Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Samsung Galaxy S8 και S8 Plus

Τα Samsung Galaxy S8 και S8 Plus είναι από τα πιο όμορφα και ισχυρά smartphone που μπορείτε να αγοράσετε σήμερα. Εάν σκέφτεστε την επιλογή αγοράς ενός από τα τελευταία ναυαρχίδα της Samsung, πρέπει να γνωρίζετε όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, καθώς αυτά τα τηλέφωνα είναι όλα φθηνά. Αυτό ακριβώς πρόκειται να μιλήσουμε εδώ.

Η διαφορά μεταξύ Galaxy S8 και S8 Plus είναι το μέγεθος. Οι διαστάσεις του Galaxy S8 είναι 149 x 68,1 x 8 χιλιοστά και S8 Plus 159,5 x 73,4 x 8,1 χιλιοστά. Όσον αφορά το σχεδιασμό και τις δυνατότητες, αυτά τα τηλέφωνα είναι πρακτικά πανομοιότυπα. Έτσι, εάν είστε λάτρης των μεγαλύτερων τηλεφώνων, πηγαίνετε στο S8 Plus.

Αυτά τα smartphone είναι εκπληκτικά με πολλούς τρόπους, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που θα μπορούσαν να είχαν γίνει καλύτερα. Χωρίς άλλη παραλλαγή, ας δούμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των Samsung Galaxy S8 και S8 Plus.

Δείτε επίσης: Πρώτα 10 πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Samsung Galaxy S8

Πλεονεκτήματα των Samsung Galaxy S8 και S8 Plus

Πρώτον, θα απαριθμήσουμε τα πλεονεκτήματα των Samsung Galaxy S8 και S8 Plus.

Φανταστική σχεδίαση

Όπως έχουμε αναφέρει στην αρχή, τα Galaxy S8 και S8 Plus είναι από τα πιο όμορφα τηλέφωνα. Τα τηλέφωνα φαίνονται καταπληκτικά και είναι κομψά παντού. Είμαστε συνηθισμένοι στον υπέροχο σχεδιασμό της Samsung και αυτή τη φορά, όπως πάντα, η εταιρεία έκανε μια φανταστική δουλειά. Τα τηλέφωνα έχουν μια μεγάλη όμορφη οθόνη και το μέγεθος της οθόνης δεν κατέστρεψε τη σχεδίαση καθώς τα τηλέφωνα δεν είναι πολύ μεγάλα και ογκώδη. Αντιθέτως, όλα συσκευάζονται όμορφα και με στυλ.

Το τηλέφωνο αισθάνεται άνετα στο κράτημα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο μεγέθη και μερικές επιλογές χρωμάτων. Εάν θέλετε να έχετε ένα κομψό και απλά όμορφο τηλέφωνο που διαθέτει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε, ένα από αυτά μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή για εσάς.

Engaget

Εξαιρετική οθόνη

Η κορυφαία οθόνη κάνει πραγματικά τη διαφορά. Εάν θέλετε το τηλέφωνο που διαθέτει μια υπέροχη οθόνη, το Samsung Galaxy S8 είναι το τηλέφωνο για αγορά. Έρχεται με το λεγόμενο "Infinity display" που, όπως λέει η εταιρεία, θέτει ένα νέο πρότυπο για συναρπαστικές εμπειρίες. Η οθόνη AMOLED 5,8 ιντσών είναι φωτεινή, ευκρινής και απλώς καταπληκτική. Προσφέρει επίσης φανταστική αντίθεση.

Εκτός από το κουτί, η ανάλυση δεν έχει ρυθμιστεί στα καλύτερα QHD +, 2960 x 1440 pixel. Θα πρέπει να το κάνετε μόνο του. Για να αλλάξετε την ανάλυση οθόνης που έχει οριστεί από προεπιλογή, απλώς μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Οθόνη> Ανάλυση οθόνης. Μόλις κάνετε τις αλλαγές, θα παρατηρήσετε τη διαφορά - θα έχετε μια φανταστική εμπειρία. Θεωρείται η καλύτερη οθόνη που μπορείτε να βρείτε σε ένα smartphone σήμερα.

Υψηλής ποιότητας υλικό και προδιαγραφές

Όπως πάντα, οι ναυαρχίδες της Samsung ήρθαν με εξαιρετικό υλικό και προδιαγραφές γενικά. Τα τηλέφωνα διαθέτουν chipset Qualcomm Snapdragon 835 (στις Ηνωμένες Πολιτείες) και Samsung Exynos 8895 (στην Ευρώπη και την Ασία). Τι άλλο? Η μνήμη RAM 4 GB και εσωτερικός χώρος αποθήκευσης 64 GB. Όσον αφορά τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, εάν βρείτε 64 GB όχι αρκετά, μπορείτε να το επεκτείνετε έως και 256 GB.

Οι ναυαρχίδες έχουν τα πιο πρόσφατα Bluetooth 5.0 και WiGiG. Υπάρχει επίσης το GIGABIT LTE που επιτρέπει πολύ ταχύτερη περιήγηση και επιτρέπει ορισμένες νέες υπηρεσίες. Τα τηλέφωνα διαθέτουν Android 7.0 Nougat που συνοδεύεται από πολλές εκπληκτικές νέες δυνατότητες. Έχουν επίσης δυνατότητα ασύρματης φόρτισης. Όλα αυτά κάνουν τα Samsung Galaxy S8 και S8 Plus μερικά από τα καλύτερα smartphone που μπορείτε να αγοράσετε αυτήν τη στιγμή.

Εξαιρετική κάμερα

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα είναι η κάμερα και η Samsung έχει κάθε λόγο να καυχηθεί με αυτή που υπάρχει στα S8 και S8 Plus. Μην αφήσετε τον αριθμό των megapixel να σας ξεγελάσει. Μπορεί να πιστεύετε ότι δεν είναι αρκετό, αλλά όταν πρόκειται για την κάμερα, δεν αφορά τους αριθμούς, αλλά την ποιότητα.

Οι ναυαρχίδες έχουν κάμερα 12 MP με διάφραγμα f 1,7 και μπροστινή κάμερα 8 MP επίσης με διάφραγμα f 1,7. Υπάρχει 8x ψηφιακό ζουμ, επεξεργασία εικόνων πολλαπλών καρέ, λειτουργία pro και πολλά άλλα. Θα δημιουργήσετε πολλές εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο - μπορείτε να βασιστείτε στην εξαιρετική εμπειρία.

Χαρακτηριστικά και ασφάλεια

Τα Samsung Galaxy S8 και S8 Plus διαθέτουν τόσες πολλές εκπληκτικές δυνατότητες. Μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε και να τα απενεργοποιήσετε σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, όπως πάντα στην οθόνη, λειτουργία με το ένα χέρι, φίλτρο μπλε φωτός και άλλα. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν την εμπειρία ευχάριστη και διασκεδαστική.

Όσον αφορά την ασφάλεια, το S8 είναι μια εξαιρετική επιλογή. Μπορείτε να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας με πολλούς τρόπους, όπως το δακτυλικό αποτύπωμα και ο σαρωτής Iris. Εάν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι προστατεύονται όλα τα αρχεία, οι φωτογραφίες και άλλα πράγματα που δεν θέλετε να μοιραστείτε με άλλους, μπορείτε να ρυθμίσετε έναν ασφαλή φάκελο . Όλα αυτά τα πράγματα κάνουν τα S8 και S8 Plus να αξίζουν.

Αδιάβροχο

Ανάμεσα σε πολλά άλλα δροσερά πράγματα που έχουν αυτά τα τηλέφωνα, πρέπει να αναφέρουμε το γεγονός ότι είναι ανθεκτικά στο νερό. Είναι επίσης ανθεκτικά στη σκόνη. Τα τηλέφωνα διαθέτουν την βαθμολογία IP68. Το IP σημαίνει τη Διεθνή σήμανση προστασίας και τα ψηφία δείχνουν την αντίσταση στη σκόνη και το νερό. Το πρώτο ψηφίο είναι για σκόνη και το δεύτερο για νερό. Για παράδειγμα, το iPhone 7 είναι πιστοποιημένο με IP67. Έτσι, όσον αφορά την αντίσταση στη σκόνη, το iPhone 7 και το Galaxy S8 είναι τα ίδια. Όσον αφορά την αντοχή στο νερό, η Samsung S8 κερδίζει. Μπορεί να βρίσκεται σε βάθος έως 1,5 μέτρα για 30 λεπτά.

Gadget Hop

Μειονεκτήματα των Samsung Galaxy S8 και S8 Plus

Τώρα, ας προχωρήσουμε στα πράγματα που θα μπορούσαν να είχαν γίνει καλύτερα. Εδώ είναι τα μειονεκτήματα των Samsung Galaxy S8 και S8 Plus.

Μπαταρία

Το Samsung Galaxy S8 διαθέτει μπαταρία 3000 mAh και S8 Plus με μπαταρία 3500 mAh. Το ερώτημα είναι, μπορεί να είναι αρκετό για ένα τόσο δυνατό τηλέφωνο; Ο τρόπος που χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας έχει τεράστιο αντίκτυπο στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Εάν παίζετε παιχνίδια, περιηγηθείτε στον ιστό όλη την ημέρα, δεν μπορείτε παρά μόνο ότι η μπαταρία θα διαρκέσει για πολύ. Με άλλα λόγια, εάν είστε χρήστης ενέργειας, θα πρέπει να φορτίζετε το τηλέφωνο πιο συχνά.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο Samsung Galaxy S8. Ωστόσο, η Samsung θα μπορούσε να το κάνει καλύτερα. Αλλά, μην ανησυχείτε πάρα πολύ, καθώς το S8 έρχεται με γρήγορη φόρτιση. Και ναι, φορτίζει πολύ γρήγορα.

Θέση αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων

Όταν μιλάμε για τα μειονεκτήματα του Samsung Galaxy S8, πρέπει να αναφέρουμε τη θέση του αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων. Είναι πολύ περίεργο. Η Samsung αποφάσισε να τοποθετήσει τη συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων ακριβώς δίπλα στην πίσω κάμερα του τηλεφώνου. Θα διαπιστώσετε ότι ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι δύσκολο να προσεγγιστεί.

Οι κατασκευαστές συνήθως τοποθετούν το δακτυλικό αποτύπωμα κάτω από τη μονάδα κάμερας, όχι δίπλα του. Ωστόσο, η Samsung αποφάσισε να κάνει τα πράγματα διαφορετικά, και πολλοί χρήστες δεν είναι ικανοποιημένοι με αυτήν την απόφαση. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι τοποθετούν το δάχτυλό τους στην κάμερα, θεωρώντας ότι είναι ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Φορμπς

Bloatware

Η ακαταστασία στο τηλέφωνο είναι κάτι που κανείς δεν απολαμβάνει. Και τα δύο, τα Samsung Galaxy S8 και S8 Plus έρχονται με έναν τόνο bloatware. Ενώ ορισμένες από τις προεγκατεστημένες εφαρμογές μπορεί να είναι χρήσιμες, πολλές άλλες είναι απλώς χάσιμο χώρου. Φαίνεται ότι το λογισμικό ανεπιθύμητης αλληλογραφίας είναι παντού. Υπάρχουν εφαρμογές Samsung που οι περισσότεροι απλώς δεν χρησιμοποιούν. Εκτός από αυτό, μπορείτε να περιμένετε να δείτε πολλές προεγκατεστημένες εφαρμογές από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Μπορείτε είτε να αφαιρέσετε είτε να απενεργοποιήσετε το bloatware στο Galaxy S8. Εξαρτάται από την εν λόγω εφαρμογή. Όμως, μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι τέτοιες εφαρμογές δεν είναι τίποτα άλλο παρά το χάσιμο χώρου. Επιπλέον, μπορούν να λειτουργούν στο παρασκήνιο και να έχουν αντίκτυπο στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

συμπέρασμα

Έχουμε αναφέρει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των Galaxy S8 και Galaxy S8 Plus. Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα από αυτά τα μοντέλα, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος. Ναι, είναι ακριβά, αλλά η ομορφιά και η ποιότητα δεν είναι ποτέ φθηνά. Παρόλο που υπάρχουν κάποια μειονεκτήματα, αυτά τα τηλέφωνα είναι σχεδόν τέλεια. Είμαστε σίγουροι ότι θα το απολαύσετε!

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found