Πώς να διορθώσετε το ποσοστό μπαταρίας που δεν ενημερώνεται σε iPhone 6s & iPhone 6s Plus

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η απόδοση κ.λπ., είναι μερικά από τα συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συνεχώς οι περισσότεροι χρήστες smartphone. Ωστόσο, ορισμένοι από τους χρήστες iPhone 6S και iPhone 6S plus έχουν παραπονεθεί για ένα πολύ ασυνήθιστο ζήτημα και αυτός είναι ο δείκτης ποσοστού μπαταρίας που έχει κολλήσει στη γραμμή κατάστασης, δεν ενημερώνεται καθόλου ή το ποσοστό της μπαταρίας πέφτει δραματικά μετά από καμία αλλαγή για πολύ καιρό. Η Apple έχει επικοινωνήσει με αυτό το ζήτημα και το έχουν αναγνωρίσει. Πρόκειται για ένα ζήτημα λογισμικού για το οποίο η Apple υποσχέθηκε να επιφέρει ορισμένες διορθώσεις με την επόμενη έκδοση iOS. Αλλά μην πανικοβληθείτε καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια κόλπα στο μεταξύ για να απαλλαγείτε από αυτό το ζήτημα. Οι διορθώσεις εξηγούνται παρακάτω:

Διαβάστε επίσης: 5 τρόποι για να διορθώσετε το iPhone 6S Bluetooth δεν λειτουργεί

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: oΠώς να αποκτήσετε τις επαφές του iPhone 6S στην αρχική οθόνη.

Πιθανές διορθώσεις για τον καθορισμό του ποσοστού διάρκειας ζωής της μπαταρίας που δεν ενημερώνεται στα iPhone 6S και 6S συν:

Λύση 1:

Σύμφωνα με την Apple, αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται κυρίως με χρήστες που έχουν αλλάξει τη ζώνη ώρας για ορισμένους λόγους και δεν ενεργοποίησαν τη λειτουργία αυτόματης ημερομηνίας και ώρας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα αυτόματης ημερομηνίας και ώρας για να επιλύσετε το πρόβλημα.

 • Πρώτα βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας διαθέτει δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ή ενεργοποιημένη τη σύνδεση Wi-Fi.
 • Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή ρυθμίσεων στη συσκευή σας iOS και πατήστε γενικά.
 • Πατήστε στην επιλογή Ημερομηνία & Ώρα.
 • Εδώ θα δείτε μια επιλογή που ονομάζεται «αυτόματη ρύθμιση». Ενεργοποιήστε το.

osxdaily.com

Αυτό είναι και, στη συνέχεια, κάντε επανεκκίνηση της συσκευής. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για επανεκκίνηση της συσκευής iOS.

 • Αρχικά, πατήστε το κουμπί λειτουργίας ή κλειδώματος στο iPhone 6S και 6S plus που βρίσκεται γενικά στην επάνω πλευρά ή στην επάνω δεξιά γωνία.
 • Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί αρχικής οθόνης που βρίσκεται στο κάτω μέσον.
 • Συνεχίστε να πατάτε και τα δύο κουμπιά για λίγα δευτερόλεπτα έως ότου παρατηρήσετε το λογότυπο της Apple στην οθόνη. Μπορεί να χρειαστούν περίπου 10 δευτερόλεπτα και η επανεκκίνηση της συσκευής.

Λοιπόν, εκτελέστε τη μέθοδο και ελέγξτε τώρα εάν το πρόβλημα επιλύθηκε για εσάς.

Εάν η παραπάνω μέθοδος δεν λειτουργεί για εσάς, ακολουθήστε τη δεύτερη μέθοδο.

Λύση 2:

Μερικές φορές μόνο μια μικρή εναλλαγή στην ένδειξη ποσοστού μπαταρίας μπορεί να επιλύσει το πρόβλημα για εσάς. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να το απενεργοποιήσετε και να το ενεργοποιήσετε ξανά, το οποίο θα ενημερώσει το μετρητή μπαταρίας, αν και αυτή η λύση είναι προσωρινή. Ακολουθεί η διαδικασία εναλλαγής του δείκτη ποσοστού μπαταρίας στο iPhone 6S και το iPhone 6S plus.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή ρυθμίσεων από την αρχική οθόνη.
 • Πατήστε στο γενικό και μετά στη χρήση.
 • Κατά τη χρήση, πατήστε το ποσοστό μπαταρίας της επιλογής για να το ενεργοποιήσετε. Ή αλλιώς το ξεφορτωθείτε εάν ήταν ενεργοποιημένο και μετά το ξανακάνετε.
 • Έξοδος από την εφαρμογή ρυθμίσεων.

www.youtube.com

Μπορεί να απαλλαγείτε από το πρόβλημα της ένδειξης ποσοστού μπαταρίας που έχει κολλήσει αμέσως ακολουθώντας αυτήν τη μέθοδο.

Ενώ τα παραπάνω δύο βήματα μπορεί να λειτουργήσουν για πολλούς, ορισμένοι από εσάς ενδέχεται να εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν το ζήτημα εάν παρουσιαστεί λόγω του λειτουργικού συστήματος. Επομένως, πρέπει να περιμένετε έως ότου η Apple βγει με την επόμενη έκδοση OS που θα ήταν iOS 9.3. Προτείνεται πάντα μια ενημέρωση με την τελευταία έκδοση, καθώς μπορεί να διορθώσει πολλά από τα σφάλματα του προκατόχου της. Έτσι, μην ξεχάσετε να ενημερώσετε τη συσκευή σας με το πιο πρόσφατο iOS 9.3 όταν κυκλοφόρησε από την Apple.

Εν τω μεταξύ, δοκιμάστε να ακολουθήσετε τις παραπάνω μεθόδους και να απαλλαγείτε προσωρινά από το πρόβλημα.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found