Κορυφαία καλύτερα δωρεάν παιχνίδια Steam

Το Steam είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα διανομής διαδικτυακών παιχνιδιών. Ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2003 από την Valve Corporation. Το Steam προσφέρει τόσο επί πληρωμή όσο και δωρεάν παιχνίδια στους χρήστες του. Μπορείτε να επιλέξετε από χιλιάδες διαθέσιμα παιχνίδια στο κατάστημα. Το κύριο χαρακτηριστικό του Steam περιλαμβάνει μια αυτόματη ενημέρωση παιχνιδιών, αποθήκευση cloud κ.λπ. Το Steam διατίθεται σε διάφορες πλατφόρμες όπως Microsoft Windows, macOS, Linux, Κονσόλες, Mobile, Steam Machine κ.λπ. Steam παιχνίδια και, στη συνέχεια, ελέγξτε το παρακάτω περιεχόμενο.

Δείτε επίσης: Κορυφαία 10 καλύτερα παιχνίδια στο Steam

Τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια Steam

Dota 2

Το Dota 2 είναι ένα από τα πιο παιγμένα παιχνίδια και είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα δωρεάν διαθέσιμα στο Steam. Είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι πολλών παικτών arena μάχης διαθέσιμο σε Windows, Linux και OS X. Κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2013 από τη Valve Corporation. Το παιχνίδι αποτελείται από δύο ομάδες των πέντε παικτών. Ο κύριος στόχος των ομάδων είναι να καταστρέψει μια δομή που υπερασπίζεται η αντίπαλη ομάδα προστατεύοντας ταυτόχρονα τη δική σας. Υπάρχουν 117 χαρακτήρες που παίζονται γνωστοί ως ήρωες στο παιχνίδι που ελέγχεται από τους παίκτες της ομάδας. Κάθε χαρακτήρας έχει τις δικές του δεξιότητες, δύναμη και αδυναμία.

Παίξτε Dota 2

Δαχτυλίδι του Elysium

Το Ring of Elysium είναι ένα παιχνίδι royale μάχης, παιχνίδι πρώτου προσώπου που αναπτύχθηκε από την Tencent games. Κυκλοφόρησε το 2018 για Windows. Εξήντα παίκτες πέφτουν σε ένα ερημικό νησί σχηματίζοντας μια ομάδα 4 παικτών. Οι ομάδες πολεμούν η μία την άλλη με τα όπλα που είναι διαθέσιμα στο νησί και ο τελευταίος άντρας οποιασδήποτε ομάδας κερδίζει το παιχνίδι.

Παίξτε Ring of Elysium

Μαύρη ομάδα

Το Black Squad είναι από τα κορυφαία παιχνίδια στο Steam. Κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2017. Το παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι shooter πρώτου προσώπου για πολλούς παίκτες που αναπτύχθηκε από το NS studio. Υπάρχουν πολλά δέρματα που μπορείτε να αγοράσετε με χρήματα. Υπάρχουν πολλά στρατιωτικά όπλα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο παιχνίδι.

Παίξτε Black Squad

Μονοπάτι της Εξορίας

Το Path of Exile είναι ένα παιχνίδι δράσης single player και multiplayer που αναπτύχθηκε από τα παιχνίδια Grinding Gear. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε για τα Windows το 2013 ακολουθούμενο από το Xbox το 2017 και το PlayStation το 2019. Ο κύριος χαρακτήρας εξερευνά την περιοχή που πολεμά τα τέρατα και ολοκληρώνει αναζητήσεις για να κερδίσει κέρματα.

Παίξτε Path of Exile

Realm Royale

Το Realm Royale είναι ένα παιχνίδι μάχης royale τρίτου προσώπου που αναπτύχθηκε από τα παιχνίδια Heroic Leap. Κυκλοφόρησε το 2018 για windows στο πρόγραμμα πρώιμης πρόσβασης του Steam. Περίπου 100 παίκτες πέφτουν σε ένα νησί για να μαζέψουν όπλα και να πολεμήσουν μέχρι το τέλος κατά μήκος της ζώνης συρρίκνωσης.

Παίξτε Realm Royale

Ομαδικό φρούριο 2

Το Team Fortress 2 είναι ένα άλλο υπέροχο παιχνίδι που μπορείτε να παίξετε στο Steam δωρεάν. Είναι ένα παιχνίδι πολλαπλών παικτών πρώτου προσώπου. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 9 διαφορετικές λειτουργίες για να παίξετε όπως Capture the flag, Payload κ.λπ. Το παιχνίδι ενημερώνεται συνεχώς με νέο εξοπλισμό, χάρτες και λειτουργίες.

Παίξτε Team Fortress 2

Χτυπώ

Το Smite κυκλοφόρησε το 2015 και είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι πολλών παικτών arena μάχης. Το παιχνίδι έχει διαφορετικούς τρόπους για να παίξει μαζί με διαφορετικούς χαρακτήρες. Είναι ιδανικό για όλους τους παίκτες εκεί έξω, ανεξάρτητα από το επίπεδο ικανοτήτων που είναι. Το παιχνίδι περιλαμβάνει εικονίδια από την παγκόσμια μυθολογία. Διατίθεται με δωρεάν τακτικές ενημερώσεις.

Παίξτε Smite

Κεραυνός του πολέμου

Το War Thunder είναι ένας στρατιωτικός αγώνας οχημάτων που βασίζεται ελεύθερα να παίξει το παιχνίδι. Το παιχνίδι βρίσκεται στις σκηνές του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και είναι αφιερωμένο σε θωρακισμένα οχήματα, αεροπορία και ναυτικά σκάφη. Έρχεται με 80 χάρτες και πάνω από 1000 άρματα μάχης, ελικόπτερα, αεροσκάφη, πολεμικά πλοία και άλλα. Το παιχνίδι έχει εξαιρετικά γραφικά και περιλαμβάνει τακτικές ενημερώσεις που φέρνουν νέα έθνη, οχήματα, χάρτες και αποστολές.

Παίξτε War Thunder

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found