Τρόπος επίλυσης ζητημάτων κάμερας HTC 10

Το HTC 10 δίνει στους χρήστες του μια εκπληκτική εμπειρία και φέρει όλες τις προδιαγραφές ενός υπέροχου τηλεφώνου Android. Η συσκευή έχει μερικές δυσλειτουργίες κατά τη χρήση. Ένα από αυτά τα ζητήματα που έχουν αναφέρει οι πελάτες στο HTC 10 είναι τα προβλήματα με την κάμερά τους.

Η κάμερα HTC 10 είναι σίγουρα ικανή να τραβήξει μερικές υπέροχες φωτογραφίες, αλλά υπήρξαν στιγμές που οι χρήστες ανέφεραν κοινά προβλήματα όπως έλλειψη λεπτομερών λεπτομερειών, προβλήματα στην αυτόματη εστίαση, θόρυβο σε λειτουργία Pro κ.λπ. Αυτά είναι τα θέματα που μπορούν εύκολα να επιλυθούν και οι λύσεις έχουν αναφερθεί παρακάτω.

Διαβάστε επίσης: Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα σύνδεσης HTC 10 Wi-Fi

Λύσεις για ζητήματα κάμερας HTC 10

Λύση 1

Ο ευκολότερος τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος της κάμερας είναι η επανεκκίνηση του HTC 10. Η επανεκκίνηση της συσκευής σας διορθώνει συνήθως το σφάλμα. Εάν η εφαρμογή της κάμερας δεν αποκρίνεται αλλά η οθόνη αφής λειτουργεί, πρέπει να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένο το κουμπί λειτουργίας, και κάντε κλικ στο Επανεκκίνηση.

Εάν η κάμερα έχει ανοίξει, αλλά η οθόνη έχει γίνει μαύρη και το κουμπί κλικ δεν λειτουργεί και ακόμη και η οθόνη δεν αποκρίνεται, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας και μείωσης έντασης για 10 δευτερόλεπτα. Θα γίνει επανεκκίνηση της συσκευής σας.

Λύση 2

Εάν η κάμερα της συσκευής σας δεν ξεκινήσει, μπορείτε να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Εφαρμογές και να αναζητήσετε την εφαρμογή Κάμερα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση> Εκκαθάριση δεδομένων. Η εκκαθάριση των δεδομένων αποθήκευσης θα ενισχύσει την απόδοση της κάμεράς σας. Επανεκκινήστε τη συσκευή κρατώντας πατημένο το κουμπί λειτουργίας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Επανεκκίνηση. Αυτό θα λύσει το πρόβλημα της κάμερας της συσκευής σας.

Λύση 3

Ένα άλλο πρόβλημα που προκαλεί την κακή συμπεριφορά της κάμερας θα μπορούσε να είναι τα προσωρινά αποθηκευμένα δεδομένα που υπάρχουν στον χώρο αποθήκευσης. Μπορείτε να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Χώρος αποθήκευσης και να κάνετε κλικ στην αποθήκευση δεδομένων, και κάντε κλικ στο Ok για να επιβεβαιώσετε την εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης. Αυτή είναι μια άλλη λύση για μια εφαρμογή κάμερας που δεν αποκρίνεται.

webtrickz.com

Λύση 4

Είναι πολύ σημαντικό να έχετε το πιο πρόσφατο υλικολογισμικό για το HTC 10 σας. Οι ενημερώσεις μπορούν να λύσουν διάφορα ζητήματα. Η HTC κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα νέο υλικολογισμικό ειδικά για τη βελτίωση της κάμερας και μερικές διορθώσεις σφαλμάτων.

Κανονικά, θα λάβετε ένα αναδυόμενο παράθυρο εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση στο υλικολογισμικό, αλλά σε περίπτωση που το χάσετε ή δεν μπορείτε να δείτε αναδυόμενα παράθυρα, μπορείτε να ελέγξετε για ενημέρωση από τις Ρυθμίσεις> Σχετικά> Ενημερώσεις λογισμικού. Οι ενημερώσεις περιλαμβάνουν κυρίως «Αυτόματες βελτιώσεις HDR, βελτίωση της ευκρίνειας του εξωτερικού χώρου, βελτιωμένη ευκρίνεια ή φωτεινότητα χαμηλού φωτισμού, τροποποιημένη διεπαφή αυτόματης εστίασης λέιζερ και λιγότερο μωβ θόρυβο σε λειτουργία Pro».

Λύση 5

Εάν οι φωτογραφίες που έχετε τραβήξει με το HTC 10 σας δείχνουν σημάδια περίεργων παραμορφώσεων ή flash splash τότε θα μπορούσατε να δοκιμάσετε να αφαιρέσετε το κάλυμμα ή τη θήκη που έχετε στη συσκευή σας. Βεβαιωθείτε ότι τίποτα δεν καλύπτει το φακό του τηλεφώνου σας. Πάρτε ένα στεγνό μαλακό βαμβακερό πανί για να αφαιρέσετε τυχόν βρωμιά ή σκόνη.

Λύση 6

Τα ζητήματα της κάμερας μπορεί να προκύψουν λόγω μιας εφαρμογής τρίτου μέρους. μπορεί να μην ανοίξει ή να μην ανταποκρίνεται. Για να είστε σίγουροι εάν μία από τις εφαρμογές τρίτων είναι υπεύθυνη για το πρόβλημα, εκκινήστε τη συσκευή σας σε ασφαλή λειτουργία. Εάν η κάμερα λειτουργεί καλά, φταίει μια εφαρμογή. Μπορείτε να απεγκαταστήσετε εφαρμογές τρίτων ένα προς ένα έως ότου επιλυθεί το πρόβλημα ή να εκτελέσετε επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εκκινήσετε τη συσκευή σας σε ασφαλή λειτουργία:

www.ubergizmo.com

  • Ενώ η συσκευή σας είναι ενεργοποιημένη, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας
  • Τώρα πατήστε και κρατήστε πατημένο το "Απενεργοποίηση"
  • Θα δείτε "Επανεκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία", πατήστε OK
  • Για να επιστρέψετε στην κανονική λειτουργία, απενεργοποιήστε το HTC 10 και ενεργοποιήστε το ξανά.

Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στην ασφαλή λειτουργία χρησιμοποιώντας τα κουμπιά υλικού. Πατήστε το κουμπί λειτουργίας για να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας HTC 10. Μόλις δείτε το λογότυπο HTC στην οθόνη της συσκευής σας, κρατήστε πατημένο και πατήστε Μείωση έντασης έως ότου δείτε την ασφαλή λειτουργία κάτω από την οθόνη της συσκευής σας.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να διορθώσετε το φτωχό σήμα LTE του HTC 10

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found