Συμβουλές και κόλπα για το iPhone 5c

Συμβουλή 1: Ανακινήστε το τηλέφωνο για αναίρεση ή επανάληψη λέξεων στα μηνύματα

Κατά την πληκτρολόγηση ενός μηνύματος, εάν θέλετε να διαγράψετε την πληκτρολόγηση, ή πληκτρολογήστε ξανά το μήνυμα που διαγράψατε, μπορείτε να το κάνετε αυτό με το απλό κούνημα ενός τηλεφώνου. Ανακινήστε το τηλέφωνό σας για να αναιρέσετε γρήγορα και εύκολα όσα έχετε πληκτρολογήσει στο πρόχειρο ανταλλαγής μηνυμάτων. Είναι πιο εύκολο με αυτόν τον τρόπο και μπορεί να σας επιτρέψει να διαγράψετε γρήγορα περισσότερες λέξεις σε ένα μήνυμα από ό, τι θα κάνατε ιδανικά με τη βοήθεια του κουμπιού διαγραφής.

  • Ανακινήστε το τηλέφωνό σας ενώ γράφετε ένα μήνυμα
  • Από το αναδυόμενο πλαίσιο πατήστε Αναίρεση πληκτρολόγησης για να διαγράψετε το μήνυμα στο πρόχειρο.
  • Αν θέλετε να ανακτήσετε αυτό που μόλις διαγράψατε, ανακινήστε ξανά το τηλέφωνο και θα δείτε ένα πλαίσιο που θα σας ρωτά αν θέλετε να επαναλάβετε την πληκτρολόγηση.

Συμβουλή 2: Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε για να φιλτράρετε τα άτομα που μπορούν να σας καλέσουν

Το Μην ενοχλείτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο iPhone 5c για να αποφύγετε τη λήψη κλήσεων από κανέναν καθόλου ή για να φιλτράρετε τις κλήσεις που λαμβάνετε. Θα σας επιτρέψει να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μόνο από την επιλεγμένη λίστα ατόμων. Είναι βολικό να έχετε αυτήν τη δυνατότητα όταν βρίσκεστε σε μια σύσκεψη και θέλετε να αποφύγετε συνεχείς περισπασμούς, παίρνοντας ειδοποιήσεις και ειδοποιήσεις από όλους.

Συμβουλή 3: Δημιουργήστε Web Clips για ομαλότερη περιήγηση

Εάν καταλήξετε να επισκέπτεστε τον ίδιο ιστότοπο πολύ συχνά, τότε ένα Web Clip μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο. Την επόμενη φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο, πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση και κάντε κλικ στο Προσθήκη στην αρχική οθόνη. Αυτό θα δημιουργήσει ένα κλιπ του ιστότοπου στην Αρχική οθόνη σας. Κάντε κλικ σε αυτό το web clip στο μέλλον για εύκολη πρόσβαση στον ιστότοπο χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση.

Συμβουλή 4: Χρησιμοποιήστε ασύρματη εκτύπωση μέσω AirPrint

Η ασύρματη εκτύπωση γίνεται συνηθισμένη μέρα με τη μέρα. Χρησιμοποιήστε το iPhone σας για να απολαύσετε την ασύρματη εκτύπωση των περιεχομένων στο τηλέφωνο χρησιμοποιώντας το κουμπί απάντησης στο email ή το κουμπί Κοινή χρήση για άλλα αρχεία. Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι σε έναν ασύρματο εκτυπωτή που είναι συμβατός με το τηλέφωνο και θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε εκτύπωση χωρίς να χρειάζεται να συνδέσετε το τηλέφωνό σας στον εκτυπωτή χρησιμοποιώντας καλώδια. Σας εξοικονομεί επίσης την ταλαιπωρία της λειτουργίας του υπολογιστή σας που είναι συνδεδεμένος στον εκτυπωτή για εκτύπωση οτιδήποτε μπορείτε να το κάνετε με το τηλέφωνό σας.

Το iPhone 5c εισήγαγε την Apple σε ένα νέο σύνολο θαυμαστών της Apple. Αφαίρεσε τον ακριβό παράγοντα από το εμπορικό σήμα της Apple και το έβαλε σε επαφή με περισσότερα άτομα, αυξάνοντας το κοινό της Apple. Περιττό να πούμε ότι δεν ήταν ποτέ φθηνό, το μόνο που έκανε ήταν να διασφαλιστεί ότι οι άνθρωποι που ψάχνουν τιμολόγηση μεσαίου επιπέδου θα μπορούσαν επίσης να επιλέξουν ένα τηλέφωνο Apple.

Μεταξύ άλλων ανταγωνιστών, το τοπίο του smartphone κινείται προς μεγαλύτερες οθόνες και πιο ισχυρές δυνατότητες. Ένα νέο τηλέφωνο σίγουρα έπρεπε να διασφαλίσει ότι ενσωμάτωσε μια νέα μορφή λαμπρότητας για να διατηρήσει τη σειρά τηλεφώνων iPhone τόσο επιθυμητή όσο ήταν μέχρι τώρα. Το iPhone 6 δεν απογοήτευσε.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found