Πώς να αλλάξετε την αρχική σελίδα στο Mozilla Firefox

Μια αρχική σελίδα είναι μια ιστοσελίδα που φορτώνεται αυτόματα όταν ανοίγετε το πρόγραμμα περιήγησης. Μπορεί να αφαιρεθεί και να αλλάξει με ευκολία, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Εάν το καταργήσετε, το πρόγραμμα περιήγησης θα ανοίξει μια κενή σελίδα. Εάν έχετε οποιαδήποτε σελίδα την οποία επισκέπτεστε συχνά, είναι λογικό να την ορίσετε ως αρχική σελίδα. Ας δούμε πώς να αλλάξετε την αρχική σελίδα στο Mozilla Firefox.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να συνδεθείτε ταυτόχρονα σε πολλούς λογαριασμούς στο Mozilla Firefox

Πώς να αλλάξετε την αρχική σελίδα στο Mozilla Firefox

Εάν θέλετε να μάθετε πώς να αλλάξετε την αρχική σελίδα στο Mozilla Firefox, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

Πρώτα ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Mozilla Firefox.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο (με τη μορφή τριών οριζόντιων γραμμών) στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και στο ανοιχτό παράθυρο, επιλέξτε "Επιλογές" από το αναπτυσσόμενο μενού.

Τώρα πρέπει να επιλέξετε την καρτέλα "Γενικά". Εκεί μπορείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές. Στην ενότητα "Εκκίνηση", θα δείτε τη ρύθμιση "Όταν ξεκινά ο Firefox" με τη μορφή αναπτυσσόμενου μενού και υπάρχουν τρεις πιθανές επιλογές:

- Εμφάνιση της αρχικής μου σελίδας

- Εμφάνιση κενής σελίδας

- Εμφάνιση των παραθύρων και των καρτελών μου από την τελευταία φορά

Πρέπει να ορίσετε την πρώτη επιλογή - "Εμφάνιση της αρχικής μου σελίδας" από το αναπτυσσόμενο μενού και το επόμενο βήμα είναι να καθορίσετε τη διεύθυνση της επιθυμητής μελλοντικής αρχικής σελίδας. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία από τις τέσσερις επιλογές παρακάτω:

- Μη αυτόματη εισαγωγή οποιασδήποτε διεύθυνσης ιστότοπου στο πεδίο "Αρχική σελίδα".

- Ορίστε τη σελίδα που είναι ανοιχτή αυτήν τη στιγμή στο Mozilla Firefox, χρησιμοποιώντας το κουμπί "Χρήση τρεχουσών σελίδων".

- "Χρήση σελιδοδείκτη" - σε αυτήν την περίπτωση, το πρόγραμμα περιήγησης θα σας ζητήσει να καθορίσετε τον αποθηκευμένο σελιδοδείκτη ως αρχική σελίδα σας. Απλώς κάντε κλικ στο "Use Bookmark", βρείτε τον επιθυμητό σελιδοδείκτη στο ανοιχτό παράθυρο και κάντε κλικ στο "OK".

- Επαναφορά στην προεπιλογή - όταν ανοίξετε το Mozilla Firefox την επόμενη φορά, θα δείτε την ίδια αρχική σελίδα με την πρώτη εκτέλεση του προγράμματος περιήγησης.

Αφού πραγματοποιήσετε τις αλλαγές, απλώς ανοίξτε ξανά το πρόγραμμα περιήγησης.

Πηγή εικόνας: www.usernetsite.com

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να αλλάξετε το φάκελο λήψης στο Mozilla Firefox

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found