Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα Wi-Fi Galaxy S6

Το Samsung Galaxy S6 είναι οι τελευταίες συσκευές της Samsung. Είναι γεμάτο με πολλές δυνατότητες όπως οθόνη 5,1 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,5 GHz, RAM 3 GB και κάμερα 5 megapixel που την καθιστά δημοφιλή στους χρήστες. Ωστόσο, έρχεται με λίγα προβλήματα και ένα από τα διαλείπουσα είναι η σύνδεση Wi-Fi της συσκευής. Υπάρχουν πολλά πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκαλέσουν το τηλέφωνό σας να μην συνδεθεί μέσω Wi-Fi, οπότε εδώ είναι μερικές καταστάσεις και τα αντίστοιχα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων.

Διαβάστε επίσης: Πώς να αποκλείσετε κλήσεις στο Galaxy S6

Μάθετε o Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπο οθόνης στα Galaxy S6 και S6 edge

Δεν είναι δυνατή η σύνδεση σε Wi-Fi:

Διαπιστώθηκε ότι υπάρχει ένα σφάλμα στο λειτουργικό σύστημα Android 5.0 lollipop. Απλώς αφαιρέστε την εξωτερική κάρτα μνήμης της συσκευής, επανεκκινήστε τη συσκευή και δοκιμάστε να συνδεθείτε ξανά. Αυτό το απλό βήμα μπόρεσε να επιλύσει το πρόβλημα για λίγους, αλλά αν δεν το έχετε κάνει τότε διαβάστε το.

Το Wi-Fi είναι αργό ή η σύνδεση μειώνεται συχνά:

Ένα πολύ κοινό πρόβλημα είναι όταν η ισχύς του Wi-Fi είναι πολύ χαμηλή και μειώνεται ξαφνικά. Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για αυτό, οπότε δοκιμάστε τα εξής βήματα:

  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Wi-Fi και πατήστε παρατεταμένα στο δίκτυο και πατήστε Ξεχάστε το δίκτυο. Αναδιαμορφώστε ξανά το δίκτυο.
  • Ή απλώς χρησιμοποιήστε έναν αναλυτή Wi-Fi για να ελέγξετε αν το δίκτυο είναι πολύ απασχολημένο. Μεταβείτε σε ένα νέο δίκτυο, εάν είναι έτσι.

Αποτυχία ελέγχου ταυτότητας

Ο έλεγχος ταυτότητας είναι μια διαδικασία κατά την οποία το δίκτυο επαληθεύει τη συσκευή που προσπαθεί να συνδεθεί σε αυτήν με τη χρήση κωδικού πρόσβασης. Η πολύ προφανής λύση είναι να ελέγξετε ξανά τον κωδικό πρόσβασης όταν τον πληκτρολογείτε.

Ακόμα κι αν αποτύχει να συνδεθεί σε δίκτυο παρά το να δώσει τον σωστό κωδικό πρόσβασης, απενεργοποιήστε το Wi-Fi από τη συσκευή σας και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τη λειτουργία αεροπλάνου. Τώρα συνδεθείτε στο Wi-Fi ενώ βρίσκεστε σε λειτουργία αεροπλάνου για να δείτε εάν επιλύει το πρόβλημα. Τέλος, απενεργοποιήστε τη λειτουργία αεροπλάνου, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε κλήσεις και μηνύματα.

gadgetguideonline.com

Δεν είναι δυνατή η εύρεση διαθέσιμων δικτύων

Εάν το Galaxy S6 δεν συνδέεται στο δίκτυο, ελέγξτε με άλλες συσκευές για να δείτε εάν το δίκτυο λειτουργεί πραγματικά. Εάν συνδέονται πολλές συσκευές σε αυτήν, αποσυνδέστε μερικές από αυτές, καθώς λίγες δρομολογητές Wi-Fi μπορούν να επιτρέψουν τη σύνδεση περιορισμένου αριθμού συσκευών.

Συνδέθηκε με Wi-Fi αλλά δεν μπορεί να σερφάρει στο Διαδίκτυο

Για αυτό το ζήτημα, είναι πιο πιθανό ο δρομολογητής σας να χρειάζεται επανεκκίνηση. Πρέπει να αποσυνδέσετε το καλώδιο τροφοδοσίας από το πίσω μέρος του, περιμένετε 15 δευτερόλεπτα πριν το συνδέσετε ξανά. Αυτή η διαδικασία είναι γνωστή ως εκτέλεση σκληρής επαναφοράς στο δρομολογητή. Εάν εξακολουθεί να μην συνδέεται προσπαθήστε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία στο τηλέφωνο, δηλαδή απενεργοποιήστε την, αφαιρέστε την μπαταρία και πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για 15 δευτερόλεπτα προτού την ενεργοποιήσετε ξανά.

Οι ειδοποιήσεις Galaxy S6 δεν συγχρονίζονται όταν είναι συνδεδεμένες σε Wi-Fi

Έχει σημειωθεί ότι οι εφαρμογές αλληλογραφίας δεν συγχρονίζονται όταν είναι συνδεδεμένες σε Wi-Fi. Βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε την ταχύτητα σύνδεσης Wi-Fi χρησιμοποιώντας ένα λογισμικό τρίτου μέρους ή απλώς αποσυνδέστε μερικές συσκευές από το δίκτυο, γεγονός που το καθιστούσε συμφόρηση καθώς το δίκτυο είναι αργό, ο συγχρονισμός μπορεί να είναι ένα πρόβλημα. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία Αυτόματος συγχρονισμός είναι ενεργοποιημένη στη συσκευή σας μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Συγχρονισμός> επιλέξτε Αυτόματος συγχρονισμός.

android.wonderhowto.com

Το Galaxy S6 απενεργοποιεί τις δυνατότητες που περιλαμβάνουν Wi-Fi όταν βρίσκεται σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας

Έχουν αναφερθεί προβλήματα ότι το ποσοστό μπαταρίας δεν είναι γνωστό ή ότι το Wi-Fi απλώς απενεργοποιείται σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας και πρέπει να το ενεργοποιήσετε ξανά με μη αυτόματο τρόπο. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο υλικολογισμικό του τηλεφώνου. Ακολουθούν τα βήματα για το πώς να το κάνετε:

  • Απενεργοποιήστε τη συσκευή και πατήστε παρατεταμένα τα πλήκτρα έντασης και την Αρχική οθόνη.
  • Εμφανίζεται μια μπλε οθόνη που είναι η οθόνη ανάκτησης δεδομένων, όπου πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα έντασης για να μεταβείτε στην επιλογή "Διαγραφή δεδομένων / Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων".
  • Επιβεβαιώστε «ναι» για να «διαγράψετε όλα τα δεδομένα χρήστη» και πατήστε ξανά το κουμπί λειτουργίας.
  • Περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία έως ότου δείτε ένα μήνυμα "Ολοκληρώθηκε η διαγραφή δεδομένων".
  • Πατήστε το κουμπί λειτουργίας για να επανεκκινήσετε το τηλέφωνο, το οποίο επιστρέφει στην εργοστασιακή κατάσταση, δηλαδή την κατάσταση όπως και όταν αγοράστηκε, έτσι ώστε να μπορεί να εκκινήσει στην κανονική του κατάσταση.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found