Συνήθη ζητήματα Nexus 6 και πώς να τα επιδιορθώσετε

Το Nexus είναι μια από τις καλύτερες επιλογές αν πρόκειται να αγοράσετε μια συσκευή Android, καθώς είναι ένα ακουστικό Google που συνοδεύεται από το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα Android και τεχνολογία. Η Google συνεργάστηκε με μερικούς μεγάλους προμηθευτές για τη δημιουργία του ακουστικού Nexus. Το 2014, η Google συνεργάστηκε με έναν δημοφιλή προμηθευτή Motorola και παρουσίασε το Nexus 6. Η συσκευή ήρθε με μια εξαιρετική προδιαγραφή. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες άρχισαν να αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα στο Nexus 6. Θα σας δείξουμε πώς να διορθώσετε ορισμένα κοινά προβλήματα στο Nexus 6.

Συνηθισμένα προβλήματα Nexus 6 και πώς να τα λύσετε

Το Nexus 6 συνεχίζει να παγώνει

Όταν παρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα, συνήθως περιμένουμε μέχρι να ανταποκριθεί ξανά. Όμως, μπορεί να διαρκέσει για πάντα. Τόσο ενοχλητικό. Ακολουθούν μερικές πιθανές λύσεις για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος.

Λύση 1:

Επανεκκινήστε το Nexus 6.

Λύση 2:

Ενημέρωση λογισμικού: Ρυθμίσεις> Σχετικά με το τηλέφωνο> Ενημερώσεις συστήματος> Έλεγχος για ενημέρωση.

Λύση 3:

Εκκινήστε την εφαρμογή Google Play και ενημερώστε όλες τις εφαρμογές που έχετε στη συσκευή σας.

Λύση 4:

Θα πρέπει να κλείσετε τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε και να το ανοίξετε Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> βρείτε την εφαρμογή που θέλετε να κλείσετε και κάντε κλικ στο κουμπί Force Stop.

Λύση 5:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και μετά πατήστε Αποθήκευση για να δείτε πόσος αποθηκευτικός χώρος είναι διαθέσιμος. Εάν έχετε λιγότερο από το 10% του ελεύθερου χώρου, θα πρέπει να διαγράψετε ορισμένα πράγματα, για παράδειγμα, εφαρμογές ή αρχεία που δεν χρειάζεστε.

Λύση 6:

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα των εφαρμογών. Είναι απλό, απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα: μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Αποθήκευση, πατήστε Προσωρινά δεδομένα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο OK.

Λύση 7:

Εκκινήστε τη συσκευή σας σε ασφαλή λειτουργία για να δείτε εάν κάποια από τις εφαρμογές τρίτων είναι υπεύθυνη για το πρόβλημα. Για να εκκινήσετε τη συσκευή σας σε ασφαλή λειτουργία:

  • Βεβαιωθείτε ότι η οθόνη στη συσκευή σας είναι ενεργοποιημένη και, στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας
  • Θα ανοίξει ένα κουτί και στη συνέχεια θα πρέπει να πατήσετε παρατεταμένα το Power off
  • Μόλις δείτε την Επανεκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία, πατήστε OK
  • Για έξοδο από την ασφαλή λειτουργία, επανεκκινήστε τη συσκευή σας.

Λύση 8:

Εκτελέστε επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων για να διαγράψετε εφαρμογές τρίτων, προσωπικές ρυθμίσεις και δεδομένα. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας πρώτα και ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά> Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων> Επαναφορά τηλεφώνου> Διαγραφή όλων
  • Μόλις ολοκληρωθεί, επιλέξτε "Επανεκκίνηση".

Τυχαίες επανεκκινήσεις Nexus 6

Δεν είστε ο μόνος χρήστης που αντιμετώπισε αυτό το ζήτημα επειδή ορισμένοι από τους χρήστες του Nexus 6 βρήκαν το ίδιο πράγμα. Δοκιμάστε αυτές τις λύσεις.

Λύση 1:

Εάν η συσκευή σας επανεκκινήσει κατά την εκκίνηση ή τη χρήση μιας συγκεκριμένης εφαρμογής,

  • Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και δεδομένων εφαρμογής - Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Πατήστε στην εφαρμογή για την οποία θέλετε να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη και δεδομένα> Πατήστε Αποθήκευση> Κάντε κλικ στην Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης. Εάν η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης δεν επιλύσει το πρόβλημα, ακολουθήστε τα ίδια βήματα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Εκκαθάριση δεδομένων.
  • Ανοίξτε το Google Play και ενημερώστε την εφαρμογή
  • Καταργήστε εντελώς την εφαρμογή.

Λύση 2:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Αποθήκευση, κάντε κλικ στην επιλογή Προσωρινά αποθηκευμένα δεδομένα και στη συνέχεια OK.

Λύση 3:

Εκκινήστε την εφαρμογή Google Play και, στη συνέχεια, ενημερώστε όλες τις εφαρμογές σας.

Λύση 4:

Ενημερώστε το λογισμικό. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Σχετικά με το τηλέφωνο> Ενημερώσεις συστήματος και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Έλεγχος για ενημέρωση. Εάν υπάρχει μια νέα έκδοση λογισμικού, ακολουθήστε τα βήματα στην οθόνη για να την εγκαταστήσετε.

Λύση 5:

Ίσως μία από τις εφαρμογές τρίτων είναι υπεύθυνη για το πρόβλημα και για να δείτε αν συμβαίνει αυτό, εκκινήστε τη συσκευή σας σε ασφαλή λειτουργία.

Λύση 6:

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών αρχείων και, στη συνέχεια, εκτελέστε επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων.

Ζητήματα Wi-Fi Nexus 6

Το πρόβλημα Wi-Fi είναι ένα από τα πολύ συνηθισμένα προβλήματα σε κινητές συσκευές. Η επίλυση δεν είναι τόσο δύσκολη. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτές τις πιθανές λύσεις.

Λύση 1:

Απενεργοποιήστε το Wi-Fi και ενεργοποιήστε το ξανά. Απλό, αλλά συχνά λειτουργεί.

Λύση 2:

Ένα άλλο απλό πράγμα που μπορεί να διορθώσει τόσα πολλά προβλήματα είναι η επανεκκίνηση της συσκευής σας.

Λύση 3:

Αποσυνδέστε τον δρομολογητή σας, περιμένετε λίγο και συνδέστε τον ξανά.

Λύση 4:

Μεταβείτε στις ρυθμίσεις Wi-Fi, βρείτε το δίκτυο Wi-Fi και, στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα το δίκτυο και κάντε κλικ στην επιλογή Ξεχάστε. Προσπαθήστε να συνδεθείτε ξανά στο δίκτυό σας.

Λύση 6:

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να δοκιμάσετε είναι να αλλάξετε τη συχνότητα. Εδώ πρέπει να κάνετε: μεταβείτε στο Wi-Fi και ανοίξτε το μενού ρυθμίσεων (πατήστε τρεις κουκκίδες). Πατήστε στη ζώνη συχνοτήτων Wi-Fi και εκεί θα βρείτε μερικές επιλογές. Ορίστε άλλη επιλογή από την τρέχουσα.

Λύση 7:

Ενημερώστε το υλικολογισμικό του δρομολογητή.

Λύση 8:

Είναι το λογισμικό σας ενημερωμένο; Για να το ελέγξετε, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Σχετικά με το τηλέφωνο> Ενημερώσεις συστήματος και μετά πατήστε Έλεγχος για ενημέρωση.

Ζητήματα απόδοσης Nexus 6

Παρόλο που το Nexus 6 είναι ένα υπέροχο smartphone, τη στιγμή που μπορεί να εμφανίζει πρόβλημα με την αργή απόδοση. Αυτές οι ακόλουθες μέθοδοι μπορεί να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε καλύτερα την απόδοσή του.

Λύση 1:

Επανεκκινήστε το Nexus 6.

Λύση 2:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Σχετικά με το τηλέφωνο> Ενημερώσεις συστήματος και μετά πατήστε Έλεγχος για ενημέρωση. Εάν υπάρχει ενημέρωση, πατήστε Εγκατάσταση και ακολουθήστε μερικά απλά βήματα.

Λύση 3:

Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όλες οι εφαρμογές που έχετε και χρησιμοποιείτε είναι ενημερωμένες. Απλώς ανοίξτε το Google Play και ενημερώστε τις εφαρμογές.

Λύση 4:

Απεγκαταστήστε τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε.

Λύση 5:

Κατεβάστε το Greenify, μια εξαιρετικά χρήσιμη εφαρμογή που θέτει τις εφαρμογές κακής συμπεριφοράς σε κατάσταση αδρανοποίησης όταν δεν χρησιμοποιείται.

Λύση 6:

Πρέπει να κλείσετε τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε και να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> βρείτε την εφαρμογή που θέλετε να κλείσετε> πατήστε σε αυτήν την εφαρμογή> πατήστε Αναγκαστική κλείσιμο.

Λύση 7:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Αποθήκευση, πατήστε Προσωρινά δεδομένα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο OK.

Λύση 8:

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας και εκτελέστε επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων.

Nexus 6 Δεν υπάρχει πρόβλημα φόρτισης ή βραδείας φόρτισης

Ένα άλλο πολύ συνηθισμένο πρόβλημα είναι όταν η συσκευή φορτίζει αργά ή δεν θα φορτιστεί καθόλου. Εάν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα στο Nexus 6, δοκιμάστε τις λύσεις που αναφέρονται παρακάτω.

Λύση 1:

Πατήστε το κουμπί επιστροφής για να κλείσετε σωστά την εφαρμογή.

Λύση 2:

Μην παίζετε παιχνίδια και μην χρησιμοποιείτε εφαρμογές που καταναλώνουν ενέργεια ενώ η συσκευή σας φορτίζει.

Λύση 3:

Δοκιμάστε ένα άλλο καλώδιο φόρτισης.

Λύση 4:

Καθαρίστε τον πείρο φόρτισης για να αφαιρέσετε τυχόν βρωμιά ή σκόνη.

Λύση 5:

Εάν το smartphone σας φορτίζεται μέσω σημείου σύνδεσης, μπορείτε να δοκιμάσετε τον φορητό υπολογιστή ή αντίστροφα.

Λύση 6:

Εκκινήστε το smartphone σας σε ασφαλή λειτουργία για να δείτε αν κάποια από τις εφαρμογές τρίτου μέρους προκαλεί το πρόβλημα.

Προβλήματα εφαρμογών στο Nexus 6

Εάν απαιτείται πολύς χρόνος για να ανοίξετε την εφαρμογή στο Nexus 6 σας, ακολουθούν ορισμένες λύσεις για την επίλυση αυτού του ζητήματος.

Λύση 1:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> βρείτε την εφαρμογή που ενεργεί παράξενα, αγγίξτε την και κάντε κλικ στο κουμπί Αναγκαστική διακοπή.

Λύση 2:

Επανεκκινήστε τη συσκευή σας.

Λύση 3:

Οι εφαρμογές σας πρέπει να είναι ενημερωμένες. Ανοίξτε την εφαρμογή Google Play και ενημερώστε τα όλα.

Λύση 4:

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και δεδομένων για την εφαρμογή που ενεργεί παράξενα. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> πατήστε στην εφαρμογή> κάντε κλικ στην Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και αν αυτό δεν σας βοηθήσει να επιστρέψετε στις Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> κάντε κλικ στην εφαρμογή και πατήστε Εκκαθάριση δεδομένων.

Λύση 5:

Διαγράψτε την εφαρμογή από τη συσκευή σας και εγκαταστήστε την ξανά. Μια καθαρή εγκατάσταση μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα.

Λύση 6:

Ενημερώστε το λογισμικό.

Το ζήτημα διάρκειας ζωής της μπαταρίας στο Nexus 6

Θα μοιραστούμε λύσεις για αυτό το ζήτημα, ώστε να βελτιώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας Nexus 6.

Λύση 1:

Το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε είναι να ενημερώσετε το λογισμικό εάν είναι διαθέσιμη μια νέα έκδοση. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Σχετικά με το τηλέφωνο> Ενημερώσεις συστήματος> Έλεγχος για ενημέρωση.

Λύση 2:

Όταν βρίσκεστε στην περιοχή όπου η λήψη είναι κακή, ενεργοποιήστε τη λειτουργία αεροπλάνου.

Λύση 3:

Απενεργοποιήστε το Wi-Fi, το GPS, το κινητό Internet και το Bluetooth όταν δεν χρησιμοποιούνται.

Λύση 4:

Θα πρέπει να κλείσετε τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε και να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> αγγίξτε την εφαρμογή που θέλετε να κλείσετε και κάντε κλικ στο κουμπί Αναγκαστική διακοπή.

Λύση 5:

Θα πρέπει να απεγκαταστήσετε τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε πλέον. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις, πατήστε Εφαρμογές, αγγίξτε την εφαρμογή που θέλετε να διαγράψετε και μετά κάντε κλικ στο Κατάργηση εγκατάστασης.

Λύση 6:

Πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή που ονομάζεται Greenify. Αυτή η εφαρμογή θέτει όλες τις εφαρμογές που δεν έχουν συμπεριφορά σε κατάσταση αδρανοποίησης όταν οι εφαρμογές δεν χρησιμοποιούνται. Με αυτόν τον τρόπο, οι εφαρμογές δεν θα εξαντλήσουν την μπαταρία της συσκευής σας.

Λύση 7:

Ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να ρυθμίσετε μικρότερο χρόνο ύπνου. Για να το κάνετε αυτό ανοίξτε τις Ρυθμίσεις> Οθόνη> Αναστολή λειτουργίας και επιλέξτε 15 ή 30 δευτερόλεπτα.

Λύση 8:

Γνωρίζουμε ότι αγαπάτε όλα αυτά τα δροσερά ζωντανά ταπετσαρίες, αλλά οι ζωντανές ταπετσαρίες εξαντλούν την μπαταρία, επομένως συνιστάται να μην τις χρησιμοποιείτε.

Λύση 9:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, πατήστε Εμφάνιση, πατήστε στο Επίπεδο φωτεινότητας και μειώστε το. Μόλις το κάνετε αυτό, η μπαταρία θα διαρκέσει περισσότερο.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found