Ενημερώσεις Samsung Galaxy S10 και Galaxy X - Ημερομηνία κυκλοφορίας, προδιαγραφές και άλλες δυνατότητες

Όσον αφορά την αγορά κινητής τηλεφωνίας, υπάρχουν μόνο δύο μεγάλοι ανταγωνιστές εκεί έξω για τους οποίους οι άνθρωποι μιλάνε πάντα και αυτοί οι δύο είναι η Apple και η Samsung. Η αντιπαλότητα μεταξύ τους δεν τελειώνει ποτέ και φαίνεται ότι η μελλοντική ημερομηνία κυκλοφορίας του Galaxy S10 της Samsung θα είναι η τέλεια ευκαιρία για την εταιρεία της Νότιας Κορέας να ανεβάσει το παιχνίδι της και να βάλει ένα νέο τηλέφωνο στην αγορά που ξεπερνά σχεδόν κάθε δυνατή προσδοκία και ενθουσιάζει τους θαυμαστές λόγω των προδιαγραφών υλικού. Η Samsung δεν μπορεί ποτέ να αποφύγει να βάλει τα κορυφαία μέρη της γραμμής στα τηλέφωνά της.

Σήμερα θα μιλήσουμε για όλες τις τελευταίες ενημερώσεις που έχουν προκύψει σχετικά με το Samsung Galaxy S10 και το πολυαναμενόμενο τηλέφωνο Galaxy X, εστιάζοντας κυρίως στην φημολογημένη ημερομηνία κυκλοφορίας, τα ονόματα των τηλεφώνων και άλλες λειτουργίες που έχουμε συναντήσει.

Το πρώτο αναδιπλούμενο τηλέφωνο μπορεί τελικά να γίνει πραγματικότητα

Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τώρα, μερικά χρόνια για να είμαστε πιο ακριβείς, έχουμε ακούσει ότι η Samsung εργάζεται στο πρώτο τους πτυσσόμενο smartphone, αλλά μετά από λίγο σταματήσαμε να δίνουμε πίστωση στις φήμες που κυκλοφορούν από την υποτιθέμενη Η ημερομηνία κυκλοφορίας για αυτό το smartphone προωθήθηκε ξανά και ξανά.

Ωστόσο, τώρα ανακαλύψαμε ότι το 2019 και τελικά θα μπορούσαμε να πάρουμε τα χέρια μας σε αυτό το θαυμάσιο κομμάτι της τεχνολογίας. Από όσα έχουμε ακούσει, το Samsung Galaxy X, όπως κάποιοι το έχουν καλέσει, έχει κωδικοποιηθεί «Winner» από τη εταιρεία της Νότιας Κορέας. Προηγουμένως, ονομαζόταν «Valley», αλλά φαίνεται ότι η Samsung αποφάσισε να την αλλάξει. Θα μπορούσε ο «Νικητής» να είναι ένα τρελό στο γεγονός ότι η Samsung θέλει να είναι η πρώτη εταιρεία εκεί έξω στην αγορά που διαθέτει ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας γενιάς smartphone; Μπορούμε να κάνουμε εικασίες μόνο για αυτό, αλλά φαίνεται πιθανό να συμβεί.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας για το Samsung Galaxy S10

Ίσως να δούμε τα Samsung Galaxy S10 και S10 Plus να κυκλοφορούν στις αρχές του 2019, για να είμαστε πιο ακριβείς πιστεύουμε ότι θα κυκλοφορήσουν τον Ιανουάριο. Τώρα, ορισμένοι από εσάς μπορεί να γνωρίζετε ότι αυτή δεν είναι η ρουτίνα ημερομηνία κυκλοφορίας που φαίνεται να παρακολουθεί η Samsung κάθε χρόνο όταν κυκλοφορούν ένα νέο τηλέφωνο κάτω από τη γραμμή S. Πιστεύουμε ότι αυτή η αλλαγή στα σχέδια οφείλεται στο γεγονός ότι η εταιρεία της Νότιας Κορέας θέλει να έχει ένα μεγαλύτερο γεγονός αργότερα το έτος που θα κυκλοφορήσει το φημολογούμενο Galaxy X.

Και δεδομένου ότι εξακολουθούμε να μιλάμε για το Galaxy X, μπορεί να το δούμε ντεμπούτο στο CES 2019. Δυστυχώς, η Samsung είναι τόσο μυστηριώδης όσο ποτέ, αποφασίζοντας να μην κάνει καμία μεγάλη ανακοίνωση σχετικά με τις ημερομηνίες κυκλοφορίας αυτών των δύο τηλεφώνων, ώστε να μπορούμε κάνω τώρα είναι μόνο κερδοσκοπία και περιμένετε να ακούσετε κάτι από αυτούς.

Μόνο ο καλύτερος επεξεργαστής για το S10

Δεδομένου ότι η Samsung σηματοδοτεί μια δεκαετία εξελίξεων για κινητά όσον αφορά τη σειρά S τους, δεν είναι περίεργο που θα θέλουν να διαθέσουν μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά υλικού που διατίθενται στην αγορά για το νεότερο ναυαρχικό smartphone τους. Ένα ειδησεογραφικό κατάστημα της Νότιας Κορέας έχει παρουσιάσει μια σειρά από νέες ενημερώσεις σχετικά με τον επεξεργαστή του τηλεφώνου, καθώς δεν είχαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω στο παρελθόν. Από όσα έχουν ακούσει, το Samsung Galaxy S10 θα έχει τα chipset Snapdragon 855 και Exynos 9820.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πόση απόδοση θα μπορούσε κανείς να βγάλει από αυτά τα δύο μέρη υλικού. Ναι, γνωρίζουμε ότι είναι μακράν τα καλύτερα μέρη της αγοράς αυτή τη στιγμή, αλλά ποτέ δεν είμαστε πρόθυμοι να αποφύγουμε να δοκιμάσουμε ένα τηλέφωνο και να δούμε πόσο καλά μπορεί να κάνει κάτω από μια σειρά από δύσκολες εργασίες.

Χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S10

Ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη είναι ένα από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά που περιμένουν οι θαυμαστές της εταιρείας να ενσωματωθούν. Τώρα, έχουμε ακούσει μερικές φήμες που είναι πολύ εύλογες που δηλώνουν ότι με τα S10 και S10 Plus θα καταλήξουμε επιτέλους να δούμε αυτό το χαρακτηριστικό να γίνεται πραγματικότητα. Επιπλέον, μπορούμε επίσης να περιμένουμε να δούμε έναν τρισδιάστατο σαρωτή προσώπου, το οποίο είναι η Samsung που δεν είναι πολύ λεπτή τρύπημα στο FaceID της Apple που έκανε το ντεμπούτο τους όταν κυκλοφόρησαν το iPhone X.

Απεικόνιση

Όσον αφορά τη σχεδίαση, δεν περιμένουμε από την εταιρεία της Νότιας Κορέας να κάνει μεγάλες αλλαγές, οπότε θα έχουμε πιθανώς ένα τηλέφωνο που μοιάζει απίστευτα παρόμοιο με τα S9 και S9 Plus Η μόνη διαφορά θα είναι το μέγεθος της οθόνης και το γεγονός ότι με το Samsung Galaxy S10 θα έχουμε μεγαλύτερη αναλογία οθόνης προς αμάξωμα, δίνοντας νέο νόημα στη φαντασία του να έχουμε ένα τηλέφωνο που δεν έχει bezel και φαίνεται απίστευτα αισθητικό.

Το κωδικό όνομα του Samsung Galaxy S10

Τέλος, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η εταιρεία της Νότιας Κορέας επέλεξε το "Beyond" ως το κωδικό όνομα για το S10. Αυτό σημαίνει ότι το εμβληματικό τους τηλέφωνο 2019 θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας γενιάς τηλεφώνων που θα ακολουθήσει ένα νέο σύνολο τάσεων; Μέχρι στιγμής μπορούμε να μαντέψουμε μόνο το πραγματικό νόημα πίσω από αυτό το όνομα κωδικού, αλλά είμαστε περισσότερο από έτοιμοι να δούμε τι θα έρθει η Samsung στη συνέχεια, καθώς γνωρίζουμε ότι πάντα αναζητούν τηλέφωνα που είναι ανθεκτικά και σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις .

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found