Πώς να επιδιορθώσετε το Instagram ανεβάζοντας ένα πρόβλημα φωτογραφίας στο iPhone

Η κοινή χρήση της δραστηριότητας στον κόσμο των κινητών είναι ένα από τα κύρια θέματα από το 2008, όταν η τεχνολογία ειδοποιήσεων push έγινε ένα σημαντικό μέρος της ανάπτυξης του λειτουργικού συστήματος για κινητά. Αυτό ακολουθείται από διάφορες επιλογές υποστήριξης εφαρμογών κοινής χρήσης που έκανε ο προγραμματιστής. Τι θα ήταν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς την επιλογή κοινής χρήσης; Ένα από τα διάσημα και κορυφαία μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσον αφορά την κοινή χρήση φωτογραφιών / βίντεο είναι το Instagram.

Το Instagram είναι κοινή χρήση φωτογραφιών / βίντεο κοινωνικών μέσων που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2010 και αποκτήθηκε από το Facebook τον Απρίλιο του 2012. Στις 27 Φεβρουαρίου 2013, το Instagram ανακοίνωσε 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, μόλις 2 και 2,5 χρόνια μετά την έναρξη της εφαρμογής. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι υπήρχαν περισσότεροι από 150 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες στις 9 Σεπτεμβρίου 2013.

Με έναν τόσο εντυπωσιακό αριθμό ενεργών χρηστών, ο προγραμματιστής συνεχίζει να διορθώνει και να βελτιώνει την εφαρμογή και την υπηρεσία. Αυτή η διαδικασία διόρθωσης και βελτίωσης μπορεί να επηρεάσει την εφαρμογή και μπορεί να αρχίσει να λειτουργεί παράξενα. Ίσως έχετε αντιμετωπίσει προβλήματα όπως το πάγωμα και το σφάλμα κατά τη μεταφόρτωση της φωτογραφίας. Σε αυτήν την περίπτωση, ελέγξτε τα παρακάτω βήματα:

Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα Crash Instagram κατά τη μεταφόρτωση μιας φωτογραφίας

  • Βεβαιωθείτε ότι το iPhone σας είναι συνδεδεμένο σε έναν ισχυρό πόρο Διαδικτύου, επειδή ενδέχεται να μην μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες με ασθενές σήμα στο Διαδίκτυο. Εάν χρησιμοποιείτε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, βεβαιωθείτε ότι εξακολουθείτε να έχετε αρκετό όριο διαδικτύου στα δεδομένα του κινητού σας.
  • Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση του Instagram και του iOS.
  • Εάν το σήμα του διαδικτύου σας είναι καλό και δυνατό, ελέγξτε τον χώρο αποθήκευσης του iPhone σας στις Ρυθμίσεις >> Γενικά >> Χρήση, εάν το iPhone σας δεν διαθέτει αρκετό ελεύθερο χώρο, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε τέτοιου είδους προβλήματα. Διαγράψτε ορισμένα αρχεία για να ελευθερώσετε λίγο χώρο.
  • Βεβαιωθείτε ότι η Ανανέωση εφαρμογής παρασκηνίου είναι ενεργοποιημένη και επιτρέψτε στο Instagram να έχει πρόσβαση σε φωτογραφίες και κάμερα. Ή προσπαθήστε να τα απενεργοποιήσετε και να την ενεργοποιήσετε ξανά. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις >> (κύλιση προς τα κάτω) >> Instagram.

  • Προσπαθήστε να κλείσετε το Instagram κάνοντας διπλό κλικ στο κουμπί αρχικής οθόνης, σύρετε προς τα δεξιά για να βρείτε το Instagram και, στη συνέχεια, απλώς σύρετε προς τα πάνω.
  • Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε το πρόβλημα, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε το iPhone σας και, στη συνέχεια, να το ενεργοποιήσετε ξανά.
  • Εάν τα παραπάνω βήματα δεν επιλύσουν το πρόβλημα, δοκιμάστε να απεγκαταστήσετε και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Instagram. Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο Instagram μέχρι να αρχίσει να ανακινείται. Πατήστε στο X στο εικονίδιο της εφαρμογής για να το διαγράψετε. Στη συνέχεια, κατεβάστε ξανά το Instagram από το App Store.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found