Οι καλύτεροι δωρεάν πάροχοι email

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι το βασικό κλειδί εισόδου για την κοινωνική δικτύωση και γενικά τη χρήση του Διαδικτύου. Οι περισσότεροι από τους επαγγελματίες εξακολουθούν να προτιμούν τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία ως τον κύριο τρόπο επικοινωνίας τους. Ως εκ τούτου, οι περισσότεροι από τους παρόχους υπηρεσιών email προσφέρουν βασικές υπηρεσίες email δωρεάν. Οι πάροχοι email προσφέρουν πολλές δυνατότητες, όπως χώρο αποθήκευσης, όνομα τομέα, φιλική προς τον καταναλωτή διεπαφή, φάκελο spam, καθώς και πολλές άλλες εγκαταστάσεις. Εδώ, θα απαριθμήσουμε μερικούς από τους καλύτερους δωρεάν παρόχους email. Αυτό το άρθρο ρίχνει φως σε μερικές από τις σημαντικές δυνατότητες που πρέπει να αναζητήσετε κατά την επιλογή ενός παρόχου email.

Δείτε επίσης: Πώς να δημιουργήσετε μια ομάδα στο Gmail

Gmail

Το Gmail είναι η πιο χρησιμοποιημένη πλατφόρμα υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ανήκει στην Google. Αυτή η πλατφόρμα λειτουργεί ως κάρτα-κλειδί για ένα σύνολο εφαρμογών που έχει αναπτύξει η εταιρεία. Μόνο ένας λογαριασμός email και υπάρχουν πολλές εφαρμογές και οι υπηρεσίες τους στα χέρια σας. Οι υπόλοιπες λειτουργίες περιλαμβάνουν χώρο αποθήκευσης 15 GB για δεδομένα, φωτογραφίες Google για αποθήκευση φωτογραφιών, YouTube για βίντεο κ.λπ.

Επισκεφτείτε το Gmail

Αποψη

Το outlook είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη Microsoft, γνωστή στο παρελθόν ως Hotmail. Οι πολλαπλές βελτιώσεις και αναζωογόνηση εφαρμογών από τις υπηρεσίες της Microsoft το έχουν κάνει πιο προοδευτικό και καλύτερο από ποτέ. Συνιστάται σε άτομα που χρησιμοποιούν συνήθως πολλές πλατφόρμες να συνδέονται με άλλους. Όπως το Google, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το messenger, το διοργανωτή, το ημερολόγιο, τις βιντεοκλήσεις, τις λειτουργίες σε ένα μόνο παράθυρο.

Επισκεφτείτε το Outlook

Mail.com

Μια άλλη πλατφόρμα webmail που χρησιμοποιείται από πολλούς ελεύθερους επαγγελματίες, μικρές επιχειρήσεις και αυτοαπασχολούμενους. Αυτή η πλατφόρμα είναι προσανατολισμένη στο κοινό και είναι πολύ χρήσιμη για την περιγραφή της επιχείρησής σας σε μία μόνο γραμμή. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το mail.com με οτιδήποτε επιθυμείτε. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι μόλις 2 GB, αλλά πολλοί άνθρωποι το θεωρούν αυτό περισσότερο από αρκετό.

Επισκεφτείτε το Mail.com

AOL

Το AOL είναι webmail δημοφιλές για την απεριόριστη χωρητικότητα αποθήκευσης. Σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα, υπάρχουν περιορισμοί στην αποθήκευση δεδομένων. Έρχεται επίσης με την προστασία από ιούς για το σταθμό εργασίας σας και τα ενημερωμένα φίλτρα ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Μπορείτε πάντα να εισαγάγετε τις επαφές σας από οποιονδήποτε τύπο μορφής. Εκεί, δεν χρειάζεται να κάνετε τη λίστα επαφών σας από το μηδέν.

Επισκεφτείτε την AOL

Ζοχό

Αυτή η πλατφόρμα webmail είναι διάσημη μεταξύ των μικρών επιχειρήσεων και των νεοσύστατων επιχειρήσεων, καθώς σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε έως και 25 διευθύνσεις επιχειρήσεων. Αυτές οι πολλαπλές διευθύνσεις συνοδεύονται από χώρο αποθήκευσης 5 GB και το δικό σας όνομα τομέα αντί για @ zoho.com. Αυτή η πλατφόρμα σάς επιτρέπει επίσης να συνδεθείτε εύκολα με το Google Drive ή άλλα συστήματα αποθήκευσης cloud.

Επισκεφθείτε το Zoho

Yahoo! Ταχυδρομείο

Ένα από τα παλαιότερα στην αγορά και ένα από τα καλύτερα για κοινή χρήση αρχείων πολυμέσων. Προτιμάται από εκείνους που στέλνουν και λαμβάνουν συχνά αρχεία πολυμέσων και συνημμένα. Ο τεράστιος χώρος του 1TB παράλληλα με τις προσθήκες κοινωνικών μέσων, τα προσαρμοσμένα θέματα φόντου, το κλειδί αναζήτησης για τα συνημμένα σας, το καθιστά δημοφιλές στους καλλιτέχνες, τους σχεδιαστές και άλλους επαγγελματίες.

Επισκεφθείτε το Yahoo! Ταχυδρομείο

ΠρωτόνιοΤαχυδρομείο

Εάν ψάχνετε την πλατφόρμα για κοινή χρήση ευαίσθητων και προσωπικών πληροφοριών, τότε το ProtonMail είναι η καλύτερη διαθέσιμη επιλογή. Είναι ένα webmail που συνοδεύεται από τη μοναδική δυνατότητα κρυπτογραφημένων email. Λαμβάνετε μόλις 500 MB, αλλά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι εξαιρετικά κρυπτογραφημένα και εξαφανίζονται μετά από διάστημα 30 ημερών. Δεν απαιτεί κανένα άλλο λογισμικό για την αποκρυπτογράφηση email. Είναι φιλικό προς το χρήστη και το σύστημα έγχρωμης κωδικοποίησης σας βοηθά να παραμείνετε οργανωμένοι.

Επισκεφτείτε το ProtonMail

GMX

Το GMX μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλοι πάροχοι email που αναφέρονται εδώ, αλλά σίγουρα είναι μια αξιόπιστη πλατφόρμα webmail. Επιτρέπει συνημμένα μεγέθους έως 50 MB. Μπορείτε να διαχειριστείτε πολλούς λογαριασμούς email χρησιμοποιώντας έναν μόνο συλλέκτη email. Αυτή η πλατφόρμα διαθέτει επίσης ένα από τα καλύτερα φίλτρα spam και ιών.

Επισκεφτείτε το GMX

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found