Πώς να επιδιορθώσετε προβλήματα με το μικρόφωνο LG G2

Υπάρχουν ορισμένα ζητήματα που σχετίζονται με το μικρόφωνο LG G2 που πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν συχνά και διαμαρτύρονται για αυτό. Μπορεί να έχετε αντιμετωπίσει το πρόβλημα όταν μιλάτε τέλεια, αλλά οι άνθρωποι από την άλλη πλευρά δεν σας καταλαβαίνουν. Τους ακούγεται καθώς ψιθυρίζετε ή ψιθυρίζετε. Εάν είστε χρήστης LG G2 τηλεφώνου και αντιμετωπίζετε προβλήματα με το LG G2 Microphone, τότε μπορεί να συμβεί για διάφορους λόγους, οι οποίοι μπορούν να επιλυθούν ακολουθώντας λίγα μόνο βήματα.

Εδώ συζητούνται τρεις μέθοδοι για να απαλλαγούμε από αυτό το πρόβλημα.

Πώς να επιδιορθώσετε προβλήματα με το μικρόφωνο LG G2

Δείτε επίσης- Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα καθυστέρησης στο LG G2

Πρώτη μέθοδος

Η πρώτη μέθοδος απαιτεί να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία καταστολής θορύβου. Αυτό μπορεί να γίνει μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις κλήσεων. Αυτή η λειτουργία καταστολής θορύβου λειτουργεί ως φίλτρο για τη δημιουργία μιας σαφούς φωνής. Αυτό είναι ενσωματωμένο για να βελτιώσει την ποιότητα της κλήσης και της έντασης. Απομακρύνονται όλοι οι θόρυβοι που μπορεί να αποτελούν εμπόδιο στην ποιότητα του ήχου, αλλά μερικές φορές περισσότερα φίλτρα θορύβου παράγουν ένα διαφορετικό αποτέλεσμα που προκαλεί αυτήν την ασαφή ένταση. Προτείνεται λοιπόν να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία καταστολής θορύβου όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το μικρόφωνο LG G2.

Δεύτερη μέθοδος

Μερικές φορές αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται εάν υπάρχει αρκετή σκόνη ή βρωμιά στην οπή του μικροφώνου. Η εκτόξευση πεπιεσμένου αέρα μπορεί να βγάλει τη βρωμιά από την τρύπα. Έτσι, μπορείτε να δοκιμάσετε να επιλύσετε το πρόβλημα φυσώντας πεπιεσμένο αέρα στο μικρόφωνο.

Τρίτη μέθοδος

Η ενημέρωση του τηλεφώνου με την πιο πρόσφατη έκδοση υλικολογισμικού βοήθησε πολλούς χρήστες από αυτό το ζήτημα. Εάν υπάρχει διαθέσιμη έκδοση ενημέρωσης του τηλεφώνου σας, απλώς κατεβάστε και εγκαταστήστε την για να ενημερώσετε το τηλέφωνό σας. Το πρόβλημα με το μικρόφωνο LG G2 μπορεί να επιλυθεί και με αυτήν τη μέθοδο.

Επομένως, προσπαθήστε να αναγνωρίσετε τον λόγο και να διορθώσετε το πρόβλημα ακολουθώντας οποιαδήποτε από τις παραπάνω μεθόδους.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found