Τρόπος επίλυσης ζητήματος σύνδεσης Wifi στο HTC One M7

Το HTC One M7 διαθέτει μια όμορφη οθόνη 4,7 ιντσών, εκπληκτική μεταλλική σχεδίαση, ισχυρό τετραπύρηνο επεξεργαστή και πολλά ελκυστικά και χρήσιμα χαρακτηριστικά. Γνωρίζουμε όμως ότι τα περισσότερα tablet και τα smartphone έχουν προβλήματα σύνδεσης Wi-Fi και το HTC One M7 δεν αποτελεί εξαίρεση.

Εκτός από την τυχαία επανεκκίνηση του HTC One M7, πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω του προβλήματος σύνδεσης Wi-Fi στο HTC One M7. Ορισμένοι κάτοχοι του HTC One δήλωσαν ότι προσπάθησαν να συνδέσουν το τηλέφωνο με το δρομολογητή Wi-Fi, αλλά απέτυχαν κάθε φορά. Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι εμφανίζεται το μήνυμα "Πρόβλημα ελέγχου ταυτότητας" στο τηλέφωνό τους όταν προσπαθούν να συνδέσουν το τηλέφωνο σε Wi-Fi. Ακολουθούν ορισμένες ιδέες για την επίλυση του ζητήματος σύνδεσης Wi-Fi στο HTC One M7 που μπορεί να σας βοηθήσει.

Δείτε επίσης: ΠΩΣ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ "ΟΧΙ ΚΑΡΤΑ SIM" ΣΤΟ HTC ONE M7

Πιθανές λύσεις για πρόβλημα σύνδεσης WIFI στο HTC One M7

Πρόβλημα σύνδεσης Wi-Fi στο HTC One M7

1. Πρώτα απ 'όλα, απενεργοποιήστε το δρομολογητή Wi-Fi και το τηλέφωνο HTC One M7 και αφήστε τα για 30 δευτερόλεπτα. Ενεργοποιήστε ξανά και τα δύο και δοκιμάστε τη σύνδεση.

2. Διαγράψτε τη σύνδεση Wi-Fi από το HTC One M7 και, στη συνέχεια, εισαγάγετε τις λεπτομέρειες χειροκίνητα. Εδώ είναι πώς να το κάνετε αυτό:

 • Μεταβείτε στις ρυθμίσεις
 • Πατήστε Wi-Fi στην επιλογή Ασύρματο και δίκτυο.
 • Βεβαιωθείτε ότι το Wi-Fi είναι ενεργοποιημένο.
 • Στη συνέχεια, αγγίξτε το πρόβλημα του ονόματος δικτύου Wi-Fi στην οθόνη ρυθμίσεων Wi-Fi.
 • Πατήστε Ξεχάστε και το δίκτυο Wi-Fi θα αφαιρεθεί.

3. Ορισμένοι ιδιοκτήτες του HTC One δήλωσαν ότι βρήκαν μια λύση του προβλήματος σύνδεσης WI-FI στο HTC One M7 απενεργοποιώντας το Wi-Fi και ενεργοποιώντας τη λειτουργία πτήσης, και πάλι, ενεργοποιώντας το Wi-Fi και απενεργοποιώντας το Λειτουργία πτήσης.

4. Μάθετε πόσο γεμάτα είναι τα κανάλια εγκαθιστώντας μια δωρεάν εφαρμογή, που ονομάζεται Wi-Fi Analyzer. Εάν δείτε ότι φαίνεται πρόβλημα, αλλάξτε το κανάλι στο δρομολογητή Wi-Fi.

5. Βεβαιωθείτε ότι το υλικολογισμικό του δρομολογητή σας είναι ενημερωμένο.

6. Σε περίπτωση που το HTC One M7 είναι η μόνη συσκευή που αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα, βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας είναι ενημερωμένη μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις> Πληροφορίες> ενημερώσεις λογισμικού.

techielobang.com

7. Στον δρομολογητή Wi-Fi, ελέγξτε το πρωτόκολλο ελέγχου ταυτότητας και ελέγξτε επίσης τις άλλες ρυθμίσεις. Βεβαιωθείτε ότι το φιλτράρισμα Mac είναι απενεργοποιημένο, αν δεν το απενεργοποιήσετε.

8. Η αλλαγή της ημερομηνίας και της ώρας του HTC One M7 μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα WI-FI. Επιπλέον, το 49% των χρηστών που αντιμετώπιζαν το πρόβλημα βρήκαν μια λύση αλλάζοντας τη «Ζώνη ώρας, ημερομηνία και ώρα στη σωστή γεωγραφική θέση τους.

Μπορείτε να το κάνετε μεταβαίνοντας στη ρύθμιση> Ημερομηνία και ώρα.

9. Τις περισσότερες φορές υπάρχουν άλλες εφαρμογές που μπορούν να επηρεάσουν το WI-FI του HTC One M7. Για να επιβεβαιωθεί εάν κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή προκαλεί αυτό το ζήτημα, πρέπει να εκκινήσετε τη συσκευή σε ασφαλή λειτουργία. Να το πράξουν,

 • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο λειτουργίας
 • Αγγίξτε παρατεταμένα την επιλογή Απενεργοποίηση, στις επιλογές τηλεφώνου.
 • Θα πρέπει να εμφανιστεί η επανεκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία, πατήστε επανεκκίνηση όταν τη δείτε

webcazine.com

Όταν το τηλέφωνο βρίσκεται σε ασφαλή λειτουργία, δοκιμάστε το WI-FI. Αν τα προβλήματα φαίνεται να έχουν εξαφανιστεί, τότε, είναι σαφώς μια εφαρμογή που προκαλεί το πρόβλημα. Επομένως, απενεργοποιήστε ή απεγκαταστήστε τις ύποπτες εφαρμογές μία προς μία.

10. Αλλάξτε τις ρυθμίσεις ασφαλείας σας. Από τη διεύθυνση URL, συνδεθείτε στο γραφείο του δρομολογητή σας:

 • Linksys - //192.168.1.1
 • 3Com - //192.168.1.1
 • D-Link - //192.168.0.1
 • Belkin - //192.168.2.1
 • Netgear - //192.168.0.1.

Αφού ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα, εάν δεν βρείτε λύση για πρόβλημα σύνδεσης Wi-Fi στο HTC One M7, επικοινωνήστε με το κατάστημα λιανικής ή με το κέντρο εξυπηρέτησης της HTC.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found