Καλύτερες εφαρμογές βηματόμετρου για Android

Κανονικά, το βηματόμετρο χρησιμοποιείται για τη μέτρηση κάθε βήματος ενός ατόμου. Η συσκευή λειτουργεί χρησιμοποιώντας την τεχνική ανίχνευσης κίνησης. Καθώς ζούμε σε μια ψηφιακή εποχή, οι προγραμματιστές προσπαθούν να κάνουν κάθε εργασία απλή και βασισμένη σε εφαρμογές. Έτσι, οι εφαρμογές βηματόμετρου είναι επίσης εκεί για να σας βοηθήσουν να έχετε τις πληροφορίες για την καθημερινή σας δραστηριότητα. Δεν χρειάζεται να μεταφέρετε επιπλέον συσκευή. Το κινητό τηλέφωνο θα λειτουργεί ως βηματόμετρο. Εδώ, πρόκειται να μιλήσουμε για μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές βηματόμετρου για χρήστες Android.

Δείτε επίσης: Καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για Android

Google Fit

Εάν θέλετε μια υγιή και ενεργή ζωή, αυτή είναι μια καλή εφαρμογή βηματόμετρου για να ξεκινήσετε. Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν και δεν υπάρχει καμία προσθήκη για να σας ενοχλήσει επίσης. Η εφαρμογή σχετίζεται με τον «American Heart Association (AHA)» και τον «Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ)». Διαθέτει δύο νέα χαρακτηριστικά Heart Points και Move Minutes. Υπάρχει μια σύσταση από τον ΠΟΥ και την AHA σχετικά με τη σωματική δραστηριότητα που χρειάζεστε για να βελτιώσετε την υγεία σας, συμπεριλαμβανομένης της καρδιάς. Το Move Minutes παρακολουθεί την κίνησή σας. Το καρδιακό σημείο προσθέτει ένα σημείο στη λίστα σας, ενώ κάνοντας σκληρή δουλειά προκαλεί την αντλία της καρδιάς πιο γρήγορα. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί τους αισθητήρες ενός τηλεφώνου Android. Τα έξυπνα ρολόγια Wear OS υποστηρίζονται επίσης από την εφαρμογή Fit. Από τους αισθητήρες, καταγράφει ρυθμό, διαδρομή και ταχύτητα. Δεν εμποδίζει άλλες εφαρμογές. Όλη η σωματική σας δραστηριότητα θα καταγράφεται καθημερινά και μπορείτε να την ελέγχετε ανά πάσα στιγμή.

Λήψη του Google Fit

Fitbit

Το Fitbit είναι μια άλλη δωρεάν εφαρμογή για να παρακολουθείτε τις βόλτες, τις διαδρομές ή τις πεζοπορίες σας χρησιμοποιώντας GPS. Μπορείτε επίσης να διατηρήσετε ένα αρχείο καταγραφής για να γνωρίζετε τις δραστηριότητές σας, όπως καθημερινές προπονήσεις και γιόγκα. Υπάρχουν επιλογές για να παρακολουθείτε το βάρος και τις θερμίδες που καταναλώνετε καθημερινά. Υπάρχει επίσης παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού.

Λήψη του Fitbit

Runtastic βήματα

Μπορείτε να παρακολουθείτε το καθημερινό σας επίπεδο δραστηριότητας με ευκολία. Έχει μια δωρεάν έκδοση και μια πληρωμένη. Βοηθά να κρατάτε ένα αρχείο για την απόσταση με τα πόδια σας, τις θερμίδες που καίγονται καθημερινά και τα ενεργά λεπτά. Μπορεί να ενσωματωθεί στο Google Fit. Εάν επωφεληθείτε από την premium συνδρομή, όλες οι λειτουργίες θα ξεκλειδωθούν.

Λήψη Runastic Steps

Runkeeper

Σχεδόν 50 εκατομμύρια χρήστες εμπιστεύονται την εφαρμογή GPS Runkeeper. Μπορείτε να περάσετε από την πρόοδό σας, να παρακολουθήσετε την άσκηση και να ορίσετε τον στόχο σας εύκολα. Μπορείτε να προσκαλέσετε φίλους, να προκαλέσετε ο ένας τον άλλον ή να παρατηρήσετε την πρόοδο του άλλου και να αποκτήσετε περισσότερα κίνητρα κοινοποιώντας επιτεύγματα. Έχει μια δωρεάν έκδοση. Για τη λήψη του premium, θα χρεώνεται μηνιαία χρέωση.

Λήψη Runkeeper

Βηματόμετρο Noom Walk

Αυτή η εφαρμογή βηματόμετρου είναι εντελώς δωρεάν για εγκατάσταση. Το Noom Walk μετρά τα βήματα καθημερινά. Η καλή πλευρά αυτής της εφαρμογής είναι ότι η χρήση της μπαταρίας είναι πολύ χαμηλή. Μπορείτε να συνδεθείτε με τους φίλους σας μέσω κοινωνικών πλατφορμών. Είναι ενσωματωμένο στο Noom Coach: Πρόγραμμα απώλειας βάρους για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος.

Κατεβάστε το Βηματόμετρο Noom Walk

Βηματόμετρο

Αυτή είναι μια πολύ απλή και δωρεάν εφαρμογή με διαφημίσεις. Καταγράφει τα βήματά σας και επίσης τις θερμίδες που καίγονται για τη δραστηριότητα. Η απόσταση που έχετε διασχίσει και η ταχύτητα και ο χρόνος σας θα είναι επίσης εκεί. Μπορείτε να δημοσιεύσετε την πρόοδό σας στα κοινωνικά μέσα.

Κατεβάστε το βηματόμετρο

MyFitnessPal

Εάν σκοπεύετε να χάσετε βάρος, αυτή η ισχυρή εφαρμογή θα είναι πολύ χρήσιμη για εσάς. Η εφαρμογή έχει πολλές πολύ καλές κριτικές από χαρούμενους χρήστες. Διαθέτει μετρητή θερμίδων. Διαθέτει σαρωτή γραμμωτού κώδικα και τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων τροφίμων. Ακόμη και όλες οι μακροεντολές του φαγητού σας θα μετρηθούν με ακρίβεια. Μπορείτε να ορίσετε έναν στόχο στην εφαρμογή και να ξεκινήσετε τις δραστηριότητές σας για να φτάσετε εκεί που θέλετε να είστε. Μπορείτε να προσθέσετε τους φίλους σας και να μοιραστείτε την πρόοδό σας και τις φωτογραφίες σας για να έχετε κίνητρα.

Κατεβάστε το MyFitnessPal

Βηματόμετρο, Μετρητής βημάτων και εφαρμογή παρακολούθησης απώλειας βάρους

Αυτό είναι ένα βηματόμετρο και επίσης μια εφαρμογή παρακολούθησης απώλειας βάρους. Μπορείτε να διατηρήσετε ένα αρχείο των καθημερινών σας δραστηριοτήτων. Μπορείτε να δημιουργήσετε ομάδες για να ασκηθείτε μαζί. Όλα τα βήματα, το βάρος και οι καθημερινές θερμίδες καύσης θα εμφανίζονται και θα εμφανίζονται. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επιτύχετε τους στόχους σας ευκολότερα και γρηγορότερα.

Λήψη εφαρμογής βηματόμετρου, μετρητή βημάτων και παρακολούθησης απώλειας βάρους

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found