Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα επανεκκίνησης στο Sony Xperia Z

Το Sony Xperia Z, το οποίο είναι εξοπλισμένο με φωτεινή, μεγάλη οθόνη και διαθέτει πολλά ελκυστικά χαρακτηριστικά, είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη. Ο σχεδιασμός του τηλεφώνου είναι επίσης τέλειος. Η λεπτή και λεπτή σχεδίαση το καθιστά εύκολο και άνετο στο κράτημα. Συνολικά, ο τετραπύρηνος επεξεργαστής 1,5 GHz, η οθόνη 1080 και η αδιάβροχη λειτουργία κάνουν αυτό το έξυπνο τηλέφωνο υπέροχο.

Δυστυχώς, μερικοί άνθρωποι βιώνουν το   πρόβλημα επανεκκίνησης στο Sony Xperia Z τους. Πολλοί χρήστες έχουν διαμαρτυρηθεί για το ζήτημα στο φόρουμ. Σύμφωνα με αυτούς, το τηλέφωνό τους συνεχίζει την επανεκκίνηση χωρίς κανένα συγκεκριμένο λόγο.

Εάν έχετε αγοράσει Sony Xperia Z, τότε είναι καλύτερο να γνωρίζετε τη λύση του προβλήματος επανεκκίνησης στο Sony Xperia Z, ώστε να μπορείτε να το λύσετε εύκολα εάν το πρόβλημα παρουσιαστεί στο έξυπνο τηλέφωνό σας. Μερικές από τις πιθανές λύσεις σε αυτό το τυχαίο πρόβλημα επανεκκίνησης εξηγούνται παρακάτω.

Δείτε επίσης: Κοινά προβλήματα της Sony Xperia Z και οι λύσεις τους

Πιθανές λύσεις για πρόβλημα επανεκκίνησης στο Sony Xperia Z

www.sonymobile.com

Μέθοδος 1:

Πατήστε το κουμπί λειτουργίας και το κουμπί αύξησης έντασης και κρατήστε τα για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα. Αφήστε τα κουμπιά όταν το τηλέφωνο δονείται τρεις φορές και δείτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

Μέθοδος 2:

Μπορείτε να προσπαθήσετε να λύσετε το πρόβλημα επανεκκίνησης στο Sony Xperia Z επισκευάζοντας το τηλέφωνό σας χρησιμοποιώντας το λογισμικό της Sony. Αλλά πρώτα, πρέπει να κατεβάσετε το λογισμικό PC Companion για αυτό, το οποίο είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο της Sony. Πραγματοποιήστε λήψη του στον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, μεταβείτε στην περιοχή Ζώνη υποστήριξης> Έναρξη> Ενημέρωση λογισμικού τηλεφώνου> Έναρξη. Εάν έχετε ήδη την τελευταία έκδοση στο τηλέφωνό σας, επιλέξτε Επισκευή τηλεφώνου και ακολουθήστε τις οδηγίες που δίνονται.

xperiaminicyanogen.wordpress.com

Μέθοδος 3:

  • Απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας
  • Πάρτε ένα κομμάτι χαρτιού στο εμπορικό κέντρο
  • Ακριβώς ιντσών το χαρτί μεταξύ της μπαταρίας και της σφήνας του τηλεφώνου
  • Αφήστε την μπαταρία να παραμείνει απόλυτα σφιχτή στην υποδοχή της.

Εάν αυτό το ζήτημα συνέβαινε λόγω ακατάλληλης τοποθέτησης μπαταρίας, αυτή η μέθοδος ενδέχεται να το διορθώσει.

Μέθοδος 4:

Μερικές φορές, αυτό το ζήτημα συμβαίνει εάν το πτερύγιο σας είναι κατεστραμμένο, οπότε ελέγξτε αν οι ακίδες είναι ευθυγραμμισμένες. Αν διαπιστώσετε ότι οι ακίδες δεν είναι διατεταγμένες με τον σωστό τρόπο, δοκιμάστε τα εξής:

  • Αποκτήστε ένα κομμάτι αλουμινίου αλουμινίου
  • Τοποθετήστε το αλουμινόχαρτο μεταξύ του πείρου και των συνδέσμων της μπαταρίας για να δείτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

www.ifixit.com

Μέθοδος 5:

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να εγκαταστήσετε ένα προσαρμοσμένο ROM μετά τη ριζοβολία της συσκευής για να δείτε εάν έχει επιλυθεί αυτό το πρόβλημα, καθώς μερικές φορές κατεστραμμένο λογισμικό αποθεμάτων ενδέχεται να είναι η αιτία αυτού του ζητήματος που επανεκκινεί πολύ συχνά το Xperia Z.

Μέθοδος 6:

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε αυτό το ζήτημα μετά την εγκατάσταση οποιασδήποτε εφαρμογής τρίτου μέρους στη συσκευή σας, ίσως αυτός είναι ο ένοχος αυτού του ζητήματος επανεκκίνησης. Για να το ελέγξετε, πρέπει να εκκινήσετε τη συσκευή σας σε ασφαλή λειτουργία, η οποία γίνεται ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία.

  • Αρχικά, αγγίξτε παρατεταμένα το πλήκτρο λειτουργίας.
  • Στη συνέχεια, ορίστε την επιλογή απενεργοποίησης και συνεχίστε να την κρατάτε.
  • Θα εμφανιστεί η οθόνη ασφαλούς λειτουργίας. Πατήστε OK και η συσκευή θα επανεκκινηθεί σε ασφαλή λειτουργία.

Τώρα, ελέγξτε αν υπάρχει το ίδιο πρόβλημα ή όχι. Σε περίπτωση που το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά χωρίς προβλήματα, τότε μία από τις εφαρμογές προκαλεί το πρόβλημα. Επομένως, το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να απεγκαταστήσετε εφαρμογές τρίτων έως ότου επιλυθεί το ζήτημα. Μπορείτε να ξεκινήσετε με τις πρόσφατα εγκατεστημένες εφαρμογές. Για να απεγκαταστήσετε εφαρμογές:

Προχωρήστε προς Ρυθμίσεις> Εφαρμογή> Σύρετε προς οθόνη που έχετε λάβει> επιλέξτε την εφαρμογή> Κατάργηση εγκατάστασης> ΟΚ και αυτό είναι.

Σχετικά- Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα πτώσης Wi-Fi στο Sony Xperia Z

Πρόσφατες δημοσιεύσεις