Τρόπος επίλυσης προβλημάτων LG V10 Bluetooth

Τα ζητήματα Bluetooth LG V10 είναι κάτι που πολλοί κάτοχοι αυτής της συσκευής παραπονούνται. Ενώ πολλοί το αντιμετώπισαν απλά κατά τη λειτουργία της συσκευής, άλλοι αντιμετώπισαν πρόβλημα κατά τη σύνδεση της συσκευής σε αυτοκίνητο όπως η Mercedes-Benz, η Volkswagen, η Mazda, η Audi, η BMW, η Tesla κ.λπ. Γνωρίζουμε ότι αυτό μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικό, οπότε εμείς πρόκειται να μοιραστείτε διάφορες λύσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε και να διορθώσετε τα προβλήματα Bluetooth LG V10 στη συσκευή σας.

Δείτε επίσης: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων διάρκειας ζωής μπαταρίας LG V10

Πιθανές επιδιορθώσεις για προβλήματα Bluetooth LG V10

Λύση 1: Επανεκκίνηση

Εάν το LG V10 Bluetooth δεν λειτουργεί στο τηλέφωνό σας, τότε η πρώτη συμβουλή είναι η επανεκκίνηση της συσκευής σας, η οποία ενδέχεται να διορθώσει το πρόβλημα. Ο λόγος είναι εάν η συσκευή δεν επανεκκινηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και τη χρησιμοποιείτε για περισσότερο από 150-200 ώρες, η συσκευή υπερθερμαίνεται, η οποία με τη σειρά της δημιουργεί διάφορα ζητήματα, συμπεριλαμβανομένων προβλημάτων Bluetooth. Παρόλο που αυτό το βήμα ενδέχεται να μην είναι χρήσιμο για όλους, συνιστάται πάντα η επανεκκίνηση όταν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα στη συσκευή σας.

Για επανεκκίνηση του LG V10, απλώς πατήστε το κουμπί λειτουργίας για 10 δευτερόλεπτα και θα ξεκινήσει η επανεκκίνηση. Επίσης, μπορείτε να τραβήξετε την μπαταρία και το τηλέφωνο θα απενεργοποιηθεί.

Λύση 2: Εκκαθάριση δεδομένων Bluetooth

Μερικές φορές, όταν τα δεδομένα της προσωρινής μνήμης υπερφορτωθούν στη συσκευή, ενδέχεται να δημιουργηθεί ένα τέτοιο ζήτημα. Τα αρχεία προσωρινής μνήμης είναι πάντα χρήσιμα που αποθηκεύουν τα προσωρινά δεδομένα, έτσι ώστε η εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών να γίνεται γρήγορη και ευκολότερη. Ωστόσο, απαιτείται η εκκαθάριση αυτής της προσωρινής μνήμης και δεδομένων πολύ συχνά, καθώς μια τεράστια ποσότητα προσωρινής μνήμης επιβραδύνει τελικά τη συσκευή και δημιουργεί προβλήματα. Για να διαγράψετε δεδομένα Bluetooth στη συσκευή LG V10, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

 • Προχωρήστε προς την εφαρμογή ρυθμίσεων από την αρχική οθόνη της συσκευής σας
 • Μεταβείτε στην επιλογή Διαχείριση εφαρμογών και, στη συνέχεια, επιλέξτε την καρτέλα Όλα
 • Εδώ αναζητήστε το Bluetooth και πατήστε "Force stop" για να το σταματήσετε δυνατά
 • Στη συνέχεια, πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και, στη συνέχεια, εκκαθάριση δεδομένων Bluetooth
 • Πατήστε OK για επιβεβαίωση
 • Τέλος, επανεκκινήστε ξανά τη συσκευή

Αυτό είναι, ελέγξτε τώρα εάν το πρόβλημα με το LG V10 Bluetooth δεν λειτουργεί στη συσκευή σας. Εάν όχι, μεταβείτε στην επόμενη μέθοδο.

Λύση 3: Εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία

Μερικές φορές μια εφαρμογή τρίτου μέρους μπορεί να είναι η πραγματική αιτία του προβλήματος, και αυτό μπορεί να ελεγχθεί, μεταφέροντας τη συσκευή σε ασφαλή λειτουργία που απενεργοποιεί προσωρινά όλες τις εφαρμογές τρίτων. Και αν η συσκευή έχει καλή απόδοση, τότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι μια εφαρμογή τρίτου μέρους δημιουργεί το πρόβλημα.

 • Για να εκκινήσετε το τηλέφωνο σε ασφαλή λειτουργία, απενεργοποιήστε πλήρως τη συσκευή και, στη συνέχεια, κάντε επανεκκίνηση. Καθώς το λογότυπο LG εμφανίζεται στην οθόνη, πατήστε το πλήκτρο μείωσης έντασης έως ότου δείτε την αρχική οθόνη, θα μεταφέρει τη συσκευή σε ασφαλή λειτουργία.
 • Όταν το LG V10 είναι ενεργοποιημένο, πατήστε το κουμπί λειτουργίας για λίγα δευτερόλεπτα και θα φέρει τις επιλογές τερματισμού λειτουργίας. Πατήστε στην επιλογή Απενεργοποίηση για λίγα δευτερόλεπτα μετά την οποία θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης. Πατήστε "OK" και η συσκευή σας θα εισέλθει σε ασφαλή λειτουργία.

Λύση 4: Ελέγξτε το εγχειρίδιο

Εάν αντιμετωπίζετε ιδιαίτερα το πρόβλημα Bluetooth ενώ συνδέετε τη συσκευή με το αυτοκίνητο, τότε αυτή η λύση θα σας βοηθήσει.

 • Επαναφέρετε ξανά τη σύνδεση αφού ελέγξετε σωστά το εγχειρίδιο του κατασκευαστή για το αυτοκίνητο και τη συσκευή σας.
 • Βεβαιωθείτε ότι δεν λείπει ούτε ένα βήμα.
 • Προχωρήστε προς τις Ρυθμίσεις> Bluetooth και βεβαιωθείτε ότι δεν θα αλλάξει τίποτα.
 • Εάν είναι δυνατόν, προσπαθήστε να διαγράψετε όλα τα προηγούμενα ζευγάρια και να τα ρυθμίσετε από το μηδέν.

Λύση 5: Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

Αν έχετε δοκιμάσει όλες τις παραπάνω λύσεις, αλλά δεν λειτούργησε τίποτα, τότε η τελευταία πρόταση είναι να κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, η οποία θα διαγράψει κάθε μια από τη συσκευή και πρέπει να την ορίσετε από το μηδέν σαν μια ολοκαίνουργια συσκευή. Μην ξεχάσετε πρώτα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας. Για επαναφορά εργοστασιακά στη συσκευή,

Προχωρήστε στις ρυθμίσεις> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά> Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων> Επαναφορά συσκευής και επιβεβαιώστε τη διαδικασία επιλέγοντας Διαγραφή όλων. Τέλος, πηγαίνετε για επανεκκίνηση της συσκευής.

Αυτές είναι οι λύσεις για την επίλυση προβλημάτων Bluetooth LG V10. Δοκιμάστε τα ένα προς ένα και ελπίζουμε ότι το πρόβλημα θα επιλυθεί. Ωστόσο, εάν το ζήτημα παραμένει, μεταφέρετέ το σε κατάστημα επισκευών.

Δείτε επίσης: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων Wi-Fi LG V10

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found