Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία κοινής χρήσης προφίλ στο Galaxy S6 σας

Η Samsung έχει συμπεριλάβει πολλές καινοτόμες και προηγμένες δυνατότητες στο νέο μέλος της οικογένειας Galaxy, Galaxy S6. Η λειτουργία κοινής χρήσης προφίλ είναι μία από αυτές που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται πληροφορίες προφίλ, όπως φωτογραφίες, μηνύματα και άλλα με άλλα άτομα. Αλλά για να χρησιμοποιήσετε αυτό το ενδιαφέρον χαρακτηριστικό πρώτα πρέπει να ενεργοποιηθεί. Εδώ θα συζητήσουμε όλα τα βήματα για τη χρήση της λειτουργίας κοινής χρήσης προφίλ στο Galaxy S6 σας.

Συμβουλές και κόλπα του Galaxy S6, πρέπει να παίξετε παιχνίδια για το Galaxy s6 και πολλά άλλα συζητούνται επίσης στον ιστότοπό μας.

Δείτε επίσης- Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα υπερθέρμανσης του Galaxy S6

Ένα μήνυμα ειδοποίησης για κοινή χρήση προφίλ θα εμφανίζεται όταν η συσκευή είναι ενεργοποιημένη για πρώτη φορά ή μετά την επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων. Εάν δείτε το μήνυμα ειδοποίησης για ενεργοποίηση ή χρήση της λειτουργίας κοινής χρήσης προφίλ στο Galaxy S6, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και ενεργοποιήστε τη λειτουργία:

> Τραβήξτε προς τα κάτω την οθόνη από το επάνω μέρος της αρχικής σελίδας χρησιμοποιώντας το δάχτυλό σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα σας ζητηθεί το μενού ειδοποιήσεων.

> Πατήστε Enhanced Feature για να συνεχίσετε.

> Όταν θα σας ζητηθούν οι πληροφορίες, κάντε κλικ στο Ok μετά την ανάγνωση των λεπτομερειών.

> Οι όροι και οι προϋποθέσεις θα σας εμφανιστούν εάν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται η λειτουργία. Επισημάνετε και τα δύο πλαίσια ελέγχου "Συμφωνώ στη συλλογή" και "Συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις" και, στη συνέχεια, αγγίξτε το κουμπί Συμφωνώ.

> Δώστε λίγο χρόνο για να επαληθεύσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας. Θα σας δοθεί κωδικός επαλήθευσης. Η λειτουργία κοινής χρήσης προφίλ θα ενεργοποιηθεί μόλις επαληθευτεί ο κωδικός.

> Πατήστε Ok.

> Το κουμπί επιλογής δίπλα στο ON στην ενότητα Κοινή χρήση προφίλ θα εμφανίζεται πράσινο όταν ενεργοποιηθεί αυτή η λειτουργία. Πατήστε Επόμενο αφού διαβάσετε τις πληροφορίες.

Τι πρέπει να κάνετε εάν το αναδυόμενο παράθυρο κοινής χρήσης προφίλ παραλείπεται από εσάς;

Εάν χάσετε την αναδυόμενη οθόνη για κοινή χρήση προφίλ αλλά θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία κοινής χρήσης προφίλ στο Galaxy S6 σας, ακολουθήστε τα βήματα:

> Από την Αρχική οθόνη του γαλαξία σας S6, πατήστε Επαφές.

> Αγγίξτε το προφίλ μου στην περιοχή Επαφές.

> Τώρα η Κοινή χρήση προφίλ πρέπει να πατηθεί.

> Τραβήξτε το διακόπτη Κοινή χρήση προφίλ προς τα δεξιά. Θα ενεργοποιήσει τη λειτουργία.

> Αφού διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις, πατήστε Συμφωνώ.

> Περιμένετε λίγο έως ότου επαληθευτεί το Galaxy S6 για να ενεργοποιηθεί αυτή η δυνατότητα.

Πώς μπορείτε να μοιραστείτε προφίλ με τους φίλους σας στο Galaxy S6

Τώρα γνωρίζουμε τα βήματα για την ενεργοποίηση της δυνατότητας κοινής χρήσης προφίλ. Παρακάτω θα συζητήσουμε πώς να μοιραστείτε το προφίλ σας με άλλους.

> Από την αρχική οθόνη του Galaxy S6, αγγίξτε Επαφές.

> Στη συνέχεια πρέπει να πατήσετε το προφίλ μου.

> Πατήστε Επεξεργασία που θα βρεθεί στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης (δίπλα στο Περισσότερα).

> Σε αυτήν την οθόνη πρέπει να πληκτρολογήσετε τις πληροφορίες σας όπως τον αριθμό τηλεφώνου, το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη διεύθυνση κ.λπ.. Υπάρχει επίσης η επιλογή να προσθέσετε ένα άλλο πεδίο όταν απαιτείται. Πρέπει να πατήσετε το κουμπί "Προσθήκη άλλου πεδίου".

> Θα σας ζητηθεί να προσθέσετε μια άλλη οθόνη πεδίου, το πεδίο που θέλετε να προσθέσετε σημειώστε τα πλαίσια ελέγχου δίπλα τους. Στη συνέχεια, πατήστε Προσθήκη για να συνεχίσετε.

> Αφού τελειώσετε, πατήστε Αποθήκευση. Θα αποθηκεύσει το πρόσφατα δημιουργημένο προφίλ με δυνατότητα κοινής χρήσης.

Απλή δυνατότητα κοινής χρήσης στο Galaxy S6

Η απλή λειτουργία κοινής χρήσης στο Galaxy S6 μας επιτρέπει να μοιραζόμαστε μεγάλα αρχεία με ευκολότερο τρόπο με φίλους και άλλους μέσω των Επαφών. Αυτή η δυνατότητα κοινής χρήσης είναι διαθέσιμη στις περισσότερες από τις εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων μου, του μεταφραστή S, του S Health, της εγγραφής φωνής, των εφαρμογών Samsung, του υπομνήματος δράσης και της συλλογής.

Βήματα για κοινή χρήση αρχείων με τη λειτουργία απλής κοινοποίησης του Galaxy S6

> Από την Αρχική οθόνη πατήστε Εφαρμογές.

> Αγγίξτε το Gallery.

> Επιλέξτε την εικόνα που θέλετε να στείλετε. Η εικόνα μπορεί να επιλεγεί για κοινή χρήση από την Κάμερα, Περισσότερες καρτέλες ή Λήψεις.

> Θα δείτε το εικονίδιο κοινής χρήσης που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης προεπισκόπησης εικόνας.

> Τώρα πατήστε το εικονίδιο Επαφές.

> Από την επαφή All, επιλέξτε τις επαφές στις οποίες θέλετε να στείλετε την εικόνα. Υπάρχουν πλαίσια ελέγχου δίπλα στις επαφές, απλώς πρέπει να επισημάνετε το πλαίσιο ελέγχου.

> Αγγίξτε Τέλος.

> Ξεκινήστε την κοινή χρήση αρχείων πατώντας Ok. Ένα πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε ότι ενδέχεται να απαιτούνται πρόσθετες χρεώσεις για κοινή χρήση αρχείων μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Είναι καλύτερα να επικοινωνήσετε με τον πάροχο υπηρεσιών σας και να το επαληθεύσετε.

> Περιμένετε μέχρι να μοιραστούν πλήρως τα αρχεία.

Δείτε για περισσότερη βοήθεια

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found