Πώς να αλλάξετε τις επιλογές σύνδεσης USB στο Samsung Galaxy S5

Μερικές φορές πρέπει να διαμορφώσετε ή να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις USB στο Samsung Galaxy S5 για να επιτρέψετε στο τηλέφωνό σας να φορτίζει, να συγχρονίζει ή να εκτελεί συγκεκριμένες εργασίες όταν είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή σας. Για να μεταφέρετε αρχεία μεταξύ των δύο συσκευών (Galaxy S5 και υπολογιστής) μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των λειτουργιών USB Mass Storage (UMC ή MSC) και των μέσων μεταφοράς πρωτοκόλλου (MTP). Και οι δύο αυτές λειτουργίες έχουν τους ίδιους τύπους λειτουργιών και και οι δύο σας επιτρέπουν να μεταφέρετε αρχεία, βίντεο, φωτογραφίες κ.λπ.

Αλλαγή επιλογών σύνδεσης USB στο Samsung Galaxy S5

Αλλαγή επιλογών σύνδεσης USB στο Samsung Galaxy S5

Ακολουθούν τα βήματα για να αλλάξετε τις επιλογές σύνδεσης USB στο Samsung Galaxy S5 . Μπορείτε να τους ακολουθήσετε εάν θέλετε να αλλάξετε τις επιλογές σύνδεσης USB στο Galaxy S5.

  • Συνδέστε το καλώδιο USB στο Galaxy S5 σας.
  • Αφού συνδέσετε το καλώδιο USB στο Galaxy S5, αγγίξτε τη γραμμή ειδοποιήσεων και σύρετέ το προς τα κάτω.
  • Στην ενότητα Ειδοποιήσεις, θα δείτε μια επιλογή "Συνδεδεμένη ως συσκευή πολυμέσων". Αγγίξτε αυτήν την επιλογή. Κάνοντας έτσι, η οθόνη θα σας ζητήσει άλλες διαθέσιμες επιλογές USB και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αυτών.
  • Αγγίξτε την επιλογή από τη λίστα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να αγγίξετε MTP ή συσκευή πολυμέσων. Μετά την επιλογή, θα δείτε ένα σημάδι στο πλαίσιο ελέγχου δίπλα στην επιλεγμένη επιλογή.
  • Τώρα ρίξτε μια ματιά στην παραπάνω ειδοποίηση. Θα πει ότι το Galaxy S5 σας είναι πλέον συνδεδεμένο ως συσκευή πολυμέσων ή κάμερα. Θα εξαρτηθεί από την επιλογή που έχετε επιλέξει στα προηγούμενα βήματα.
  • Το MTP σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε άλλες λειτουργίες στη συσκευή. Υποστηρίζει MSDRM ή Windows Media Digital Rights Management. Όταν είστε συνδεδεμένοι, μπορείτε να μεταφέρετε οποιοδήποτε αρχείο επειδή δεν υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος του αρχείου που θέλετε να μεταφέρετε και χρησιμοποιείται σε λειτουργία μόνο για υπολογιστή.
  • Οι λειτουργίες MSC ή UMS δεν παρέχουν άλλες λειτουργίες κατά τη σύνδεση. Το UMS ή το MSC σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αρχεία μέσω car-kit και τα αρχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε υπολογιστή Mac ή Windows. Σε αυτήν τη λειτουργία, υπάρχει ένα όριο μεγέθους αρχείου, το οποίο είναι 4 GB.

Ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τις επιλογές σύνδεσης USB στο Samsung Galaxy S5.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found