Πώς να διορθώσετε το σφάλμα ελέγχου ταυτότητας του Google Play Store

Το σφάλμα ελέγχου ταυτότητας του Google Play store είναι ένα πολύ απλό πρόβλημα που σχετίζεται με το play store, το οποίο μπορεί να διορθωθεί αμέσως μετά από κάποια κόλπα. Οι διαδικασίες συζητούνται παρακάτω.

Εάν αντιμετωπίζετε άλλα προβλήματα που σχετίζονται με το Google Play store, επισκεφτείτε το Technobezz. Έχουμε συζητήσει πολλά προβλήματα και τις λύσεις τους εκεί.

Δείτε επίσης - Πώς να διορθώσετε το σφάλμα στο Google Play store 24

Τρόποι διόρθωσης του σφάλματος ελέγχου ταυτότητας του Google Play Store

Πρώτη μέθοδος: Κατάργηση και προσθήκη του λογαριασμού σας Google

Μερικές φορές οι χρήστες Android αντιμετωπίζουν αυτό το σφάλμα λόγω του προβλήματος σύνδεσης, ενώ το Google Play Store είναι αναβαθμισμένο. Αρχικά, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Λογαριασμός> Google> Κατάργηση λογαριασμού Google. Αυτός πρέπει να είναι ο λογαριασμός που σας δίνει μήνυμα σφάλματος. Τώρα προσθέστε ξανά τον λογαριασμό. Πιθανότατα θα διορθώσει το σφάλμα ελέγχου ταυτότητας του Google Play store. Μπορείτε να δοκιμάσετε να πραγματοποιήσετε λήψη ή ενημέρωση οποιασδήποτε εφαρμογής τώρα για να το ελέγξετε.

Δεύτερη μέθοδος: Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και δεδομένων από το Google play store

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την πρώτη μέθοδο και εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε το πρόβλημα, εκτελέστε τη δεύτερη μέθοδο για να απαλλαγείτε από το πρόβλημα.

> Πρώτα μεταβείτε στις ρυθμίσεις.

> Πατήστε Ρυθμίσεις συστήματος.

> Επιλέξτε Διαχείριση εφαρμογής.

> Πατήστε "Όλα".

> Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να μάθετε το Google play store.

> Κάντε κλικ σε αυτό και πατήστε το κουμπί Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και εκκαθάριση δεδομένων ένα προς ένα για να αφαιρέσετε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα από το play store.

Μπορείτε να δοκιμάσετε πρώτα την πρώτη μέθοδο και εάν το αποτέλεσμα δεν είναι επιτυχές, επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας και ακολουθήστε τη δεύτερη μέθοδο για να διορθώσετε το σφάλμα ελέγχου ταυτότητας του Google Play Store.

Τρίτη μέθοδος: Απεγκατάσταση ενημερώσεων του Google Play store

Η τρίτη μέθοδος απαιτεί να απεγκαταστήσετε τις ενημερώσεις του Google Play store μεταβαίνοντας στο Google play store από τις ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εφαρμογή, καταργήστε τις ενημερώσεις. Μόλις καταργηθούν οι ενημερώσεις, το Google Play Store του τηλεφώνου σας Android θα επιστρέψει στην έκδοση που είχε εγκατασταθεί στο τηλέφωνο. Τώρα εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη έκδοση του Google play store και ξεκινήστε ξανά με τη σύνδεση.

Όλα τα παραπάνω κόλπα είναι απλά και εύκολα ακολουθώντας τα οποία μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε το σφάλμα ελέγχου ταυτότητας του play store.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found