Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Google Play Store 491

Το Google play store 491 είναι ένα από τα σφάλματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες Android πολύ συχνά κατά τη λήψη, ενημέρωση και εγκατάσταση οποιωνδήποτε εφαρμογών. Υπάρχουν μερικοί τρόποι που μπορούν να επιδιορθώσουν το σφάλμα Google Play Store 491. Όλες οι πιθανές λύσεις συζητούνται εδώ.

Δείτε επίσης - Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Google Play store 927

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Google Play Store 491

Μέθοδοι για να διορθώσετε το σφάλμα Google Play store 491

Μέθοδος 1

> Μερικές φορές μόνο η επανεκκίνηση ή η επανεκκίνηση μπορεί να λύσει αυτό το ζήτημα. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για λίγα δευτερόλεπτα ακόμα στην οθόνη εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο.

> Ορίστε την επιλογή επανεκκίνησης από τη λίστα και το smartphone σας θα απενεργοποιηθεί και, στη συνέχεια, θα ενεργοποιηθεί αυτόματα.

> Τώρα δοκιμάστε ξανά να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε την εφαρμογή. Το πρόβλημά σας μπορεί να έχει λυθεί τώρα. Εάν όχι, ακολουθήστε τις άλλες μεθόδους.

Μέθοδος 2

> Η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης και των δεδομένων είναι η άλλη μέθοδος για την επίλυση του σφάλματος 491 στο Google Play Store. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις συστήματος για αυτό.

> Πατήστε Εφαρμογές ή Διαχειριστής εφαρμογών και μεταβείτε στο «Όλα».

> Πατήστε "Όλα" για να μάθετε το Google play store.

> Καθώς κάνετε κλικ στο Play store θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο.

> Κάντε κλικ στο κουμπί Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και εκκαθάριση δεδομένων ένα προς ένα για να αφαιρέσετε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα.

> Επανεκκινήστε ή επανεκκινήστε ξανά το τηλέφωνό σας για να το μάθετε χωρίς κανένα σφάλμα.

Μέθοδος 3

Μερικές φορές, ο λογαριασμός Gmail μπορεί να δημιουργήσει αυτό το ζήτημα εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο συγχρονισμό του λογαριασμού Gmail με το Google play store. Για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, ο λογαριασμός Gmail πρέπει να καταργηθεί πρώτα και, στη συνέχεια, να τον προσθέσετε ξανά. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το κάνετε αυτό.

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις συστήματος> Λογαριασμοί> Google> Λογαριασμός Gmail (ή οποιοσδήποτε άλλος που έχετε συγχρονίσει με το Google play store) και, στη συνέχεια, διαγράψτε τον λογαριασμό.

> Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα από το Play store ακολουθώντας τις παραπάνω μεθόδους.

> Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας.

Τώρα προσθέστε τον λογαριασμό Gmail μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Λογαριασμός> Προσθήκη λογαριασμού Gmail.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε. Τώρα προσπαθήστε να κατεβάσετε κάτι από τα καταστήματα εφαρμογών για να ελέγξετε αν λειτουργεί σωστά αυτήν τη στιγμή.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found