Πώς να διορθώσετε τις ενοχλητικές καρτέλες Mackeeper και τις αναδυόμενες διαφημίσεις στο Safari Mac

Για πολλούς από εμάς, η περιήγηση στο Διαδίκτυο είναι μια από τις κύριες δραστηριότητες, η οποία είναι από τις αγαπημένες μας. Ψάχνουμε για τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε, συζητάμε διάφορα θέματα στα φόρουμ, συνδέουμε τα προφίλ μας στα κοινωνικά μέσα. Ψωνίζουμε ακόμη και στο διαδίκτυο! Αυτό που περιμένουμε είναι να δούμε ότι το πρόγραμμα περιήγησής μας λειτουργεί πάντα εξαιρετικά, αλλά μερικές φορές, ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε ορισμένα ζητήματα και αυτή τη φορά, πρόκειται να μιλήσουμε για αναδυόμενες διαφημίσεις Mackeeper.

Δείτε επίσης: Πώς να διορθώσετε το Mac δεν θα συνδεθεί σε Wi-Fi

Ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα για τους χρήστες είναι όταν βλέπουν τόσα πολλά αναδυόμενα παράθυρα και απροσδόκητες διαφημίσεις. Πρόσφατα, αυτό το ζήτημα ενοχλεί τους χρήστες του Safari σε Mac. Πολλοί άνθρωποι διαμαρτύρονται για αυτό και για την εμφάνιση των αναδυόμενων διαφημίσεων Mackeeper και άλλων διαφημίσεων που εμφανίζονται απλώς σε μια νέα καρτέλα ενώ περιηγούνται στο Διαδίκτυο. Είναι γνωστό ως adware.

Το Adware λειτουργεί σαν ένα φάντασμα που εμφανίζεται ξαφνικά στο πρόγραμμα περιήγησής σας και προσφέρει κάτι που δεν θέλετε. Το πιο απογοητευτικό είναι ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί ή να αφαιρεθεί. Είναι κάτι σαν αναγκαστική προσφορά και πολλοί αναρωτιούνται πώς να απαλλαγούν από τις αναδυόμενες διαφημίσεις Mackeeper.

Προσπαθήσαμε να επαναφέρουμε το Safari, στη γραμμή μενού Safari >> Επαναφορά Safari ή Safari >> Εκκαθάριση ιστορικού και δεδομένων ιστότοπου

Επίσης, δοκιμάσαμε μια άλλη μέθοδο, για να καταργήσουμε όλες τις επεκτάσεις που υπάρχουν στο Safari, στις οποίες μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη γραμμή μενού Safari >> Προτιμήσεις

Ωστόσο, οι αναδυόμενες διαφημίσεις Mackeeper συνεχίζουν να εμφανίζονται σε μια νέα καρτέλα.

Πώς να απαλλαγείτε από αναδυόμενες διαφημίσεις Mackeeper στο Safari Mac

Η λύση για αυτό το πρόβλημα είναι μια εφαρμογή τρίτων και έχουμε επιλέξει το Adwaremedic. Είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο αφαίρεσης αναδυόμενων παραθύρων Mackeeper. Μπορείτε να κατεβάσετε το AdwareMedic σε αυτόν τον σύνδεσμο. Αντιγράψτε αυτήν την εφαρμογή στο φάκελο εφαρμογής.

Κλείστε το Safari και, στη συνέχεια, ξεκινήστε το AdwareMedic (εάν υπάρχει προειδοποίηση από το σύστημα ασφαλείας, απλώς κάντε κλικ στο Άνοιγμα). Κάντε κλικ στο Σάρωση για Adware (1)

Στη συνέχεια, το AdwareMedic υποτίθεται ότι θα βρει adware στο Mac σας και, στη συνέχεια, μπορείτε απλώς να κάνετε κλικ στην επιλογή Κατάργηση επιλεγμένου Adware

Όπως ίσως παρατηρήσετε, όλα είναι πολύ απλά. Πραγματοποιήστε λήψη του αναδυόμενου εργαλείου Mackeeper και ακολουθήστε μερικά βήματα που σας έχουμε δείξει. Σε λίγα μόλις λεπτά, θα μπορείτε τελικά να απαλλαγείτε από τα αναδυόμενα παράθυρα του Mackeeper και θα απολαύσετε την περιήγηση ξανά. Σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία, το πρόβλημα θα λυθεί.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να κατεβάσετε το MovieBox για υπολογιστή και Mac

Πρόσφατες δημοσιεύσεις