Πώς να αλλάξετε την εικόνα προφίλ στο Skype

Αφού ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας Skype, πιθανότατα θα παρατηρήσετε μια προεπιλεγμένη εικόνα δίπλα στο όνομα χρήστη σας. Μπορείτε να προσθέσετε μια φωτογραφία του εαυτού σας, ώστε όλες οι επαφές σας στο Skype να μπορούν να τη δουν. Είναι ένας απλός τρόπος για να εξατομικεύσετε τον λογαριασμό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δική σας φωτογραφία ή οποιαδήποτε εικόνα που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας. Ας δούμε πώς να αλλάξετε την εικόνα προφίλ στο Skype.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να στείλετε και να λάβετε αρχεία στο Skype

Πώς να αλλάξετε την εικόνα προφίλ στο Skype

Μπορείτε να προσθέσετε μια φωτογραφία από τον υπολογιστή σας ή να τραβήξετε μια φωτογραφία χρησιμοποιώντας την κάμερα web.

Για να προσθέσετε ή να αλλάξετε εικόνα προφίλ, πρέπει να κάνετε τα εξής:

Συνδεθείτε στο Skype.

Στο κύριο μενού, στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης, επιλέξτε Skype> Προφίλ> Αλλαγή της εικόνας σας

Για να επιλέξετε φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στον υπολογιστή σας, κάντε κλικ στο «Αναζήτηση» και εντοπίστε την επιθυμητή εικόνα. Μπορεί να είναι μια μορφή αρχείου .jpg, .jpeg, .bmp, .png.

Όταν επιλέγετε την εικόνα από τον υπολογιστή σας, μπορείτε να μεγεθύνετε την εικόνα μετακινώντας το ρυθμιστικό προς τα δεξιά. Μπορείτε επίσης να ορίσετε τη σωστή θέση σύροντάς την με το αριστερό κουμπί του ποντικιού.

Εάν είστε ικανοποιημένοι με την εικόνα, κάντε κλικ στο "Χρήση αυτής της εικόνας". Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια άλλη φωτογραφία, κάντε κλικ στο "Δοκιμάστε ξανά". Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις εικόνες που χρησιμοποιήσατε στο παρελθόν, εάν έχετε χρησιμοποιήσει κάποια προηγούμενη. Απλώς επιλέξτε μία από τις εικόνες που εμφανίζονται στα αριστερά και επιλέξτε "Χρήση αυτής της εικόνας".

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάμερα για να αλλάξετε την εικόνα προφίλ.

Απλώς εστιάστε την κάμερα στο πρόσωπό σας και όταν βρίσκεστε στη σωστή θέση, απλώς πατήστε το πλήκτρο Enter. Μετά από αυτό, απλώς κάντε κλικ στο "Χρήση αυτής της εικόνας".

Εάν θέλετε να δείτε τη νέα εικόνα προφίλ σας, απλώς κάντε κλικ στο όνομα χρήστη σας.

Πηγή εικόνας: www.gigaom.com

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να αλλάξετε την κατάσταση στο Skype

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found