Τρόπος επίλυσης προβλημάτων ειδοποίησης Galaxy S9

Τα Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9 + είναι υπέροχα smartphone με εντυπωσιακές προδιαγραφές υλικού, αλλά έχουν κάποια προβλήματα λογισμικού που μπορεί να έχετε συναντήσει. Σύμφωνα με πολλούς χρήστες σε φόρουμ και σελίδες υποστήριξης της Samsung. Υπάρχουν ειδοποιήσεις και ζητήματα Wi-Fi σε αυτά τα κορυφαία μοντέλα. Ακολουθούν μερικές γρήγορες συμβουλές σχετικά με τον τρόπο επίλυσης προβλημάτων ειδοποίησης του Galaxy S9.

Δείτε επίσης: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων κάρτας SD Samsung Galaxy S9

Τρόπος επίλυσης προβλημάτων ειδοποίησης Galaxy S9

Μέθοδος 1: Ξεκινήστε με τα βασικά επανεκκίνηση του smartphone σας

Τα περισσότερα ζητήματα επιλύονται με μαγεία όταν κάνετε επανεκκίνηση του smartphone σας, επειδή το λειτουργικό σύστημα Android και η μνήμη cache θα διαγραφούν όταν απενεργοποιήσετε και ενεργοποιήσετε το Galaxy S9. Το ζήτημα σχετίζεται με τη νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android και του λογισμικού της Samsung που βρίσκεται πάνω από αυτό. Αν και δεν είναι εγγυημένο ότι μια επανεκκίνηση θα διορθώσει αμέσως τα προβλήματα ειδοποιήσεων, υπάρχει πιθανότητα να λειτουργήσει καλά για ορισμένους από τους χρήστες.

Μέθοδος 2: Σκουπίστε το διαμέρισμα της προσωρινής μνήμης διατηρώντας τα δεδομένα σας ασφαλή

Η εργοστασιακή επαναφορά πρέπει να είναι η έσχατη λύση γιατί θα χάσετε τα περισσότερα από τα δεδομένα σας και ίσως χρειαστεί να τα επαναφέρετε από το σύννεφο, εκτός από τη σύνδεση σε δώδεκα εφαρμογές για να λειτουργήσει το τηλέφωνό σας. Πριν να το δοκιμάσετε, κάντε ένα διαμέρισμα σκουπίστε το cache. Θα πρέπει να γίνει σε δύο φάσεις για να δείτε εάν επιλύει το πρόβλημά σας.

 • Μεταβείτε στη σελίδα ρυθμίσεων και στις εφαρμογές
 • Κάντε κλικ στη γραμμή με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε "Εμφάνιση εφαρμογών συστήματος"
 • Κάντε κύλιση για να βρείτε τον Πάροχο σήματος
 • Κάντε κλικ στο χώρο αποθήκευσης μία φορά μέσα στην εφαρμογή και βεβαιωθείτε ότι έχετε εκκαθαρίσει την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα
 • Μην κάνετε επανεκκίνηση, αλλά κλείστε εντελώς το τηλέφωνό σας και συνεχίστε στο τελικό βήμα

Τελικά βήματα για να σκουπίσετε το διαμέρισμα της προσωρινής μνήμης

 • Όταν η συσκευή σας είναι ακόμα απενεργοποιημένη, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο αύξησης της έντασης ήχου, το κουμπί Bixby και το κουμπί λειτουργίας
 • Η συσκευή σας θα αρχίσει να ενεργοποιείται και να εμφανίζει το λογότυπο Android
 • Αφήστε όλα τα κουμπιά και το τηλέφωνο θα σας καθοδηγήσει στις επιλογές του μενού ανάκτησης συστήματος Android
 • Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλήκτρο μείωσης της έντασης ήχου για κύλιση και εύρεση του μενού κατάτμησης της προσωρινής μνήμης
 • Κάντε κλικ στο κουμπί λειτουργίας για να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας
 • Μόλις ολοκληρωθεί, πατήστε το κουμπί λειτουργίας για επανεκκίνηση του συστήματος τώρα στις επιλογές ανάκτησης

Μέθοδος 3: Ρυθμίστε τις ρυθμίσεις του Android Doze

Μετά από εκτεταμένη δοκιμή πολλαπλών μεθόδων, ορισμένοι χρήστες έχουν προτείνει ότι αυτή η συγκεκριμένη μέθοδος έχει λύσει το πρόβλημα στα τηλέφωνα Galaxy S9 + και S9. Το Android Doze είναι μια λειτουργία που έχει σχεδιαστεί για να εμποδίζει τις εφαρμογές να εξαντλούν την μπαταρία και να τις θέτουν σε αναστολή όποτε είναι δυνατόν. Μερικές φορές, ενδέχεται να εμποδίζει τις εφαρμογές να στέλνουν ειδοποιήσεις όταν λαμβάνετε ένα νέο μήνυμα ή email.

 • Ανοίξτε τις ρυθμίσεις και κατευθυνθείτε προς τη συντήρηση της συσκευής και μετά στην κατηγορία μπαταρίας
 • Πατήστε για να ανοίξετε εφαρμογές χωρίς παρακολούθηση / εφαρμογές που βρίσκονται πάντα σε κατάσταση αναμονής για κύλιση προς τα κάτω προς τα κάτω
 • Ελέγξτε εάν εφαρμογές όπως μηνύματα, hangouts, Gmail και άλλες σημαντικές έχουν ρυθμιστεί σε εφαρμογές που κοιμούνται πάντα
 • Μετακινήστε τέτοιες εφαρμογές σε εφαρμογές χωρίς παρακολούθηση, ώστε το Android Doze να μην προσπαθήσει να τις εμποδίσει από την εμφάνιση ειδοποιήσεων
 • Μεταβείτε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας, ανοίξτε μια συγκεκριμένη εφαρμογή και πατήστε στις πληροφορίες της εφαρμογής για να κάνετε κλικ στις ειδοποιήσεις για να τις ξεμπλοκάρετε

Μέθοδος 4: Διαγραφή εφαρμογών που δεν εμφανίζουν σήματα ειδοποιήσεων και επανεγκατάσταση αυτών

Τα σήματα ειδοποιήσεων είναι ένα πλήρες χάος στα τηλέφωνα Samsung τώρα και οι χρήστες προσπαθούν να προσδιορίσουν αν πρόκειται για ζήτημα Android ή ζήτημα Samsung. Με το Android P πολύ κοντά, αυτά τα προβλήματα μπορεί να επιλυθούν, αλλά χρειάζεστε μια γρήγορη λύση. Τα εικονίδια εφαρμογών δεν εμφανίζουν πλέον πόσες αναπάντητες κλήσεις, μηνύματα ή ειδοποιήσεις. Ενδέχεται να επιδιορθωθεί όταν απεγκαταστήσετε πλήρως την εφαρμογή από το τηλέφωνό σας μία φορά και την επανεγκαταστήσετε από το Google Play Store.

Μέθοδος 5: Επαναφορά ειδοποιήσεων εγκαθιστώντας ένα νέο πρόγραμμα εκκίνησης

Το Nova Launcher είναι ένας από τους παλαιότερους και τους πιο δημοφιλείς εκτοξευτές εκεί έξω. Η εγκατάσταση ενός εκκινητή τρίτου μέρους μέσω του εκκινητή μετοχών είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διορθώσετε συμβουλές για θέματα ειδοποίησης galaxy s9 που θα μπορούσατε να βρείτε. Μετά από δεκάδες θετικά σχόλια από χρήστες σε πολλά φόρουμ, μοιάζει με ένα άλλο πρόγραμμα εκκίνησης αποθεμάτων που θα σας βοηθήσει να λάβετε σήματα ειδοποίησης για όλες τις εφαρμογές σας έως ότου η Samsung είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει μια ενημέρωση λογισμικού.

Υπάρχουν πάνω από δώδεκα εκτοξευτές Android στο Google Play Store. Οι περισσότερες είναι δωρεάν και οι εκδόσεις premium δεν είναι ακριβές. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε, αλλά ο εκκινητής Nova διαθέτει τη δυνατότητα να ενεργοποιεί σήματα ειδοποιήσεων για όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές που θα πρέπει να λύσουν αμέσως το πρόβλημα.

Μέθοδος 6: Ρυθμίστε τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων WhatsApp

Τα προβλήματα ειδοποίησης Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9 + απαντώνται συνήθως σε όλα τα τηλέφωνά τους λόγω σφαλμάτων λογισμικού. Οι περισσότεροι χρήστες ενοχλούνται από αυτό επειδή δεν λαμβάνουν έγκαιρες ενημερώσεις από τις εφαρμογές WhatsApp και Gmail, οι οποίες είναι οι πιο διαδεδομένες εφαρμογές επικοινωνίας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων για το WhatsApp και ενδέχεται να το διορθώσετε για τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

 • Ανοίξτε το WhatsApp και κάντε κλικ στη γραμμή με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία
 • Πατήστε στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων
 • Βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένη η ειδοποίηση υψηλής προτεραιότητας
 • Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την αναδυόμενη ειδοποίηση ως εναλλακτική λύση για να μην χάσετε σημαντικά μηνύματα που θα διασφαλίζουν ότι εμφανίζεται ακόμη και όταν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη

Μέθοδος 7: Η αναπόφευκτη λύση επαναφοράς εργοστασίων

Αφού δοκιμάσετε όλες τις διαθέσιμες επιλογές, το μόνο που μένει είναι να επαναφέρετε εργοστασιακά τη συσκευή σας. Θα διαγράψει αμέσως όλα τα τοπικά δεδομένα, τα SMS και τις συνδέσεις χρήστη σε όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές σας. Ένα νέο Samsung Galaxy S9 είναι αυτό που παίρνετε μόλις ολοκληρωθεί η επαναφορά και μπορεί να χρειαστούν ώρες για να φτάσετε στη συνήθη κατάσταση λειτουργίας σας.

 • Ανοίξτε τις ρυθμίσεις στο Galaxy S9 ή στο Galaxy S9 + smartphone
 • Κάντε κύλιση για να βρείτε τη σελίδα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς
 • Πατήστε Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μετά πατήστε Διαγραφή όλων για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία

Μόλις ολοκληρωθεί, εγκαταστήστε μόνο τις πιο σημαντικές εφαρμογές, καθώς υπάρχει πάντα η πιθανότητα να επηρεάσει τις ρυθμίσεις σας μια αδίστακτη εφαρμογή. Μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας χωρίς προβλήματα ειδοποίησης έως ότου η Samsung παρουσιάσει μια νέα ενημέρωση λογισμικού για το λειτουργικό σας σύστημα Android.

Μέθοδος 8: Λήψη όλων των πιο πρόσφατων ενημερώσεων OTA

Η Samsung κυκλοφορεί ενημερώσεις OTA κατά καιρούς. Εγκαταστήστε τα μόλις είναι διαθέσιμα, καθώς οι προγραμματιστές εργάζονται ήδη σε μια πιθανή επιδιόρθωση για αυτό το πρόβλημα. Η ενημέρωση θα διορθώσει τόσο την ειδοποίηση όσο και τα προβλήματα Wi-Fi που αντιμετωπίζουν οι χρήστες του Galaxy S9 εδώ και δύο μήνες. Μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να καλέσετε τον πάροχο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας ή την εξυπηρέτηση πελατών της Samsung για να μάθετε πότε θα κυκλοφορήσει μια νέα ενημέρωση.

Ο οδηγός στοχεύει να βοηθήσει τους χρήστες να βρουν έναν τρόπο για να διορθώσουν τα προβλήματα ειδοποίησης Samsung Galaxy S9 και η μία ή η άλλη επιλογή θα σας δώσει την απάντηση που αναζητάτε. Είναι ένα υπέροχο τηλέφωνο χωρίς ερωτήσεις και τα προβλήματα λογισμικού θα επιλυθούν τελικά από τον κατασκευαστή. Ωστόσο, δεδομένου ότι χρειάζεστε μια γρήγορη λύση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικούς εκκινητές, να αναγκάσετε τις εφαρμογές να μη ειδοποιήσουν με μη αυτόματο τρόπο σε διαφορετικές μεθόδους έως ότου επιλυθεί επίσημα.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found