Πώς να αναβοσβήνει ROM ROM μέσω Odin στο Samsung Galaxy S5

Το Odin είναι πολύ χρήσιμο λογισμικό ανάκτησης της Samsung και χρησιμοποιείται για την αναβοσβήνει οποιωνδήποτε συσκευών Samsung. Επομένως, εάν έχετε ένα Galaxy S5 και θέλετε να κάνετε flash ROM stock, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για το Flash Stock ROM μέσω του Odin On Samsung Galaxy S5. Για να γίνει αυτή η διαδικασία στο Galaxy S5, χρειάζεστε εξοπλισμό. Αυτά είναι:

Πράγματα που χρειάζεστε

> Ο υπολογιστής σας

> Καλώδιο USB

> Samsung Mobile Driver

> Εργαλείο Odin3

> Galaxy S5 Stock ROM

> Και φυσικά το Samsung Galaxy S5.

Μπορείτε να κατεβάσετε το αναφερόμενο λογισμικό ή τα εργαλεία που είναι διαθέσιμα από το Διαδίκτυο, όπως το λογισμικό Odin3, το αρχείο ROM και το Samsung Mobile Driver. Τώρα αποσυμπιέστε το αρχείο Odin και Stock ROM. Το Samsung Mobile Driver πρέπει να εγκατασταθεί και να κλείσει. Εάν οποιαδήποτε άλλη συσκευή είναι συνδεδεμένη στον υπολογιστή σας μέσω καλωδίου USB, αποσυνδέστε την αμέσως. Επίσης, είναι καλύτερο εάν έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων του τηλεφώνου σας.

Εκτός από το Galaxy S5, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα σε άλλα τηλέφωνα όπως το Htc One M8, το Moto X κ.λπ., μπορείτε να μας επισκεφτείτε.

Δείτε επίσης- Πώς να διορθώσετε την οθόνη αφής που δεν λειτουργεί στο Galaxy S5

Εδώ είναι μια διαδικασία λεπτομέρειας για το Flash Stock ROM μέσω Odin On Samsung Galaxy S5

Flash Stock ROM μέσω Odin On Samsung Galaxy S5

> Έχετε ήδη κατεβάσει το εργαλείο Odin3. Τώρα εκτελέστε το ως διαχειριστής.

> Κάντε κλικ στο κουμπί PDA και μεταβείτε στο αρχείο υλικολογισμικού * .tar ή * .tar.md5.

> Αυτή η διαδικασία απαιτεί το Galaxy S5 να απενεργοποιηθεί πλήρως.

> Τώρα ρυθμίστε τη συσκευή σας σε λειτουργία λήψης πατώντας και κρατώντας πατημένο το πλήκτρο έντασης, Αρχική και Ενεργοποίηση και στη συνέχεια το κουμπί αύξησης έντασης για να συνεχίσετε αυτήν τη διαδικασία

> Συνδέστε το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή με καλώδιο USB σε Flash Stock ROM μέσω Odin On Samsung Galaxy S5. Τώρα μπορείτε να παρατηρήσετε ένα σημάδι ODIN (ID: Com Section) και «Προστέθηκε» στο πλαίσιο μηνύματος.

> Βεβαιωθείτε ότι δεν είναι επιλεγμένο το πλαίσιο ελέγχου εκ νέου κατάτμησης.

> Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη και θα παρατηρήσετε "RESET" ή "PASS"

> Επαναφορά εργοστασιακά από τη λειτουργία ανάκτησης εάν το τηλέφωνό σας κολλήσει στο βρόχο εκκίνησης. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε.

Ειδικές ευχαριστίες στο jamal2367, tyre777

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found