Πώς να διαγράψετε λογαριασμό email από την εφαρμογή Gmail στο Galaxy S4

Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έγινε ένας σημαντικός τρόπος επικοινωνίας στο Galaxy S4. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό email για να επικοινωνήσετε με τους φίλους ή τους συναδέλφους σας για επαγγελματικούς ή επίσημους σκοπούς. Το Samsung Galaxy S4 παρέχει μια εφαρμογή email που περιέχει πολλούς λογαριασμούς email και μπορείτε να προσθέσετε ή να διαγράψετε οποιονδήποτε λογαριασμό από την εφαρμογή, εάν απαιτείται. Μερικές φορές μπορεί να έχετε έλλειψη μνήμης τηλεφώνου και η διαγραφή τυχόν αχρησιμοποίητου λογαριασμού αλληλογραφίας μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε περισσότερο χώρο. Επίσης, εάν θέλετε να καθαρίσετε την εφαρμογή email, τότε απαιτείται να διαγράψετε όλους τους λογαριασμούς αλληλογραφίας από εκεί. Ορίστε λοιπόν ο εύκολος και απλός τρόπος διαγραφής λογαριασμού email από την εφαρμογή Gmail στο Galaxy S4.

Πώς να διαγράψετε λογαριασμό email από την εφαρμογή Gmail στο Galaxy S4

Δείτε επίσης - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το εικονίδιο των ματιών στη γραμμή εργασιών Galaxy S4

Τρόποι διαγραφής λογαριασμού email από την εφαρμογή Gmail στο Galaxy S4

Υπάρχουν δύο μέθοδοι για τη διαγραφή ενός λογαριασμού email από την εφαρμογή Gmail στο Galaxy S4. Το ένα μέσω της εφαρμογής Gmail και ο άλλος τρόπος είναι από τις ρυθμίσεις.

Μέθοδος 1: Από την εφαρμογή Gmail

> Εκκινήστε την εφαρμογή Email.

> Πατήστε το πλήκτρο Μενού και επιλέξτε ρυθμίσεις.

> Κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις λογαριασμού για να δείτε όλους τους λογαριασμούς email που έχετε συμπεριλάβει στο τηλέφωνό σας.

> Πατήστε το εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης του τηλεφώνου.

> Κάντε κλικ στο λογαριασμό email και στη συνέχεια που θέλετε να καταργήσετε.

> Πατήστε "Διαγραφή" και στη συνέχεια "OK" για επιβεβαίωση. Ο επιλεγμένος λογαριασμός email θα διαγραφεί από την εφαρμογή email σας.

Μέθοδος 2: Από τις ρυθμίσεις

> Μεταβείτε στο Μενού ρυθμίσεων στην Αρχική οθόνη.

> Επιλέξτε Λογαριασμός και μετά email. Μπορείτε να δείτε όλους τους λογαριασμούς email που έχετε προσθέσει στο Samsung Galaxy S4.

> Επιλέξτε το λογαριασμό που θα διαγραφεί από το τηλέφωνο.

> Κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση λογαριασμού και Κατάργηση λογαριασμού για επιβεβαίωση.

> Ο λογαριασμός θα αφαιρεθεί από το τηλέφωνό σας και οτιδήποτε διαγράψετε εδώ θα αφαιρεθεί επίσης από την εφαρμογή email.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found