Κορυφαίες 3 καλύτερες εφαρμογές εξοικονόμησης μπαταρίας Android -Διόρθωση αργής φόρτισης

Όλοι έχουμε προβλήματα με αργή φόρτιση και τυχαία αποστράγγιση μπαταρίας στον γαλαξία Samsung. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα μοντέλα Android και οι χρήστες αναζητούν μερικούς απλούς και αποτελεσματικούς τρόπους για να εξοικονομήσουν περισσότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και να επεκτείνουν τη χρήση της μπαταρίας. Υπάρχουν λίγες εφαρμογές που μπορούν εύκολα και απρόσκοπτα να αυξήσουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας και αυτό ακριβώς πρόκειται να μιλήσουμε για τις καλύτερες εφαρμογές εξοικονόμησης μπαταρίας για Android.

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές εξοικονόμησης μπαταρίας Android

Χρόνος μπαταρίας

Battery Time From Liquidium παρουσιάζει την απλότητα μιας εφαρμογής για να σας βοηθήσει με οτιδήποτε σχετίζεται με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του smartphone σας. Αυτή η εφαρμογή επικεντρώνεται σε δύο πράγματα, την «επέκταση» και τη «βελτιστοποίηση» της διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Το Liquidium κάνει αυτά τα 2 πράγματα μια απλή διαδικασία, με μια λύση βρύσης. Όταν ανοίγετε αυτήν την εφαρμογή, θα δείτε μόνο μια λύση κύριας σελίδας με απλό και διαισθητικό σχεδιασμό. Πρώτον, ο χρόνος μπαταρίας δεν χρησιμοποιεί πάρα πολλά στολίδια και εικονίδια και το πράγμα που πρέπει να γνωρίζει ο χρήστης είναι τέλεια: η εκτίμηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας σας.

Γιατρός μπαταρίας

play.google.com

Το όνομα τα λέει όλα. Ο γιατρός σε ζωντανά χρώματα. Θυμάμαι την πρώτη φορά που χρησιμοποίησα αυτήν την εφαρμογή, σοκαρίστηκα που είδα το τηλέφωνό μου να διατηρείται επιπλέον 2 ημέρες χωρίς φόρτιση. Ναι, βελτιστοποίησα το Samsung galaxy S3 χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αυτόματης εξοικονόμησης μπαταρίας που αναζητά τι εξαντλεί εντατικά την μπαταρία μου και σε χρόνο μηδέν, διατήρησε 45% περισσότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Έχω πολλά θετικά σχόλια για αυτήν την εφαρμογή. Εάν θέλετε αυτή η εφαρμογή να κάνει πλήρη χρήση της λειτουργίας της, θα πρέπει επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο εγκατάστασης αυτής της εφαρμογής: Clean Master

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το γιατρό της μπαταρίας; και γιατί είναι η καλύτερη εφαρμογή εξοικονόμησης μπαταρίας για Android;

Εντάξει, δεν θα συζητήσω για 50.000.000 Εγκαταστάσεις, όλοι γνωρίζουμε γιατί είναι τόσο υψηλό.

Απενεργοποιήστε άσκοπες εφαρμογές που εξαντλούν την μπαταρία σας!

 • Ο Job Killer σκοτώνει καθήκοντα με ένα κλικ!
 • Σκοτώστε εφαρμογές όταν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη!
 • Σωστός χρόνος μπαταρίας που απομένει!
 • Σωστός χρόνος φόρτισης που απομένει!
 • Προγραμματίστε τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας για εργασία / τάξη / ύπνο και επιπλέον!
 • Διακριτικό σύστημα φόρτισης τριών σταδίων!
 • Εναλλαγή Wi-Fi / πληροφοριών / Bluetooth!
 • Διαχείριση φωτεινότητας!
 • Διαχείριση CPU (για ριζωμένα τηλέφωνα)!
 • Θερμοκρασία μπαταρίας! - Ιδέες φόρτισης!
 • Υποστηρίζονται 15 γλώσσες! - Εύκολη απλή στη χρήση διεπαφή!

Εξοικονόμηση μπαταρίας και Widget DU

www.androidpit.com

Μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή εξοικονόμησης μπαταρίας για το τηλέφωνο Android είναι η εξοικονόμηση μπαταρίας και το widget DU. Πρόκειται επίσης για μια δωρεάν εφαρμογή εξοικονόμησης μπαταρίας που συνοδεύεται από widget για μεγιστοποίηση του 50% της μπαταρίας σας. Το καλύτερο πράγμα για αυτήν την εφαρμογή είναι ότι κάνει ό, τι λέει και δεν έχει καθόλου πόρους στο σύστημα. Λειτουργεί ανεξάρτητα. Οι λειτουργίες Smart Pre-battery μπορούν να βελτιστοποιήσουν την μπαταρία σας σε πραγματικό χρόνο και σε λειτουργία φόντου.

Η δεύτερη καλύτερη εφαρμογή εξοικονόμησης μπαταρίας Android. Εμφανίζεται σε πολλούς ιστότοπους για τις αυτόνομες δυνατότητές του που σας δίνουν την ευκαιρία να επεκτείνετε περισσότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και να προσδιορίσετε ποια εφαρμογή αδρανώνει το σύστημά σας. Η διαφορά σχετικά με αυτήν την εφαρμογή είναι ότι μπορεί να μεγιστοποιήσει τη διάρκεια της μπαταρίας σας χωρίς να απενεργοποιήσετε τις περισσότερες από τις υπηρεσίες σας και τις εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο. Χρησιμοποιεί μια έξυπνη τεχνολογία και μια τεχνική βελτιστοποίησης ενός κλικ που επεκτείνει επαρκώς τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας περισσότερο από 50%.

Πράσινο

Πηγή εικόνας - lifehacker.com

Το Greenify είναι μια καταπληκτική εφαρμογή που επεκτείνει έξυπνα τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του smartphone Android σας. Αυτό δεν είναι ένα πρόγραμμα δολοφονίας εφαρμογών, αλλά ακολουθεί την έννοια της αδρανοποίησης που αντί να σταματήσει εντελώς οποιαδήποτε αχρησιμοποίητη εφαρμογή αυτοματοποιεί τη διαδικασία αδρανοποίησης. Όταν υπάρχει ανάγκη αφύπνισης της εφαρμογής ύπνου, το τηλέφωνο χρησιμοποιεί πολύ λιγότερη μπαταρία από την εκκίνηση μιας διακοπής εφαρμογής.

Υπάρχει μια επιλογή για να επιλέξετε την εφαρμογή που θα πρέπει να κοιμηθεί, ενώ καθημερινές χρήσεις εφαρμογές όπως η εφαρμογή συναγερμού ή μηνυμάτων μπορούν να εξαιρεθούν από αυτήν τη λειτουργία. Εάν χρησιμοποιείτε Android 6.0, υπάρχει κάτι που μπορείτε να απολαύσετε, όπως μια επιθετική λειτουργία που στέλνει την εφαρμογή σε κατάσταση αδρανοποίησης σε λίγα λεπτά μόλις σταματήσετε να τη χρησιμοποιείτε, ενώ η λειτουργία Αβαθής αδρανοποίηση αναστέλλει όλες τις λειτουργίες φόντου χωρίς να τις σταματήσετε εντελώς.

Χυμός

Πηγή εικόνας -play.google.com

Συσκευασμένο με μια διαισθητική διεπαφή, αυτή είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή εξοικονόμησης ενέργειας για το Android για τη διαχείριση της ισχύος σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Οι περισσότερες δυνατότητες εξάντλησης ενέργειας, όπως σύνδεση Wi-Fi, 3G και 4G, δεδομένα κινητής τηλεφωνίας κ.λπ., διαχειρίζονται αυτόματα και με διαφάνεια από το JuiceDefender προκειμένου να τοποθετήσετε ξανά το χυμό στη συσκευή. Η εφαρμογή είναι πλήρως προσαρμόσιμη, απλώς διαμορφώστε την μία φορά ανάλογα με τις ανάγκες σας και θα τρέξει από μόνη της για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Android smartphone σας.

Android Booster

Πηγή εικόνας -digital.guide

Όχι μόνο δύναμη, αν θέλετε να βελτιώσετε τη συνολική απόδοση του ακουστικού σας, εξετάστε το ενδεχόμενο να εγκαταστήσετε το Android Booster που εμφανίζεται με ένα πρόγραμμα εκτέλεσης εργασιών, διαχειριστή εφαρμογών, οργανωτή αρχείων και διαχειριστή δικτύου. Η διασύνδεση είναι πολύ εύκολη στον έλεγχο που σας επιτρέπει να αποφασίσετε πώς θα λειτουργούν όλα στο backend. Το Android booster βελτιώνει αισθητά την ταχύτητα του τηλεφώνου, ενώ ταυτόχρονα ανακτά τη μνήμη του τηλεφώνου εκτός από την εξοικονόμηση τεράστιας μπαταρίας.

Εξοικονόμηση μπαταρίας

Πηγή εικόνας - play.google.com

Αυτή η εφαρμογή εξοικονόμησης μπαταρίας επεκτείνει έξυπνα τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής σας Android με τη διαχείριση των δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Το πλεονέκτημα δεν είναι μόνο η ισχύς, αλλά τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιούνται επίσης αποτελεσματικά κατά την εγκατάσταση αυτής της εφαρμογής στη συσκευή σας. Αυτή η εφαρμογή απενεργοποιεί τη σύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας όταν δεν τη χρησιμοποιείτε ενεργά, μειώνει τόσο την αποστράγγιση μπαταρίας όσο και τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Ωστόσο, αυτή η εφαρμογή ενεργοποιεί επίσης τη σύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας περιοδικά έτσι ώστε να διατηρούνται συγχρονισμένα τα δεδομένα παρασκηνίου. Η διεπαφή είναι απλή και παρέχει λειτουργίες χωρίς προβλήματα.

Εξοικονόμηση & διαχείριση πράσινης μπαταρίας

Πηγή εικόνας - www.cnet.com

Αυτή η δωρεάν εφαρμογή απενεργοποιεί αυτόματα τις περισσότερες δυνατότητες εξουδετέρωσης ισχύος όπως Wi-Fi, δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και Bluetooth όταν δεν χρησιμοποιούνται. Ακόμη και μπορείτε επίσης να κάνετε αλλαγές στις ρυθμίσεις για συγχρονισμό εφαρμογών όπως email, μουσική, φωτογραφίες, βιβλία και άλλα, έτσι ώστε το τηλέφωνό σας να μην προσπαθεί να συγχρονίζεται συνεχώς με αυτούς τους λογαριασμούς που καταναλώνει πολύ ποσότητα μπαταρίας. Αυτή η εφαρμογή ήταν παλαιότερα γνωστή ως Battery Aid. Η δωρεάν έκδοση προσφέρει συντομεύσεις για λειτουργίες όπως φωτεινότητα οθόνης, ρυθμίσεις βάσης αυτοκινήτου και χρονικό όριο οθόνης.

Η έκδοση Premium είναι επίσης διαθέσιμη χωρίς τη διαφήμιση και σας επιτρέπει να ξεκλειδώσετε πολλές άλλες δυνατότητες.

Υπερασπιστής μπαταρίας

Πηγή εικόνας - www.verizonwireless.com

Ο αμυντικός εξοπλισμός της μπαταρίας είναι γεμάτος με διάφορες χρήσιμες λειτουργίες για να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του ακουστικού σας Android και ένα από τα πιο χρήσιμα είναι ο ήσυχος ύπνος. Ενημερώστε την εφαρμογή όταν κοιμάστε και θα απενεργοποιήσει τη σύνδεση Wi-Fi και άλλη σύνδεση δικτύου όταν η μπαταρία είναι πολύ χαμηλή.

 

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found