Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα τυχαίας επανεκκίνησης στο Galaxy S4

Ακριβώς επειδή το Samsung Galaxy S4 είναι ένα υπέροχο τηλέφωνο που δεν σημαίνει ότι το τηλέφωνο είναι χωρίς προβλήματα και ότι θα έχετε μια άψογη εμπειρία. Δεν μπορείτε να ονομάσετε ένα smartphone που δεν περιέχει σφάλματα. Εδώ θα συζητήσουμε το τυχαίο πρόβλημα επανεκκίνησης στο Galaxy S4 και τις λύσεις του.

Ένας τεράστιος αριθμός κατόχων Galaxy S4 αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της τυχαίας επανεκκίνησης. Το τηλέφωνο επανεκκινείται χωρίς προφανή λόγο. Εάν και αυτό το τυχαίο πρόβλημα επανεκκίνησης στο Galaxy S4 συμβαίνει και εσείς, ακολουθούν μερικά βήματα που μπορεί να επιλύσουν το πρόβλημά σας.

Πιθανές λύσεις για τυχαίο πρόβλημα επανεκκίνησης στο Galaxy S4

  • Ορισμένοι χρήστες έχουν βρει μια λύση σε αυτό το πρόβλημα ενημερώνοντας το λογισμικό. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο Samsung Galaxy S4 και μεταβείτε στην ενότητα Περισσότερα> Σχετικά με τη συσκευή> Ενημέρωση λογισμικού και πατήστε την επιλογή Ενημέρωση.
  • Βεβαιωθείτε ότι όλες οι εφαρμογές είναι ενημερωμένες φορτώνοντας το Play Store. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην ενότητα Οι εφαρμογές μου και επιλέξτε Ενημέρωση όλων.
  • Απαλή επαναφορά της συσκευής, καθώς αυτό το απλό βήμα θα μπορούσε να αποδειχθεί χρήσιμη πολλές φορές. Βγάλτε την μπαταρία από το Galaxy S4 και περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα έως ένα λεπτό πριν ξεκινήσετε κανονικά τη συσκευή. Αυτή η διαδικασία θα εκφορτίσει όλο τον στατικό ηλεκτρισμό που αποθηκεύεται σε οποιαδήποτε εξαρτήματα. Τώρα, εισάγετε την μπαταρία, ενεργοποιήστε την και ελέγξτε αν το πρόβλημα της τυχαίας επανεκκίνησης έχει επιλυθεί.
  • Εάν το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται, ελέγξτε την μπαταρία για τυχόν φυσική ή υλική ζημιά, επειδή εάν υπάρχει η διακοπή τροφοδοσίας μπορεί να προκαλέσει το πρόβλημα. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να αντικαταστήσετε την μπαταρία με καινούργια.

www.fixedbyvonnie.com

  • Σε περίπτωση που έχετε κάνει root τη συσκευή πρόσφατα και αντιμετωπίζετε το τυχαίο πρόβλημα επανεκκίνησης από τότε, η καλύτερη επιλογή είναι να επιστρέψετε στο αρχικό υλικολογισμικό, καθώς υπάρχει τεράστια πιθανότητα το εγκατεστημένο ROM να μην είναι αρκετά σταθερό και να προκαλέσει το ζήτημα.
  • Πολλά προβλήματα στο Galaxy S4 σχετίζονται με την εξωτερική κάρτα μνήμης . Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε κάρτα MicroSD, αφαιρέστε την αφού αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες και άλλα δεδομένα στο τηλέφωνό σας και δείτε εάν το πρόβλημα εξακολουθεί να εμφανίζεται.
  • Αυτό το τυχαίο πρόβλημα επανεκκίνησης στο Galaxy S4 θα μπορούσε να προκύψει λόγω μιας εφαρμογής τρίτου μέρους. Εισαγάγετε την ασφαλή λειτουργία, εάν δείτε ότι το πρόβλημα εξαφανίζεται στην ασφαλή λειτουργία, τότε σίγουρα μια εφαρμογή προκαλεί αυτό το τυχαίο πρόβλημα επανεκκίνησης στο Galaxy S4. Έτσι, μπορείτε να καταργήσετε τις εφαρμογές μία προς μία ή να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Σε περίπτωση που έχετε δοκιμάσει όλες τις παραπάνω επιδιορθώσεις, αλλά δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από το πρόβλημα, διαβάστε αυτό το άρθρο: Πώς να διορθώσετε μόνιμα το πρόβλημα τυχαίας επανεκκίνησης του Samsung Galaxy S4

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found