Πώς να φορτίσετε γρηγορότερα το iPad σας

Αναρωτιέστε πώς να φορτίσετε το iPad πιο γρήγορα; Εδώ, θα μοιραστούμε μερικά ωραία κόλπα για να σας βοηθήσουμε να κάνετε ακριβώς αυτό.

Κανείς δεν αρέσει να περιμένει πολύ καιρό μέχρι να φορτιστεί πλήρως η συσκευή που χρειάζονται. Η Apple βρίσκεται πίσω από το Android στο τμήμα γρήγορης φόρτισης. Πολλές συσκευές Android διαθέτουν τώρα μια δυνατότητα γρήγορης φόρτισης. Όπως υποδηλώνει το όνομα της δυνατότητας, επιτρέπει σε ένα τηλέφωνο ή tablet Android να φορτίζει πολύ πιο γρήγορα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το ποσοστό της μπαταρίας θα αυξηθεί από 5% σε 30% ή περισσότερο σε 20-30 λεπτά.

Δείτε επίσης: Τρόπος λήψης αρχείων σε iPhone ή iPad

Ας ελπίσουμε ότι η Apple θα οδηγήσει το παιχνίδι στο επόμενο επίπεδο για τα προϊόντα της, συμπεριλαμβανομένου του iPad, φέρνοντας αυτήν τη δυνατότητα σύντομα. Μέχρι τότε, μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά χρήσιμα κόλπα που θα σας βοηθήσουν να φορτίσετε το iPad σας πιο γρήγορα.

Πώς να φορτίσετε το iPad πιο γρήγορα: Τροφοδοτικό

Ένα από τα πράγματα που πρέπει να εξετάσετε όταν πρόκειται για ταχύτερη φόρτιση είναι ο μετασχηματιστής ρεύματος που χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή. Η καλύτερη συμβουλή είναι να αποφεύγετε φορτιστές και προσαρμογείς τρίτων και να ακολουθείτε αυτόν που έχετε μαζί με τη συσκευή σας. Τα τελευταία iPads έρχονται με τροφοδοτικό 12W. Εάν έχετε το δικό σας πριν από πολύ καιρό ή εάν έχετε παλαιότερο μοντέλο iPad, ενδέχεται να μην έχετε προσαρμογέα 12W.

Τα παλαιότερα iPad συνοδεύονταν από προσαρμογείς 5W ή 10W. Λαμβάνοντας τον προσαρμογέα 12W, θα μπορείτε να φορτίζετε το iPad πιο γρήγορα. Εάν δεν είστε βέβαιοι ποιο έχετε, απλώς κοιτάξτε το κάτω μέρος του. Αν λοιπόν δείτε γραμμένα 5W ή 10W, είναι καιρός για ψώνια. Οι προσαρμογείς ισχύος δεν είναι ακριβοί. Μπορείτε να αποκτήσετε έναν ολοκαίνουργιο τροφοδοτικό 12W για 19 $.

Πώς να φορτίζετε το iPad πιο γρήγορα: Απενεργοποιήστε το iPad

Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που μπορούν να κάνουν μια αλλαγή. Αυτό συμβαίνει επειδή οι εφαρμογές δεν θα εκτελούνται στο παρασκήνιο και δεν θα χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας κατά τη φόρτιση. Όλα αυτά τα μικρά πράγματα επηρεάζουν την ταχύτητα φόρτισης. Φορτίστε το iPad σας. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης και, στη συνέχεια, σύρετε το "Slide to power off" για να απενεργοποιήσετε το iPad σας. Αφήστε το να φορτίσει.

Σωσίβιο

Πώς να φορτίζετε το iPad πιο γρήγορα: ενεργοποιήστε τη λειτουργία Airplane

Εάν δεν θέλετε να απενεργοποιήσετε το iPad σας κατά τη φόρτιση, υπάρχει μια άλλη εύχρηστη επιλογή. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Airplane. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και εναλλαγή του swtich δίπλα στην επιλογή "Λειτουργία πτήσης".

Ένας άλλος τρόπος για να το ενεργοποιήσετε είναι να σύρετε προς τα πάνω από το κάτω μέρος της αρχικής οθόνης ή της οθόνης κλειδώματος και, στη συνέχεια, απλώς πατήστε το εικονίδιο του αεροπλάνου

Πατήστε Smart

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε. Όταν ενεργοποιήσετε τη λειτουργία αεροπλάνου, οι δυνατότητες σύνδεσης στο iPad σας θα απενεργοποιηθούν. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο. Αλλά, εάν χρειάζεστε το iPad σας για φόρτιση γρηγορότερα και αν βιάζεστε, αυτό θα κάνει το κόλπο.

Πώς να φορτίζετε το iPad πιο γρήγορα: Αφαιρέστε τη θήκη

Εάν χρησιμοποιείτε τη θήκη για το iPad σας, δοκιμάστε να τη φορτίσετε χωρίς αυτήν. Ένα από τα πράγματα που πολλοί χρήστες σημείωσαν όσον αφορά και τα δύο, το iPhone και το iPad, είναι το γεγονός ότι θερμαίνονται κατά τη φόρτιση. Η υπερθέρμανση μπορεί να προκαλέσει προβλήματα μπαταρίας.

Έτσι, όταν φορτίζεται το iPad σας, φροντίστε να αφαιρέσετε τη θήκη. Ενδέχεται να παρατηρήσετε ορισμένες βελτιώσεις στην ταχύτητα φόρτισης. Επίσης, εάν παρατηρήσετε ότι το iPad ζεσταίνεται όταν το χρησιμοποιείτε, αφαιρέστε τη θήκη για λίγο και αφήστε το να κρυώσει. Με αυτόν τον τρόπο, η μπαταρία της συσκευής σας θα διαρκέσει περισσότερο μεταξύ των φορτίων.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found