5 τρόποι για να διορθώσετε την ασπρόμαυρη οθόνη του iPhone 6

Εάν η όμορφη και πολύχρωμη οθόνη στο iPhone 6 έγινε ασπρόμαυρη, δεν είναι τόσο περίπλοκο ζήτημα όσο νομίζετε, και στις περισσότερες περιπτώσεις οι χρήστες το επιλύουν μόνοι τους. Θα βρείτε αρκετά απλά και αποτελεσματικά βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων που πρέπει να δοκιμάσετε και ένας από τους 5 τρόπους για να διορθώσετε την ασπρόμαυρη οθόνη του iPhone 6 θα κάνει το κόλπο. Εδώ είναι.

Δείτε επίσης: Πώς να διορθώσετε το iPhone 6 Cracked Screen

5 τρόποι για να διορθώσετε την ασπρόμαυρη οθόνη του iPhone 6

5 τρόποι για να διορθώσετε την ασπρόμαυρη οθόνη του iPhone 6

Λύση No.1: Κλίμακα του γκρι

Πόσες φορές ενεργοποιήσατε κατά λάθος κάτι στο iPhone 6; Τουλάχιστον ένα ζευγάρι, και αυτή τη φορά, μπορεί να είναι σε κλίμακα του γκρι. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι αυτό:

  • Μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε Γενικά
  • Επιλέξτε Προσβασιμότητα
  • Απενεργοποιήστε την κλίμακα του γκρι.

Λύση No.2: Ζουμ

Αυτός είναι ένας από τους 5 τρόπους για να διορθώσετε την ασπρόμαυρη οθόνη του iPhone 6 που έλυσε το πρόβλημα για πολλούς χρήστες, οπότε φροντίστε να το δοκιμάσετε. Υπάρχουν δύο επιλογές εδώ, και οι δύο εξίσου αποτελεσματικές. Το πρώτο είναι αυτό: μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Προσβασιμότητα> και ενεργοποιήστε το Ζουμ και μετά απενεργοποιήστε το. Το δεύτερο είναι αυτό: πρέπει να πατήσετε το κουμπί Home τρεις φορές και, στη συνέχεια, απλώς καταργήστε την επιλογή Zoom. Το χρώμα θα επιστρέψει.

Λύση No.3: Επανεκκινήστε το iPhone σας

Συνήθως, μια από τις προηγούμενες λύσεις είναι αρκετή, αλλά σε περίπτωση που δεν τις βρείτε χρήσιμες, επανεκκινήστε το iPhone 6 σας. Για να το κάνετε αυτό, απλώς πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας και μετακινήστε το ρυθμιστικό για να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνο. Μόλις απενεργοποιηθεί εντελώς, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας ξανά, για να το ενεργοποιήσετε ξανά.

Λύση No.4: Επαναφορά

Εάν σε ορισμένες περιπτώσεις δεν μπορείτε να επανεκκινήσετε το iPhone σας, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί Home και το κουμπί λειτουργίας (κουμπί αναστολής / αφύπνισης) ταυτόχρονα και όταν το λογότυπο της Apple εμφανίζεται στην οθόνη, αφήστε τα κουμπιά. Ας ελπίσουμε ότι το πρόβλημα με την ασπρόμαυρη οθόνη του iPhone 6 θα φύγει.

Λύση 5: Διαγράψτε όλο το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις

Πιθανότατα έχετε διαγράψει ρυθμίσεις και περιεχόμενο στο παρελθόν και γνωρίζετε ότι μπορεί να είναι αρκετά αποτελεσματική λύση. Απλώς για να σας υπενθυμίσω, πριν ξεκινήσετε, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας του iPhone 6 στο iCloud ή το iTunes. Εδώ πρέπει να κάνετε:

  • Μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε Γενικά
  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Επαναφορά
  • Επιλέξτε Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων
  • Όταν το επιλέξετε, θα εμφανιστεί ένα μικρό παράθυρο, οπότε θα πρέπει να επιβεβαιώσετε την ενέργεια.
  • Το τηλέφωνο θα επανεκκινήσει, και συνήθως σε μερικά λεπτά και μερικές φορές περισσότερο, το περιεχόμενο και οι ρυθμίσεις θα διαγραφούν.

Είμαστε σίγουροι ότι ένας από τους 5 τρόπους για να διορθώσετε την ασπρόμαυρη οθόνη του iPhone 6 θα λύσει το πρόβλημα και η οθόνη στο iPhone 6 σας θα είναι φυσιολογική. Σε περίπτωση που αυτό δεν συμβεί, θα πρέπει να επισκεφθείτε ένα από τα Apple Stores και να ζητήσετε περαιτέρω βοήθεια.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found