Το Mi Mix 4 Leaked Live Images προτείνει την κυκλοφορία του 2019

Οι φήμες για το Mi Mix 4 δεν έχουν σταματήσει από τότε που η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mi Mix Alpha νωρίτερα φέτος. Πρώτον, ένας αξιωματούχος της Xiaomi δήλωσε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει Mi Mix 4, το οποίο άφησε τους θαυμαστές σε απόγνωση. Αργότερα, ανέσυρε τα λόγια του, ούτε επιβεβαιώνοντας ούτε αρνούμενος τη φήμη για την κυκλοφορία του Mi Mix 4. Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες και διαρροές, μπορεί να υπάρχει πιθανότητα το Mi Mix 4 να κυκλοφορήσει το 2019.

Πρόσφατα, μια ζωντανή εικόνα του φημολογούμενου Mi Mix 4 εμφανίστηκε στο Twitter, το οποίο και οι δύο επιβεβαίωσαν τις φήμες για το Mi Mix 4 και υποδηλώνουν ότι η συσκευή είναι έτοιμη για κυκλοφορία.

Mi Mix 4 Live Image Διαρροή

Η ζωντανή εικόνα του Mi Mix 4 εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Twitter, όπου ένας συνεισφέρων του Slashleaks δημοσίευσε την εικόνα. Η εικόνα εμφανίζει μια θολή εικόνα μιας συσκευής χωρίς στεφάνη που εκτελεί MIUI. Η υποτιθέμενη εικόνα Mi Mix 4 δείχνει ομοιόμορφα λεπτά στεφάνη και στις τέσσερις πλευρές χωρίς ορατή μπροστινή κάμερα.

Εικαζόμενη ζωντανή φωτογραφία του Xiaomi Mi Mix 4 # xiaomi #redmi # xiaomimimix4 # mimix4 #mimixalpha pic.twitter.com/DYux50A9cb

- Mincu Andrei (@andrei_eclynoh) 14 Οκτωβρίου 2019

Η εικόνα ταιριάζει με μια άλλη ζωντανή εικόνα από τους Slashleaks, η οποία παρουσίασε την ίδια μεγάλη οθόνη χωρίς στεφάνη χωρίς εγκοπή ή κάμερα διάτρησης. Η κάμερα μπορεί να είναι ένας αναδυόμενος μηχανισμός ή μπορεί να χρησιμοποιεί την τεχνολογία κάμερας κάτω από την οθόνη που είναι υπό ανάπτυξη.

Δεν μπορούμε να πούμε πολλά για τη συσκευή, εξετάζοντας τις διαρροές ζωντανών εικόνων, εκτός από το γεγονός ότι η συσκευή θα διαθέτει μια αρκετά μεγάλη οθόνη.

Mi Mix 4 φημολογούμενες προδιαγραφές

Υπήρξαν διαρροές και συμβουλές σχετικά με τις προδιαγραφές Mi Mix 4 στο παρελθόν. Οι διαρροές δείχνουν ότι το Mi Mix 4 θα έχει παρόμοιες προδιαγραφές με το Mi Mix Alpha, το οποίο κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος. Οι προδιαγραφές περιλαμβάνουν επεξεργαστή Snapdragon 855+ μαζί με 12 GB RAM και οθόνη 2k και θα τροφοδοτείται από μια τεράστια μπαταρία 4.500mAh. Η συσκευή αναμένεται επίσης να διαθέτει δυνατότητα γρήγορης φόρτισης με γρήγορη φόρτιση 45W σε περίπτωση ενσύρματης φόρτισης και γρήγορη φόρτιση 30W όταν φορτίζεται ασύρματα.

Η κάμερα στο Mi Mix 4 αναμένεται να είναι 108MP Samsung ISOCELL Bright HMX shooter, το οποίο είδαμε νωρίτερα στο Mi Mix Alpha. Μαζί με τον πρωταρχικό σκοπευτή 108MP, η συσκευή διαθέτει snapper διαφράγματος 12MP f και 2 και κάμερα 16MP.

Το ακουστικό αναμένεται να έχει κεραμικό αμάξωμα, το οποίο θα του προσφέρει μια εξαιρετική αίσθηση και θα επιτρέψει επίσης γρήγορη φόρτιση. Οι εικόνες που διέρρευσαν υποδηλώνουν ότι το smartphone θα έχει υποστήριξη 4G LTE, αλλά μπορεί να υπάρχει και υποστήριξη 5G.

Η Xiaomi δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα το Mi Mix 4 ακόμα, αλλά οι ζωντανές εικόνες που διέρρευσαν υποδηλώνουν ότι η συσκευή είναι έτοιμη για εκκίνηση. Απομένουν τρεις μήνες το 2019, οπότε μπορούμε να περιμένουμε μια κυκλοφορία του 2019 για το Mi Mix 4.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found