Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν ελεγκτή PS4 στο Mac σας με ευκολία

Το iMac δεν έχει σχεδιαστεί ειδικά ως φορητός υπολογιστής τυχερού παιχνιδιού, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να παίξετε παιχνίδια σε αυτό. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια macOS που μπορείτε να παίξετε, από στρατηγική, σκοποβολή, έως παιχνίδια περιπέτειας. Είτε είστε απλός παίκτης ή παίζετε πιο συχνά, μπορείτε να μεταφέρετε την εμπειρία παιχνιδιού σας σε Mac στο επόμενο επίπεδο. Η χρήση του gamepad για τη στρατηγική παιχνιδιού ή τη λήψη παιχνιδιών είναι πολύ καλύτερη από τη χρήση πληκτρολογίου ή ποντικιού. Μπορείτε να βρείτε πολλά gamepad στην αγορά, αλλά ένα από τα καλύτερα είναι ο ελεγκτής PS4 DualShock της Sony. Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν ελεγκτή PS4 στο Mac σας; Υπάρχουν δύο απλές μέθοδοι για τη σύνδεση του ελεγκτή στο Mac σας. Μπορείτε να το αντιστοιχίσετε μέσω Bluetooth ή χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο micro-USB.

Δείτε επίσης: Πώς να σταματήσετε τα παιχνίδια Crashing σε Mac

Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν ελεγκτή PS4 στο Mac σας μέσω Bluetooth

Η σύνδεση του ελεγκτή παιχνιδιών μέσω Bluetooth δεν είναι μόνο εύκολη, αλλά μπορεί επίσης να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού. Τουλάχιστον, δεν θα σας ενοχλεί το καλώδιο USB ενώ παίζετε τα παιχνίδια. Ακολουθούν τα βήματα σχετικά με τον τρόπο χρήσης ενός ελεγκτή PS4 στο Mac σας μέσω Bluetooth.

 1. Βεβαιωθείτε ότι το Bluetooth στο Mac σας είναι ενεργοποιημένο. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Bluetooth στην επάνω γραμμή του Mac.
 2. Εν τω μεταξύ, στον ελεγκτή PS4, πατήστε ταυτόχρονα τα κουμπιά PS4 και Κοινή χρήση. Ο ελεγκτής θα αναβοσβήνει και θα είναι έτοιμος για σύζευξη με το Mac σας.
 3. Κάντε ξανά κλικ στο εικονίδιο Bluetooth και επιλέξτε Άνοιγμα προτιμήσεων Bluetooth.
 4. Στο παράθυρο Άνοιγμα προτιμήσεων Bluetooth στο Mac σας, βρείτε το Wireless Controller και κάντε κλικ στο κουμπί Σύνδεση δίπλα του.
 5. Είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε έναν ελεγκτή PS4 για μια καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού στον υπολογιστή σας Apple.

Μέθοδος 2: Ένα καλώδιο Micro-USB

Ορισμένοι χρήστες μπορεί να θέλουν να παίξουν παιχνίδια σε Mac χρησιμοποιώντας ασύρματο χειριστήριο PS4. Αλλά μερικές φορές, δεν λειτουργεί για ορισμένα παιχνίδια ή ο Mac σας έχει προβλήματα Bluetooth. Εάν για ορισμένους λόγους δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί το Bluetooth του Mac σας, πώς να χρησιμοποιήσετε ένα χειριστήριο PS4 στο Mac σας; Δοκιμάστε να το συνδέσετε χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο micro-USB.

 1. Αποκτήστε ένα καλώδιο micro-USB που συνοδεύει τον ελεγκτή PS4.
 2. Συνδέστε το σε Mac και τον ελεγκτή.
 3. Ενεργοποιήστε το PlayStation gamepad πατώντας το κουμπί PS4 στη μέση.
 4. Σε Mac, κάντε κλικ στο λογότυπο της Apple στην επάνω αριστερή οθόνη και κάντε κλικ στο About this Mac.
 5. Κάντε κλικ στην Αναφορά συστήματος, βρείτε και επιλέξτε USB.
 6. Κάτω από το USB, βρείτε το Wireless Controller και κάντε κλικ σε αυτό.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found