5 τρόποι διόρθωσης του υλικολογισμικού IPhone που δεν είναι συμβατό

Η ενημέρωση ή η επαναφορά του iPhone σας δεν είναι πάντα απλή, ειδικά όταν αντιμετωπίζετε κάποια σφάλματα. Μερικοί από τους χρήστες του iPhone διαμαρτύρονταν για το σφάλμα: "το iPhone δεν μπορεί να ενημερωθεί επειδή το αρχείο υλικολογισμικού δεν είναι συμβατό". Με αυτό το ζήτημα, δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε ενημέρωση ή επαναφορά. Ωστόσο, έχουμε ετοιμάσει 5 τρόπους για να διορθώσουμε το υλικολογισμικό του iPhone που δεν είναι συμβατό για εσάς και μπορείτε να τα δοκιμάσετε επειδή πιθανότατα θα λύσετε το πρόβλημα.

Δείτε επίσης: 5 τρόποι για να επιδιορθώσετε το σφάλμα iPhone κατά την ενημέρωση στο IOS 8

 5 τρόποι για να διορθώσετε το υλικολογισμικό του iPhone δεν είναι συμβατό

Πηγή: cafeios.net

Λύση No.1: Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας

Ξεκινήστε με την απλούστερη λύση. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας. Αφού το κάνετε αυτό, συνδέστε τη συσκευή σας στον υπολογιστή και ξεκινήστε το iTunes. Προσπαθήστε να ενημερώσετε ή να επαναφέρετε ξανά.

Λύση No.2: Απενεργοποιήστε το antivirus

Για κάποιο λόγο, το antivirus που έχετε μπορεί να προκαλέσει ορισμένα προβλήματα και όταν έχετε κάποιο πρόβλημα με την επαναφορά ή την ενημέρωση της συσκευής σας, αυτή η λύση μπορεί να σας βοηθήσει.

Λύση No.3: Ενημέρωση iTunes

Βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε την πιο πρόσφατη έκδοση iTunes. Ανοίξτε το πρόγραμμα, βρείτε την επιλογή Έλεγχος για ενημερώσεις. Σε πολλές περιπτώσεις, μόλις ενημερώσετε το λογισμικό, το πρόβλημα με το υλικολογισμικό εξαφανίζεται.

Λύση No.4: Επαναφορά σε λειτουργία DFU

Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας και ξεκινήστε το iTunes. Το επόμενο βήμα είναι να συνδέσετε το καλώδιο USB στον υπολογιστή σας, αλλά μην συνδέσετε τη συσκευή σας. Κρατήστε πατημένα τα κουμπιά σπιτιού και ύπνου στη συσκευή σας και μόλις η οθόνη στο iPhone σας μείνει κενό, συνεχίστε να κρατάτε πατημένο το κουμπί Αρχικής, αλλά αφήστε το κουμπί ύπνου. Κρατήστε πατημένο το κουμπί και συνδέστε τη συσκευή στον υπολογιστή σας μέσω καλωδίου USB. Το τηλέφωνό σας πρέπει να αναγνωρίζεται από το πρόγραμμα (iTunes) και, όταν συμβεί αυτό, αφήστε το κουμπί.

Λύση 5: Επανεγκαταστήστε το iTunes

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η ενημέρωση δεν θα λύσει το πρόβλημα και μπορείτε να προσπαθήσετε να το επιδιορθώσετε επανεγκαθιστώντας το iTunes. Όταν καταργήσετε την εγκατάσταση του προγράμματος, τα αρχεία θα αφαιρεθούν και μεταξύ αυτών είναι κάτι που προκαλεί το πρόβλημα. Από την επίσημη σελίδα, κατεβάστε και εγκαταστήστε ξανά το πρόγραμμα.

Κυρίως, αυτοί οι 5 τρόποι για να διορθώσετε το iPhone δεν είναι συμβατό θα λύσουν το πρόβλημα. Εάν όχι, φροντίστε να επικοινωνήσετε με την Apple ή να επισκεφτείτε ένα από τα πλησιέστερα καταστήματα.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις