Τρόπος επίλυσης προβλημάτων απόδοσης LG G4

Το LG G4 ήταν ένα από τα πιο αναμενόμενα ακουστικά του 2015 μαζί με τα Huawei P8, Samsung Galaxy S6 και S6 Edge, καθώς και μερικά άλλα. Η LG ανακοίνωσε αυτό το μοντέλο τον Απρίλιο και οι χρήστες είναι πολύ ικανοποιημένοι με αυτό. Αυτό το τηλέφωνο διαθέτει χωρητική οθόνη αφής IPS LCD και έρχεται με μέγεθος οθόνης 5,5 ιντσών, μνήμη RAM 3 GB, εσωτερική μνήμη 32 GB, κύρια κάμερα 16 MP και δευτερεύουσα κάμερα 8 MP και πολλά άλλα. Όταν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το smartphone σας, θα λειτουργεί ομαλά, αλλά μετά από λίγο, ενδέχεται να παρατηρήσετε κάποια προβλήματα. Αρκετά άτομα ανέφεραν προβλήματα απόδοσης LG G4, κυρίως καθυστέρηση κατά την εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μια συσκευή χρειάζεται αρκετά δευτερόλεπτα για να ξυπνήσει. Ας δούμε πιθανές λύσεις.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων LG G4 Bluetooth

Τι μπορείτε να κάνετε για να διορθώσετε προβλήματα απόδοσης LG G4

Απενεργοποιήστε τη δυνατότητα διπλού παραθύρου

Μερικά άτομα μπόρεσαν να επιλύσουν το πρόβλημα απενεργοποιώντας αυτήν τη λειτουργία. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά και απενεργοποιήστε το Διπλό παράθυρο.

Καταργήστε τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε

Όταν εμφανιστούν προβλήματα απόδοσης LG G4, μπορείτε να απεγκαταστήσετε μερικές εφαρμογές. Συνήθως, όταν αγοράζουμε ένα νέο smartphone θέλουμε να δοκιμάσουμε τόνους εφαρμογών και αργότερα, ξεχνάμε ότι τις εγκαταστήσαμε αρχικά. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Εφαρμογές και βρείτε αυτές που δεν χρησιμοποιείτε. Κάντε κλικ στην εφαρμογή που θέλετε και απεγκαταστήστε την.

Χρησιμοποιήστε το Greenify

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Greenify που είναι διαθέσιμη στο Play Store. Αυτή η εφαρμογή θα σας δείξει τις εφαρμογές κακής συμπεριφοράς και όταν δεν χρησιμοποιείτε αυτές τις εφαρμογές, η Greenify θα τις θέσει σε αδρανοποίηση για να τους εμποδίσει να προκαλέσουν προβλήματα απόδοσης LG G4, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε μια εμπειρία χωρίς καθυστέρηση.

smashblogtrends.com

Πρόβλημα που σχετίζεται με την εφαρμογή

Η καθυστέρηση στο LG G4 μπορεί να προκληθεί από μια απατεώνα εφαρμογή. Εάν παρατηρήσατε ότι το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά την εγκατάσταση μιας συγκεκριμένης εφαρμογής, θα ήταν σκόπιμο να την απεγκαταστήσετε. Εάν δεν είστε βέβαιοι ότι η εφαρμογή είναι ο λόγος για τον οποίο το πρόβλημα προέκυψε αρχικά, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να το ελέγξετε. Πρέπει να εκκινήσετε το smartphone σας σε ασφαλή λειτουργία. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό:

  • Απενεργοποιήστε το smartphone σας και επανεκκινήστε το
  • Όταν δείτε το λογότυπο LG στην οθόνη, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί μείωσης έντασης και αφήστε το όταν βλέπετε την αρχική οθόνη.

www.androidpit.com

Εάν δεν υπάρχουν προβλήματα, αυτό σημαίνει ότι μία από τις εφαρμογές προκαλεί το πρόβλημα. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να καταργήσετε μερικές εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει πρόσφατα ή μπορείτε να κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (εξηγείται παρακάτω).

Ενημερώστε το λογισμικό

Όπως γνωρίζετε, μια νέα έκδοση λογισμικού συνοδεύεται από βελτιώσεις και νέες δυνατότητες, οπότε μόλις την εγκαταστήσετε, μπορείτε να περιμένετε καλύτερη απόδοση. Για να δείτε εάν είναι διαθέσιμη μια νέα έκδοση λογισμικού για λήψη, μεταβείτε στις Εφαρμογές> Ρυθμίσεις> καρτέλα Γενικά> Σχετικά με το τηλέφωνο. Στη συνέχεια, πατήστε Ενημερώσεις συστήματος> Έλεγχος τώρα. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ενημερώσετε το λογισμικό.

Χρησιμοποιήστε διαφορετική εκκίνηση

Αντί να χρησιμοποιήσετε τον προεπιλεγμένο εκκινητή LG G4, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό. Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι η καθυστέρηση έφυγε αφού άρχισαν να χρησιμοποιούν το Nova Launcher.

www.phonearena.com

Εργοστασιακή επανεκκίνηση

Η εκτέλεση εργοστασιακής επαναφοράς μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από προβλήματα απόδοσης LG G4, αλλά αναφέρεται ως η τελευταία λύση προτού διαγράψει όλα τα δεδομένα σας, τις προσωπικές ρυθμίσεις, τις εφαρμογές και ούτω καθεξής. Μην ξεχάσετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας. Ακολουθούν τα βήματα: Ρυθμίσεις> Γενικά> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά, κάντε κλικ στο Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων> Επαναφορά τηλεφώνου> Διαγραφή όλων.

Εάν δοκιμάσατε όλες τις λύσεις που αναφέρονται παραπάνω και εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα απόδοσης LG G4, επικοινωνήστε με τον πωλητή λιανικής ή την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας για αντικατάσταση.

Πηγή εικόνας: www.engadget.com

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: LG G4 Εφαρμογές πρόβλημα κατάψυξης

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found