Τρόπος εξαγωγής σελιδοδεικτών από το Opera Web Browser

Εάν ξεκινήσατε να χρησιμοποιείτε το Opera πρόσφατα, μία από τις ερωτήσεις που έχετε πιθανώς είναι πώς να εξαγάγετε σελιδοδείκτες από το πρόγραμμα περιήγησης Web Opera και να τον μετακινήσετε σε άλλο πρόγραμμα περιήγησης. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το Mozilla Firefox ή το Google Chrome στο παρελθόν, τότε γνωρίζετε ότι μπορείτε εύκολα να βρείτε τη διαχείριση σελιδοδεικτών και να εξαγάγετε σελιδοδείκτες σε αρχείο HTML για να εισαγάγετε το αρχείο αργότερα στο Chrome ή στο Mozilla Firefox. Όπως αποδείχθηκε, αυτή η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη στο Opera και δεν είναι δυνατή η εξαγωγή σελιδοδεικτών σε HTML ή άλλες κοινές μορφές. Όμως, όπως σε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης, μπορείτε να βρείτε τη λύση στις επεκτάσεις Opera.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να εισαγάγετε σελιδοδείκτες σε Opera από τα άλλα προγράμματα περιήγησης

Τρόπος εξαγωγής σελιδοδεικτών από το Opera Web Browser

Αυτή η μέθοδος εξαγωγής συνίσταται στη δημιουργία του αρχείου HTML που μπορεί να εισαχθεί αργότερα σε άλλο πρόγραμμα περιήγησης. Εάν θέλετε να εξαγάγετε τους σελιδοδείκτες και να τον εισαγάγετε στο Opera (για παράδειγμα, θέλετε να επανεγκαταστήσετε τα Windows στον υπολογιστή σας), τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον απλό και γρήγορο τρόπο για να το κάνετε.

Πρώτα πρέπει να εισαγάγετε αυτήν τη διεύθυνση „//addons.opera.com/en/“ στη γραμμή διευθύνσεων. Πληκτρολογήστε στο πεδίο αναζήτησης "Εισαγωγή και εξαγωγή σελιδοδεικτών" και κάντε κλικ στην επιθυμητή επέκταση και εγκαταστήστε την πατώντας "Προσθήκη στο Opera"

Μόλις εγκατασταθεί, στην επάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης θα υπάρχει ένα νέο εικονίδιο και όταν το πατήσετε, θα δείτε την οθόνη με τα διαθέσιμα κουμπιά εισαγωγής και εξαγωγής.

Πατήστε το κουμπί "Εξαγωγή" και το αρχείο θα εμφανιστεί ως "Bookmarks.html" στο φάκελο "Λήψεις" Opera, και είναι ένα αρχείο που μπορείτε να εισαγάγετε σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης.

Αυτό το αρχείο HTML μπορεί εύκολα να εισαχθεί σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης. Η διαδικασία εισαγωγής αυτού του αρχείου από το Opera είναι η ίδια σε όλα σχεδόν τα προγράμματα περιήγησης και συνήθως βρίσκεται στις ρυθμίσεις σελιδοδεικτών.

Πηγή εικόνας: www.technama.com

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να αποθηκεύσετε κωδικούς πρόσβασης στο πρόγραμμα περιήγησης Web Opera

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found