Πώς να διορθώσετε το Bluetooth έχει σταματήσει το ζήτημα στο LG G3

Το LG G3 κυκλοφόρησε το 2014 και ήταν μια μεγάλη επιτυχία με τόσες πολλές εξαιρετικές δυνατότητες, όπως οθόνη QHD, επεξεργαστή Snapdragon 801 και εντυπωσιακή premium σχεδίαση. Μόνο η μπαταρία ήταν ένα μειονέκτημα, καθώς η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι λίγο μικρότερη σε αυτό το τηλέφωνο σε σύγκριση με άλλες συσκευές Android. Ωστόσο, αν εξετάσετε την απόδοση και άλλες χρήσιμες λειτουργίες, αξίζει πραγματικά να αγοράσετε αυτό το LG G3 .. Αλλά πολλοί χρήστες έχουν παραπονεθεί για ένα κοινό πρόβλημα και αυτό είναι ότι το Bluetooth έχει σταματήσει το ζήτημα στο LG G3. Αλλά ευτυχώς αυτό είναι ένα ζήτημα που σχετίζεται με το λογισμικό, οπότε δεν χρειάζεται να απευθυνθείτε στον τεχνικό τύπο ή τον κατασκευαστή για να το διορθώσετε. Μπορείτε εύκολα να λύσετε αυτό το ζήτημα ακολουθώντας μερικά κόλπα.

Έχουμε συζητήσει τις διορθώσεις για άλλα ζητήματα LG G3 στις άλλες αναρτήσεις μας, όπως το ζήτημα LG G3 wifi, το πρόβλημα εξάντλησης μπαταρίας κ.λπ.

Δείτε επίσης- Πώς να διορθώσετε το LG G3 τερματίζεται από μόνο του

Οι καλύτεροι δυνατοί τρόποι για να διορθώσετε αυτό το Bluetooth έχει σταματήσει το πρόβλημα στο LG G3 εξηγούνται εδώ

Προσαρμοσμένες λειτουργίες

Το πρώτο πράγμα που κάνει κάθε χρήστης smartphone Android μετά την αγορά του τηλεφώνου είναι να τα ριζώσει για να έχει τα προσαρμοσμένα mods. Η Rooting είναι απαραίτητη εάν θέλετε να εγκαταστήσετε τα προσαρμοσμένα Mods. Φυσικά, αυτό το προσαρμοσμένο mod βελτιώνει την απόδοση του τηλεφώνου σε μεγάλο βαθμό, αλλά μερικές φορές μπορεί να δημιουργήσει και το αντίστροφο αποτέλεσμα. Σε τέτοιες περιπτώσεις το τηλέφωνο αρχίζει να συμπεριφέρεται ασυνήθιστα. Επομένως, εάν έχετε εγκαταστήσει το προσαρμοσμένο Mod, τότε το κύριο βήμα θα είναι η απεγκατάσταση και η επανεκκίνηση του τηλεφώνου σας.

Η διαδικασία επανεκκίνησης εξηγείται εδώ.

  • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για λίγα δευτερόλεπτα έως ότου εμφανιστεί η οθόνη «Επιλογές τηλεφώνου».
  • Τώρα επιλέξτε "Απενεργοποίηση και επανεκκίνηση".
  • Πατήστε "OK" για επιβεβαίωση.

Αφού εκτελέσετε αυτό το βήμα, ελέγξτε εάν έχει επιλυθεί το πρόβλημα του Bluetooth στο LG G3.

Ελαττωματικά προσαρμοσμένα ROM

Τα προσαρμοσμένα ROM είναι το τροποποιημένο υλικολογισμικό που φέρνει τόσες πολλές βελτιώσεις στην τελευταία έκδοση του Android και αυτός είναι ο λόγος που οι περισσότεροι χρήστες του Android θέλουν να εγκαταστήσουν προσαρμοσμένες ROM στις συσκευές τους Android. Αυτά τα προσαρμοσμένα ROM βελτιώνουν την απόδοση του τηλεφώνου, βελτιώνουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και σας επιτρέπουν να έχετε τον πλήρη έλεγχο του τηλεφώνου. Αλλά μερικές φορές μπορεί να υπάρχουν σφάλματα στα προσαρμοσμένα ROM και αυτό δημιουργεί το πρόβλημα. Επομένως, εάν πιστεύετε ότι το ζήτημα Bluetooth στο LG G3 σας συμβαίνει λόγω του ελαττωματικού προσαρμοσμένου ROM, εκτελέστε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αναβοσβήστε ένα υλικολογισμικό για να ελέγξετε αν το πρόβλημα επιλύθηκε ή όχι.

Η διαδικασία επαναφοράς από το εργοστάσιο εξηγείται εδώ.

Πηγή εικόνας - www.youtube.com

> Πιέστε παρατεταμένα τα κουμπιά λειτουργίας και μείωσης έντασης έως ότου εμφανιστεί στην οθόνη το λογότυπο LG.

> Τώρα αφήστε το κουμπί λειτουργίας μία φορά και, στη συνέχεια, πατήστε ξανά.

> Θα παρατηρήσετε την οθόνη Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. Χρησιμοποιήστε το κουμπί μείωσης έντασης για πλοήγηση.

> Ορίστε την επιλογή χρησιμοποιώντας το κουμπί λειτουργίας.

> Θα σας ζητηθεί ξανά να διαγράψετε την οθόνη όλων των δεδομένων χρήστη και να επαναφέρετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις.

> Μεταβείτε στην επιλογή «Ναι» και επιβεβαιώστε πατώντας το κουμπί λειτουργίας.

Η διαδικασία επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων ολοκληρώθηκε. Επανεκκινήστε το τηλέφωνο τώρα και ξεκινήστε από το μηδέν.

Κατεστραμμένη εφαρμογή Bluetooth

Μερικές φορές ενδέχεται να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα που σχετίζεται με το Bluetooth εάν η εφαρμογή Bluetooth που έχετε εγκαταστήσει είναι κατεστραμμένη. Μια κατεστραμμένη εφαρμογή δεν θα λειτουργήσει ποτέ και θα κλείσει αναγκαστικά κάθε φορά που προσπαθούν να ανοίξουν. Επομένως, πρέπει να επαναφέρετε την εφαρμογή για να λειτουργήσει. Μπορείτε να επαναφέρετε την εφαρμογή Bluetooth μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Διαχείριση εφαρμογών> Bluetooth> Επαναφορά της εφαρμογής.

Ελέγξτε εάν το Bluetooth λειτουργεί μετά την επαναφορά της εφαρμογής. Το πρόβλημά σας θα λυθεί σίγουρα ακολουθώντας οποιαδήποτε από τις παραπάνω διαδικασίες, καθώς αυτό είναι απλώς ένα ζήτημα που σχετίζεται με το λογισμικό.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις