Κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές για Pebble Smartwatch

Το Pebble ανήκει τώρα στη Fitbit. Πολλοί άνθρωποι ανησυχούν για το γεγονός ότι οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες είναι εγγυημένες μόνο για το έτος 2017. Ωστόσο, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι το Pebble, Pebble Time Round, Pebble 2, Pebble Time - αυτά δεν θα σταματήσουν να λειτουργούν όλα αιφνίδιος. Όλα τα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του Pebble app store, του SDK και της πύλης προγραμματιστών, εξακολουθούν να λειτουργούν χωρίς εμπόδια από τώρα. Εκτός από αυτό, ορισμένες εφαρμογές έχουν εξαφανιστεί από το κατάστημα εφαρμογών και διάφορες άλλες συσκευές ή οι ενημερωμένες εκδόσεις του Pebble δεν υποστηρίζουν ορισμένες εφαρμογές προς το παρόν.

Εάν έχετε μεγάλη αγάπη για αυτά τα έξυπνα ρολόγια, τότε υπάρχουν πολλές από τις καλύτερες εφαρμογές για το Pebble Smartwatch.

Δείτε επίσης: Καλύτερες εφαρμογές Podcast για Android

8 καλύτερες εφαρμογές για Pebble Smartwatch

Pixel Miner

Αυτή η εφαρμογή έχει χτυπήσει στο Pebble Smartwatch καθώς διατηρεί τον χρήστη αφοσιωμένο με τις διασκεδαστικές στροφές στο παιχνίδι. Μπορείτε να γίνετε ο μεγαλύτερος ανθρακωρύχος με τη βοήθεια του Pixel Miner στο έξυπνο ρολόι Pebble. Το Pixel Miner έχει ενημερωθεί και επανασχεδιαστεί με πλήρη υποστήριξη για χρωματικά και συναρπαστικά γραφικά που θα εκτελούνται σε Pebble Time Steel και Pebble Time. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βοηθήσετε τον άντρα σας να κάνει το σκάψιμο καλά για να κερδίσει πόντους. Μπορεί μερικές φορές να είναι αρκετά εθιστικό, αλλά μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αγαπούν τη διασκέδαση στον ελεύθερο χρόνο τους.

Στο TripAdvisor

Μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή για όσους είναι οι ταξιδιώτες. Εάν θέλετε να μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις πιο καυτές και δημοφιλείς προσφορές για ξενοδοχεία και ταξιδιωτικά σχέδια, τότε πρέπει να έχετε αυτήν την εφαρμογή στο έξυπνο ρολόι Pebble. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές για το Pebble καθώς κάνει ακριβώς αυτό που θα περίμενε κανείς από αυτό: θα έκανε χρήση της τρέχουσας τοποθεσίας σας για να προτείνει τα διάσημα εστιατόρια, μπαρ και άλλα σημεία του τουριστικού αξιοθέατου εάν ταξιδεύετε σε ένα νέο μέρος . Εκτός από τις εντυπωσιακές δυνατότητες που προσφέρει αυτή η εφαρμογή, μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στις κριτικές χρηστών που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε την επιλογή του πιο κατάλληλου προορισμού για φαγητό ή ταξιδιού. Η υπέροχη λειτουργία πλοήγησης λειτουργεί καλά με το έξυπνο ρολόι Pebble που μπορεί να διευκολύνει τις προσπάθειές σας να βγάλετε το τηλέφωνό σας από τις τσέπες κατά την αναζήτηση των επιθυμητών τοποθεσιών.

Uber

Αυτή είναι μια άλλη εφαρμογή από τη λίστα των καλύτερων εφαρμογών για το Pebble Smartwatch. Παρόλο που η Uber δεν ήταν η πρώτη στις υπηρεσίες ταξί που ήταν διαθέσιμη για το Pebble Smartwatch, ωστόσο έχει κερδίσει τη φήμη ότι είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές για το Pebble. Με τη χρήση του χρώματος της οθόνης του Pebble Time, το Uber προσφέρει μεγάλες και τολμηρές ειδοποιήσεις στους χρήστες για να σας κρατήσει στην κορυφή των υπηρεσιών καμπίνας. Για να επισπεύσετε την εργασία σας με την εφαρμογή Uber στο Pebble Smartwatch, μπορείτε να ανοίξετε την εφαρμογή και, στη συνέχεια, να κρατήσετε πατημένο το μεσαίο κουμπί του Pebble smartwatch για να παραγγείλετε μια καμπίνα στην τρέχουσα τοποθεσία. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από τη λίστα των αγαπημένων τοποθεσιών που παρέχονται από την εφαρμογή. Αφού πραγματοποιήσετε την παραγγελία με την εφαρμογή, μπορείτε ακόμη και να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα οδήγησης στο Pebble smartwatch για να μάθετε την άφιξη της καμπίνας σας. Δεν χρειάζεται να βγάλετε το τηλέφωνό σας καθόλου!

Evernote

Αυτό θα μπορούσε κυριολεκτικά να είναι οι καλύτερες εφαρμογές smartwatch Pebble που μπορείτε να έχετε εν κινήσει. Την επόμενη φορά που θα είναι τρομερό να ξεχάσετε μια σημαντική εργασία ή προθεσμία, η εφαρμογή Evernote στο έξυπνο ρολόι Pebble μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε από τα καταστροφικά αποτελέσματα. Παρόλο που μπορείτε να περιμένετε λιγότερες λειτουργίες στο smartwatch σας από αυτές στην επιφάνεια εργασίας ή στο smartphone, μπορείτε να παρακολουθείτε τις λίστες υποχρεώσεων και τις σημαντικές υπενθυμίσεις. Όλα τα σημειωματάρια είναι προσβάσιμα και μπορείτε επίσης να αναζητήσετε τις αποθηκευμένες ετικέτες. Επομένως, δεν υπάρχει τίποτα να χάσετε αυτήν την υπέροχη εφαρμογή για το Pebble Smartwatch που μπορεί να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε το καθημερινό σας καθεστώς με ομαλό τρόπο.

 

RunKeeper

Εάν τυχαίνει να είναι ένα φρικιό γυμναστήριο, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι μία από τις απαραίτητες και τις καλύτερες εφαρμογές για το έξυπνο ρολόι Pebble. Το RunKeeper έχει σχεδιαστεί για χρήση με το GPS του smartphone σας και μπορεί να ελέγξει την υγεία σας ενημερώνοντάς σας για τα στατιστικά στοιχεία, όπως η απόσταση και ο ρυθμός της κίνησής σας - όλα στον καρπό σας. Για να κάνετε λήψη αυτής της εφαρμογής στο έξυπνο ρολόι Pebble, θα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει και την εφαρμογή RunKeeper στο smartphone σας. Όταν ξεκινήσατε μια εκτέλεση στην εφαρμογή σας για κινητά, θα ξεκινήσει αυτόματα η εφαρμογή στο έξυπνο ρολόι Pebble. Εάν θέλετε να θέσετε σε παύση την εκτέλεση, τότε είναι τόσο απλό όσο πατώντας το μεσαίο κουμπί του ρολογιού σας στην οθόνη της εφαρμογής RunKeeper. Όταν θέλετε πραγματικά να σταματήσετε την εκτέλεση, μπορείτε να το τερματίσετε στην εφαρμογή τηλεφώνου. Αυτή είναι μια υπέροχη εφαρμογή που μπορείτε να εγκαταστήσετε στο Pebble Smartwatch για να σας βοηθήσουμε να ελέγχετε την υγεία σας.

 

Μπαταρία +

Μία από τις καλύτερες δυνατότητες που προσφέρονται από τις εφαρμογές του Pebble Time smartwatch είναι ότι μπορούν να ενσωματωθούν απευθείας στο Pebble Timeline UI. Με τη βοήθεια της εφαρμογής Battery + στο έξυπνο ρολόι Pebble, μπορείτε να διασφαλίσετε την ποσότητα μπαταρίας που απομένει σε όρους χρόνου και ποσοστιαίας μέτρησης. Εκτός από αυτό, η εφαρμογή παρέχει επίσης ειδοποιήσεις στο Pebble Timeline σχετικά με παράγοντες όπως πότε ήταν η τελευταία φορά που φορτίστηκε η μπαταρία σας, μια μέση χρήση ανά ημέρα και μια εκτίμηση του χρόνου που θα χρειαζόταν να συνδεθεί ξανά. Η εφαρμογή Battery + στο έξυπνο ρολόι Pebble προσφέρει επίσης μια λειτουργία γραφικών που σας ενημερώνει για τη στιγμή που χρησιμοποιείτε περισσότερο τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας.

Απροσάρμοστος

Θέλετε να αποκτήσετε την εμπειρία του Misfit χωρίς να χρειάζεται να περάσετε άφθονα για έξυπνα ρολόγια Flash; Μπορείτε να συγχρονίσετε τις εφαρμογές σας iOS και Android Misfit με το έξυπνο ρολόι Pebble. Τώρα είστε έτοιμοι να παρακολουθείτε τις διάφορες παραμέτρους, όπως ο χρόνος ύπνου, ορισμένες θερμίδες που κάηκαν και η απόσταση που διανύθηκε σε ποια ταχύτητα. Αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μία από τις καλύτερες εφαρμογές smartwatch Pebble για τους λάτρεις του Misfit.

Ωραία

Θέλετε να επισπεύσετε την εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων με τη χρήση του Pebble Smartwatch σας; Μπορείτε να κατεβάσετε αυτήν την υπέροχη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων με το όνομα Awear που μπορεί να σας βοηθήσει στο ίδιο. Μπορείτε ακόμη και να απαντήσετε στα εισερχόμενα κείμενα που μπορούν να προσαρμοστούν. Εκτός από αυτό, μπορείτε να επισημάνετε τα μηνύματά σας ως αναγνωσμένα, αστέρι ή αρχειοθετημένα - όλα στον ίδιο τον καρπό σας! Με τη βοήθεια της ενσωμάτωσης του Ημερολογίου Google, οι χρήστες μπορούν επίσης να στείλουν μηνύματα προτύπου όπως "Έχω καθυστερήσει" με απλά κλικ δύο κουμπιών. Με τη δυνατότητα έξυπνης δόνησης σε αυτήν την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για το έξυπνο ρολόι Pebble, μπορείτε επίσης να γνωρίζετε τα εισερχόμενα κείμενα ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Θέλετε να ενισχύσετε την εμπειρία σας από τη χρήση του Pebble Smartwatch; Μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές για το Pebble Smartwatch και να διασκεδάσετε!

Δείτε επίσης: Κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές καιρού για iOS

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found