Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Google Play Store 919

Εάν αντιμετωπίζετε smartphone Android, τότε το σφάλμα 919 του Google Play Store είναι ένα πολύ κοινό σφάλμα που ενδέχεται να αντιμετωπίσατε. Αυτό το σφάλμα παρουσιάζεται καθώς προσπαθείτε να κατεβάσετε ορισμένες εφαρμογές από το Google play store και η διαδικασία καθίσταται ανεπιτυχής δίνοντας το σφάλμα 919. Ένας από τους κύριους λόγους πίσω από αυτό το πρόβλημα είναι η έλλειψη μνήμης. Εάν η συσκευή σας είναι γεμάτη, τότε η λήψη δεν πραγματοποιείται δίνοντας αυτό το σφάλμα. Ακολουθούν δύο μέθοδοι που εξηγούνται για να διορθώσετε το σφάλμα Google Play Store 919. Ωστόσο, ελέγξτε πρώτα τη μνήμη της συσκευής σας προτού δοκιμάσετε τις μεθόδους.

Δείτε επίσης- Πώς να διορθώσετε το σφάλμα καταστήματος Google Plat 498

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Google Play Store 919

Τρόποι διόρθωσης σφαλμάτων Google Play store 919

Μέθοδος 1

Πρέπει να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα από το Google play store. Ακολουθήστε τα βήματα για να το κάνετε αυτό.

> Πρώτα μεταβείτε στις Ρυθμίσεις.

> Πατήστε Εφαρμογή και μετά Όλα.

> Αναζητήστε το Google play store και κάντε κλικ σε αυτό.

> Μπορείτε να παρατηρήσετε δύο κουμπιά εκεί, Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και εκκαθάριση δεδομένων. Πατήστε τα κουμπιά ένα προς ένα για να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα από το Google play store.

> Επιστρέψτε ξανά στην εφαρμογή και πατήστε Διαχείριση λήψης για να διαγράψετε και τα δεδομένα από εκεί.

> Επιστρέψτε στην αρχική οθόνη και ανοίξτε ξανά το Google play store για να κατεβάσετε την εφαρμογή.

Υπάρχουν μέγιστες πιθανότητες ότι το πρόβλημα θα επιλυθεί τώρα. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τη δεύτερη μέθοδο.

Μέθοδος 2

Μερικές φορές η αργή σύνδεση στο Διαδίκτυο έχει αποδειχθεί ότι είναι ο λόγος αυτού του σφάλματος 919. Έτσι, η αλλαγή της σύνδεσης δικτύου μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση του σφάλματος 919 του Google Play Store.

Εάν χρησιμοποιούσατε σύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας για λήψη, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε Wi-Fi ή αλλιώς χρησιμοποιήστε σύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας εάν δεν ήταν δυνατή η λήψη μέσω της σύνδεσης Wi-Fi. Αλλά αν το μέγεθος της εφαρμογής είναι μεγαλύτερο από 50MB, τότε αυτό δεν είναι δυνατό και πρέπει να ακολουθήσετε την πρώτη μέθοδο.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found