5 τρόποι επίλυσης του προβλήματος λευκής οθόνης του iPhone 4

Αρκετά χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το iPhone 4 εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή iPhone. Όπως οποιαδήποτε άλλη συσκευή, μπορεί να λειτουργεί τέλεια για χρόνια ή μπορεί να έχει κάποιες δυσλειτουργίες. Ένα από τα προβλήματα είναι σίγουρα το πρόβλημα της λευκής οθόνης, το οποίο μπορεί να εξαφανιστεί μετά από αρκετά δευτερόλεπτα. Εάν δεν συμβαίνει αυτό, ρίξτε μια ματιά σε 5 τρόπους για να διορθώσετε το ζήτημα της λευκής οθόνης iPhone 4 που ετοιμάσαμε. Οι δυνατότητες είναι περιορισμένες. Η οθόνη του τηλεφώνου είναι λευκή και παγωμένη. Ωστόσο, αυτές οι ιδέες είναι χρήσιμες, οπότε φροντίστε να τις δείτε.

Δείτε επίσης: 5 τρόποι επίλυσης του iPhone 4 που δεν συγχρονίζει το ζήτημα

5 τρόποι για να διορθώσετε το ζήτημα λευκής οθόνης iPhone 4

Πηγή: galleryhip.com

Λύση No.1: Απενεργοποιήστε την αυτόματη φωτεινότητα.

Συνήθως, η λευκή οθόνη μπορεί να εμφανιστεί όταν το επίπεδο της μπαταρίας είναι κάτω από 30%. Τις περισσότερες φορές, το τηλέφωνο θα λειτουργεί καλά, αλλά πρέπει να απαλλαγείτε από το πρόβλημα για το μέλλον. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, Προβολή & Φωτεινότητα και απενεργοποιήστε την αυτόματη φωτεινότητα. Αυτό μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεστε.

Λύση No.2: Πατήστε ταυτόχρονα δύο κουμπιά.

Αυτό μπορεί επίσης να βοηθήσει: πατήστε ταυτόχρονα το κουμπί Home, Volume Volume και Sleep (power) και περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα. Αυτή η ενέργεια μπορεί να είναι βολική και θα κάνει τη λευκή οθόνη να εξαφανιστεί. Μόλις συμβεί αυτό, αφήστε τα κουμπιά.

Λύση No.3: Πατήστε το τηλέφωνο με τρία δάχτυλα.

Ακόμα κι αν αυτό δεν ακούγεται ως η λύση που θα επιλύσει πραγματικά το πρόβλημα, το κάνει. Όταν εμφανιστεί η λευκή οθόνη, απλώς αγγίξτε την οθόνη με τρία δάχτυλα, αρκετές φορές, αλλά κάντε απαλά.

Λύση No.4: Επαναφορά από ένα παλιό αντίγραφο ασφαλείας.

Μερικές φορές, όταν συνδέετε τη συσκευή σας στον υπολογιστή σας, η λευκή οθόνη ενδέχεται να εξαφανιστεί. Στο λογισμικό iTunes, ορίστε μια επιλογή για επαναφορά.

Λύση 5: Αφαιρέστε την μπαταρία.

Όταν η οθόνη γίνει λευκή, ανοίξτε τη συσκευή σας και αφαιρέστε την μπαταρία. Εάν υπάρχει βρωμιά και σκόνη μέσα, καθαρίστε την με το στεγνό πανί. Επανατοποθετήστε την μπαταρία και ενεργοποιήστε τη συσκευή.

Οι 5 τρόποι επίλυσης του προβλήματος λευκής οθόνης του iPhone 4 θα λύσουν συχνά το πρόβλημα. Εάν αυτό δεν συμβεί, μεταβείτε στο Apple Store για βοήθεια.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found