Τρόπος επίλυσης προβλήματος σήματος Xiaomi Mi4

Λοιπόν, εάν ήσασταν τεχνικός που δεν περιορίζεται μόνο σε καθιερωμένες μάρκες και είστε ανοιχτοί ακόμη και να δοκιμάσετε νέες μάρκες που έρχονται στην αγορά, τότε μία από τις μάρκες που ίσως έχετε δει να αναπτύσσεται και να αναπτύσσεται πολύ τα τελευταία χρόνια είναι η Xiaomi . Αυτή η κινεζική εταιρεία έχει πάρει τον κόσμο από καταιγίδα προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα σε πραγματικά προσιτές τιμές και έδωσε στα μεγάλα πλάνα μια προσπάθεια για τα χρήματά τους. Είναι αναμφίβολα μια εταιρεία που προσβλέπει στα επόμενα χρόνια.

Ένα από τα προϊόντα τους, το Mi4 υπήρξε τεράστια επιτυχία και έχει πωληθεί σε μεγάλο αριθμό σε όλο τον κόσμο. Η συσκευή είναι πραγματικά εξαιρετική και διαθέτει όλες τις δυνατότητες που ένα άτομο θα ήθελε να έχει στο κινητό του τηλέφωνο και σε πολύ λογική τιμή. Όμως, όπως οποιαδήποτε άλλη συσκευή από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία, αυτή η συσκευή δεν είναι επίσης εντελώς απαλλαγμένη από ορισμένα δευτερεύοντα προβλήματα και σφάλματα. Ένα τέτοιο πρόβλημα είναι το ζήτημα του σήματος Xiaomi Mi4. Πολλοί άνθρωποι έχουν παραπονεθεί για κακή σύνδεση δικτύου ή απώλεια σήματος ή χαμηλή ισχύ σήματος. Αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα που πρέπει να ανησυχείτε, διότι όπως όλα τα άλλα ζητήματα, αυτό έχει επίσης κάποιες διορθώσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε και να απαλλαγείτε από αυτό το πρόβλημα σήματος Xiaomi Mi4 για πάντα. Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν έρχεστε αντιμέτωποι με ένα τέτοιο πρόβλημα.

Λύσεις για άλλα προβλήματα τηλεφώνου Xiaomi, όπως το πρόβλημα wifi Xiaomi Mi4, το ζήτημα υπερθέρμανσης Xiaomi Mi3 και πολλά άλλα συζητούνται επίσης εδώ.

Δείτε επίσης- Πώς να επιλύσετε το πρόβλημα γρήγορης εξάντλησης της μπαταρίας Xiaomi

Διορθώνεται για πρόβλημα σήματος Xiaomi Mi4

  • Το πρώτο πράγμα που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι να επανεκκινήσετε το τηλέφωνο για να δείτε αν αυτό μπορεί να βοηθήσει. Απλώς απενεργοποιήστε το τηλέφωνο και ενεργοποιήστε το ξανά μετά από 1-2 λεπτά.

    Πηγή εικόνας-techdisko.com

  • Εάν η επανεκκίνηση του τηλεφώνου δεν βοηθά, θα πρέπει να ελέγξετε εάν η κάρτα SIM έχει τοποθετηθεί σωστά στην υποδοχή κάρτας SIM ή όχι. Απενεργοποιήστε λοιπόν το τηλέφωνό σας Mi4 και ανοίξτε το πίσω κάλυμμα για να φτάσετε στην υποδοχή κάρτας SIM. Ελέγξτε εάν έχει εγκατασταθεί σωστά. Εάν η κάρτα SIM γλιστράει έξω από το δίσκο, τότε μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κάποια ταινία στο πίσω μέρος της κάρτας SIM ώστε να παραμείνει στη θέση της. Μετά από αυτό απλώς ενεργοποιήστε ξανά το τηλέφωνο.

    Πηγή εικόνας - pocketnow.com

  • Επίσης, πρέπει να ελέγξετε ποια είναι η κατάσταση της κάρτας SIM που χρησιμοποιείται. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι απλώς να μεταβείτε στη διεπαφή dialup και να εισαγάγετε τον ακόλουθο κωδικό.

“* # * # 64663 # * # *”

Αυτός ο κωδικός θα σας οδηγήσει στη λειτουργία δοκιμής υλικού. Εδώ μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση οποιουδήποτε από τα στοιχεία υλικού του τηλεφώνου, συμπεριλαμβανομένης της κάρτας SIM. Επομένως, ελέγξτε ποια είναι η κατάσταση της κάρτας SIM και εάν λειτουργεί σωστά σύμφωνα με το τηλέφωνο.

  • Ελέγξτε επίσης εάν η κάρτα SIM είναι καλή ή όχι. Ίσως η SIM σας να έχει καταστραφεί και γι 'αυτό αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα. Απενεργοποιήστε λοιπόν το τηλέφωνό σας Mi4. Μετά από αυτό αντικαταστήστε τη SIM με κάποια άλλη SIM και ελέγξτε αν το τηλέφωνο λειτουργεί καλά με αυτήν την άλλη SIM. Εάν συμβαίνει, τότε η SIM σας είναι ο ένοχος.
  • Εάν το τηλέφωνο δεν είναι σε θέση να εντοπίσει ένα δίκτυο, τότε μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα χειροκίνητα. Αυτό μπορεί να γίνει μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, στις Ρυθμίσεις απλώς πατήστε Δίκτυα. Στο μενού που εμφανίζεται απλώς αναζητήστε διαθέσιμα δίκτυα και, στη συνέχεια, επιλέξτε τον χειριστή στον οποίο λειτουργεί η SIM σας από τη λίστα των χειριστών που εμφανίζονται. Μετά από αυτό θα πρέπει επίσης να επανεκκινήσετε το τηλέφωνό σας. Το τηλέφωνό σας θα καταχωρηθεί στο δίκτυο και θα μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις και να λαμβάνετε μηνύματα.

Μόλις επιλεγεί το δίκτυο, μπορείτε επίσης να επιστρέψετε στην επιλογή Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, να τοποθετήσετε ξανά την επιλογή δικτύου ως Αυτόματη αντί για Μη αυτόματη.

  • Ίσως επίσης ότι το μέρος από το οποίο χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο δεν έχει επαρκή ισχύ σήματος και δεν είναι καθόλου σφάλμα της SIM. Έτσι μπορείτε απλώς να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο από κάποιο άλλο μέρος όπου το σήμα έρχεται σωστά.

Οι παραπάνω μέθοδοι πρέπει να είναι σε θέση να λύσουν αυτό το πρόβλημα σήματος Xiaomi Mi4. Εάν δεν συμβαίνει, τότε υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα με το τηλέφωνό σας και θα πρέπει να το μεταφέρετε στο κέντρο σέρβις της Xiaomi και να το ελέγξετε από τους τεχνικούς.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found