Πώς να απενεργοποιήσετε τη γεωγραφική προσθήκη ετικετών σε συσκευές Android

Μπορούμε να κάνουμε τόσα πολλά καταπληκτικά πράγματα με τα smartphone και τα tablet Android μας, συμπεριλαμβανομένης της λήψης φωτογραφιών και της εγγραφής βίντεο. Τώρα, όπου κι αν πάτε και ό, τι κι αν κάνετε, μπορείτε εύκολα να τραβήξετε κάθε στιγμή, επειδή έχετε μια κάμερα μαζί σας όλη την ώρα. Όμως, πρέπει να προστατεύσετε το απόρρητό σας. Ίσως αναρωτιέστε μόλις τώρα, τι σχέση έχει η κάμερα με το απόρρητό μου; Έχει πολλά λόγω της γεωγραφικής σήμανσης - κατά τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο, η τοποθεσία σας θα καταγραφεί. Μπορείτε να δείτε την τοποθεσία απλώς ανοίγοντας τις λεπτομέρειες της φωτογραφίας. Σε ορισμένες συσκευές, η γεωγραφική προσθήκη ετικετών είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή, σε άλλες συσκευές δεν είναι, αλλά το πιο σημαντικό, μπορείτε να την απενεργοποιήσετε. Εδώ, θα σας δείξουμε πώς να απενεργοποιήσετε τη γεωγραφική προσθήκη ετικετών σε συσκευές Android.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων Netflix σε smartphone και tablet Android

Πώς να απενεργοποιήσετε τη γεωγραφική προσθήκη ετικετών σε συσκευές Android

Τα βήματα είναι παρόμοια για όλες τις συσκευές Android.

Για να απενεργοποιήσετε τη γεωγραφική προσθήκη ετικετών σε συσκευές Android, κάντε τα εξής:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Κάμερα στο smartphone ή το tablet Android
  • Πατήστε σε τρεις οριζόντιες γραμμές για να ανοίξετε το μενού
  • Τώρα, πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι
  • Θα δείτε τις ρυθμίσεις της κάμερας
  • Πατήστε στην ετικέτα GPS (σε ορισμένες συσκευές αυτή η επιλογή ονομάζεται διαφορετικά, για παράδειγμα, γεωγραφική ετικέτα, ετικέτα τοποθεσίας κ.λπ.) και απενεργοποιήστε την.

Ορίστε. Οι γεωγραφικές ετικέτες θα απενεργοποιηθούν και η τοποθεσία σε φωτογραφίες και βίντεο που τραβήξατε με τη συσκευή σας Android δεν θα καταγραφεί. Εάν τα παιδιά σας διαθέτουν smartphone, βεβαιωθείτε ότι έχετε απενεργοποιήσει και τις γεωγραφικές ετικέτες στις συσκευές τους. Εάν χρησιμοποιούν iPhone, μπορείτε να διαβάσετε αυτόν τον οδηγό: Τρόπος απενεργοποίησης γεωγραφικών ετικετών σε συσκευές iOS.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να δείτε τις αναρτήσεις Instagram που σας άρεσαν στο Android

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found