Τρόπος διόρθωσης της λειτουργίας Samsung Galaxy S3 Stuck On Download

Το Samsung Galaxy S3 υιοθετήθηκε γρήγορα από τους χρήστες λόγω των εξαιρετικών δυνατοτήτων και της απόδοσής του. Παρόλο που πολλοί άνθρωποι δεν αντιμετώπισαν ποτέ προβλήματα με αυτήν τη συσκευή, άλλοι παραπονέθηκαν για κάποια σφάλματα και δυσλειτουργίες. Ορισμένοι κάτοχοι της συσκευής ανέφεραν ένα πρόβλημα λέγοντας ότι το Samsung Galaxy S3 έχει κολλήσει στη λειτουργία λήψης και ό, τι κάνουν, δεν μπορούν να συνδεθούν στο Odin3. Ένας χρήστης είπε ότι το Galaxy S3 του λειτούργησε καλά, αλλά ξαφνικά το τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε και επανεκκινήθηκε από μόνο του. Μετά την ενεργοποίηση του τηλεφώνου, εμφανίστηκε μια μαύρη οθόνη με το σύμβολο Android που έλεγε «λήψη, μην απενεργοποιήσετε». Αυτό σημαίνει ότι το Samsung Galaxy S3 σας είναι Soft Bricked.

Μερικές από τις εμφανίσεις των Galaxy S3 Soft τούβλα είναι:

  • Το τηλέφωνό σας είναι κολλημένο στο λογότυπο.
  • Το τηλέφωνό σας επανεκκινεί επανειλημμένα από μόνο του.
  • Το Samsung Galaxy σας μπορεί επίσης να είναι μαλακό από κατεστραμμένο υλικολογισμικό.
  • Προσπαθήσατε να κάνετε flash ένα προσαρμοσμένο ROM που πήγε στραβά.

Πώς θα μάθετε εάν ο γαλαξίας σας είναι μαλακός;

Όταν μπορείτε να εισέλθετε στη Λήψη, τότε έχετε μια συσκευή που ενεργοποιείται τουλάχιστον στα μισά. Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή σας είναι μαλακή και μπορεί να επισκευαστεί.

Πώς θα μάθετε εάν η συσκευή σας Samsung Galaxy είναι Hard Bricked;

Εάν δεν μπορείτε να εισέλθετε στη λειτουργία λήψης ή στη λειτουργία ανάκτησης ή εάν το τηλέφωνό σας δεν μπορεί να εκκινήσει καθόλου, αυτό σημαίνει ότι το Samsung Galaxy σας είναι σκληρό, και οι πιθανότητες επισκευής από εσάς είναι πολύ χαμηλές.

Δείτε επίσης: Αποτελεσματικές συμβουλές για το πώς να επιταχύνετε το τηλέφωνο Android με αργή λειτουργία

Η λύση για το Samsung Galaxy S3 είναι κολλημένη στην οθόνη Λειτουργίας λήψης

Κανονικά, το Samsung Galaxy S3 είναι κολλημένο στην οθόνη της λειτουργίας λήψης, λόγω κακής ενημέρωσης, κατεστραμμένου υλικολογισμικού ή προσαρμοσμένου ROM που αναβοσβήνει. Για έξοδο από αυτήν τη λειτουργία λήψης, απλώς τραβήξτε την μπαταρία από το τηλέφωνό σας, περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα και τοποθετήστε την ξανά. Αφού τοποθετήσετε την μπαταρία και ενεργοποιήσετε το τηλέφωνο, συνδέστε τον στον υπολογιστή σας και μόλις εκκινηθεί πλήρως, ελέγξτε αν έχετε εγκαταστήσει τον σωστό πρόγραμμα οδήγησης στον υπολογιστή σας. Εάν το τηλέφωνο συνδέεται και εμφανίζεται ως συσκευή αποθήκευσης, τότε το τηλέφωνό σας έχει διορθωθεί και το πρόβλημά σας έχει επιλυθεί.

Ωστόσο, εάν το τηλέφωνο δεν κάνει τίποτα, τότε πρέπει να κατεβάσετε το Kies. Το Samsung Kies περιέχει τα προγράμματα οδήγησης που απαιτούνται για την επικοινωνία του τηλεφώνου με τον υπολογιστή.

forums.androidcentral.com

Μερικές φορές η αναβάθμιση του Samsung Galaxy S3 στο πιο πρόσφατο υλικολογισμικό μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Επομένως, διαβάστε αυτήν την ανάρτηση: Πώς να ενημερώσετε το Samsung Galaxy S3 σε Android 4.4 KitKat

Εάν σκοπεύετε να κάνετε flash stock ROM, κάντε λίγη έρευνα για το πώς να κάνετε flash stock Rom Via Odin.

Ακολουθούν μερικά βήματα που πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε 4.2.2 στο Samsung Galaxy S3.

Βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν:

  1. Πρώτα, βεβαιωθείτε ότι το Samsung Galaxy S3 σας έχει φορτιστεί τουλάχιστον στο 60%. Αυτή η μέθοδος ισχύει για το Galaxy GT-I9305.
  2. Στη συνέχεια, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας του Samsung Galaxy. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας του τηλεφώνου σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας.
  • Μία από τις καλύτερες επιλογές είναι να χρησιμοποιήσετε το ίδιο το λογισμικό Kies της Samsung που συνήθως χρησιμοποιούμε για την ενημέρωση του λογισμικού των συσκευών Galaxy μας.
  • Ο δεύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας της συσκευής είναι με τον λογαριασμό σας Google. Προχωρήστε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά και θα παρέχει δύο επιλογές που ονομάζονται αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων μου και αυτόματες επαναφορές. Βεβαιωθείτε ότι αυτές οι επιλογές ελέγχονται πατώντας το πλαίσιο ελέγχου δίπλα τους και θα δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας λεπτομερειών όπως κωδικός πρόσβασης Wi-Fi, δεδομένα εφαρμογών, ρυθμίσεις Google και σελιδοδείκτες στον διακομιστή Google, ώστε να μπορούν να ανακτηθούν ξανά σε περίπτωση που συμβεί κάτι λάθος με το συσκευή.

  • Ένας άλλος τρόπος για να δημιουργήσετε το αντίγραφο ασφαλείας είναι η χρήση λογαριασμού Samsung. Για αυτό μεταβείτε στην Εφαρμογή> Ρυθμίσεις> Χρήστης και αντίγραφο ασφαλείας> Λογαριασμός και ελέγξτε αν είστε συνδεδεμένοι με τον λογαριασμό σας Samsung. Εάν η επιλογή είναι ενεργοποιημένη, θα συγχρονίσει τις επαφές, το ημερολόγιο και τις ρυθμίσεις διαδικτύου με τον λογαριασμό Samsung.

3. Μόλις τελειώσετε με το αντίγραφο ασφαλείας, αποκτήστε πρόσβαση root. (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ)

4. Επόμενο Λήψη προσαρμοσμένου υλικολογισμικού

5. Κατεβάστε το Odin.

6. Εξαγάγετε το αρχείο Zip Firmware

7. Ανοίξτε το Odin.exe

8. Τώρα πρέπει να μεταφέρετε το τηλέφωνό σας σε λειτουργία λήψης. Αποσυνδέστε το τηλέφωνό σας από τον υπολογιστή. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Volume Down + Power + Home.

9. Πατήστε το κουμπί αύξησης έντασης για να συνεχίσετε

10. Συνδέστε το Galaxy S3 στον υπολογιστή, στο Odin, θα δείτε ένα πρόσθετο μήνυμα.

11. Κάντε κλικ στο κουμπί (AP, OR, PDA για την νεότερη έκδοση) και κάντε κλικ στην αναζήτηση για το αρχείο υλικολογισμικού που μόλις κατεβάσατε (Πολύ σημαντικό - Βεβαιωθείτε ότι το πλαίσιο Re-Partition δεν είναι επιλεγμένο).

howtorootmobile.com

12. Τέλος, το τηλέφωνό σας θα αναβοσβήνει, με ένα πέρασμα κατάστασης πάνω αριστερά. Αλλά σε περίπτωση που αποτύχετε, αποσυνδέστε το τηλέφωνό σας, τραβήξτε την μπαταρία και επαναλάβετε αυτό το βήμα ξανά.

Μόλις ολοκληρώσετε την αναβοσβήνει το ROM, το τηλέφωνό σας θα επανεκκινηθεί αυτόματα και θα εμφανιστεί ξανά στην αρχική οθόνη. Αν αναβοσβήνει ένα ROM, θα διαγραφούν όλα τα δεδομένα από τη συσκευή σας, οπότε θα πρέπει να επαναφέρετε όλα τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας μόλις βεβαιωθείτε ότι το Samsung Galaxy S3 λειτουργεί όπως αναμένεται.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found