Τρόπος απενεργοποίησης γεωγραφικών ετικετών σε συσκευές iOS

Η λήψη φωτογραφιών με το iPhone ή το iPad σας είναι εξαιρετικά εύκολη και διασκεδαστική. Όμως, οι συσκευές iOS θα καταγράφουν την τρέχουσα τοποθεσία σας κατά τη λήψη των φωτογραφιών και αυτή η επιλογή ορίζεται από προεπιλογή. Όλοι προσπαθούμε να προστατεύσουμε το απόρρητό μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οπότε η απενεργοποίηση αυτής της επιλογής που είναι γνωστή ως geotagging ακούγεται σαν μια αρκετά έξυπνη ιδέα, σωστά; Είναι απλό να κάνεις. Θα σας δείξουμε πώς να απενεργοποιήσετε τη γεωγραφική προσθήκη ετικετών σε συσκευές iOS, απλώς ακολουθήστε μερικά απλά βήματα που αναφέρονται παρακάτω και θα ολοκληρωθείτε σε χρόνο μηδέν.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να αλλάξετε τα στοιχεία πληρωμής του Apple ID σας χρησιμοποιώντας το iPhone ή το iPad σας

Πώς να απενεργοποιήσετε τη γεωγραφική προσθήκη ετικετών σε συσκευές iOS

Για να απενεργοποιήσετε τη γεωγραφική προσθήκη ετικετών στο iPhone ή το iPad σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
  • Κάντε κλικ στο Απόρρητο
  • Κάντε κλικ στις Υπηρεσίες τοποθεσίας
  • Πατήστε Κάμερα
  • Στην ενότητα "Να επιτρέπεται η πρόσβαση στην τοποθεσία", επιλέξτε Ποτέ.

Μόλις το αλλάξετε, η τοποθεσία σε βίντεο και φωτογραφίες δεν θα καταγραφεί.

Συνιστάται να διαβάσετε όλες τις άλλες εφαρμογές στις Υπηρεσίες τοποθεσίας και να απενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή για τις εφαρμογές που δεν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στην τοποθεσία σας. Εάν τα παιδιά σας διαθέτουν iPhone ή iPad, θα ήταν καλή ιδέα να κάνετε το ίδιο στις συσκευές τους. Εάν χρησιμοποιούν smartphone ή tablet Android, διαβάστε αυτόν τον οδηγό: Τρόπος απενεργοποίησης γεωγραφικών ετικετών σε συσκευές Android.

Αυτές τις μέρες, πρέπει πραγματικά να καταβάλλετε προσπάθειες για την προστασία του απορρήτου σας και η απενεργοποίηση της γεωγραφικής σήμανσης είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να προστατέψετε το iPhone ή το iPad σας με έναν κωδικό 6 ψηφίων στο iOS 9

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found