Πώς να δοκιμάσετε δωρεάν δοκιμή Apple Music χωρίς πιστωτική κάρτα

Η Apple προσφέρει δωρεάν δοκιμή 3 μηνών για την Apple Music και αυτή η προσφορά είναι αρκετά ενδιαφέρουσα για νέους χρήστες. Οι 3 μήνες είναι πολύ μεγάλος χρόνος για να δοκιμάσετε μια υπηρεσία. Για παράδειγμα, το Rdio προσφέρει δωρεάν δοκιμή 1 μήνα μετά την προσθήκη τρόπου πληρωμής. Είναι η στρατηγική της Apple να εισέλθει σε μια νέα επιχείρηση κάνοντας τους χρήστες να αποχωρίσουν από την προηγούμενη μουσική υπηρεσία τους για 3 μήνες. Και νομίζω ότι είναι μια έξυπνη προσέγγιση. Τα άλλα έξυπνα πράγματα από την Apple είναι το Apple ID με πιστωτική κάρτα. Όσοι αξίζουν να δοκιμάσουν αυτήν τη δωρεάν δοκιμή της Apple Music, πρέπει να έχουν Apple ID με πιστωτική κάρτα μέσα. Χωρίς πιστωτική κάρτα, δεν μπορείτε να δοκιμάσετε τη μουσική της Apple, ακόμη και για μια δοκιμή.

Λοιπόν, πώς να δοκιμάσετε τη δωρεάν δοκιμή Apple Music χωρίς πιστωτική κάρτα; Είναι δυνατόν? Αυτή είναι μια ερώτηση από εκατομμύρια χρήστες που έχουν Apple ID αλλά δεν έχουν καταχωρίσει πιστωτική κάρτα μέσα. Η Apple εξακολουθεί να διατηρεί την πολιτική της παραπάνω για να αποφύγει μια ατελείωτη δωρεάν δοκιμή από κάποιον εάν συνεχίζει να κάνει ένα νέο Apple ID και να εγγραφεί δωρεάν δοκιμή χρησιμοποιώντας το νέο Apple ID του συνεχώς. Αυτή η πολιτική θα κάνει αυτό το βήμα λίγο δύσκολο να γίνει.

Πώς να δοκιμάσετε δωρεάν δοκιμή Apple Music χωρίς πιστωτική κάρτα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βρείτε το iTunes Gift Card με ελάχιστο πιστωτικό ποσό σε αυτό είναι 10 $. Αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι το iTunes Gift Card δεν πωλείται σε όλες τις χώρες. Μπορείτε να προσπαθήσετε να καλέσετε την Applecare για να ρωτήσετε σχετικά με τη διαθεσιμότητα της iTunes Gift Card στην περιοχή σας. Εάν είστε τυχεροί, μπορείτε απλώς να το αγοράσετε και να το εξαργυρώσετε. Εάν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε το iTunes Gift Card, θα σας εξηγήσω πώς μπορείτε να εξαργυρώσετε το iTunes Gift Card σε iOS ή iTunes.

Εξαργυρώστε το iTunes Gift Card σε iOS

  • Πατήστε iTunes Store
  • Μεταβείτε στο κάτω μέρος της επιλεγμένης ενότητας και πατήστε Εξαργυρώνω. Θα πρέπει να συνδεθείτε με το Apple ID σας.

Πηγή: apple.com

  • Παρακέντηση Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε τον κωδικό σας μη αυτόματα

Πηγή: apple.com

  • Εισαγάγετε τον κωδικό δώρου ή περιεχομένου και πατήστε Εξαργυρώνω. Εάν έχετε μια δωροκάρτα iTunes, χρησιμοποιήστε τον 16ψήφιο κωδικό στο πίσω μέρος της κάρτας που ξεκινά με X.

Εξαργυρώστε τη δωροκάρτα iTunes στο iTunes

  • Ανοίξτε το iTunes
  • Παω σελογαριασμός >>Συνδεθείτε,Συνδεθείτε με το Apple ID σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε το όνομα του λογαριασμού σας στη γραμμή iTunes και, στη συνέχεια, επιλέξτε Εξαργυρώνω, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης της Apple ID

Πηγή: technobezz.com

  • Εισαγάγετε τον κωδικό δώρου ή περιεχομένου και πατήστε Εξαργυρώνω. Εάν έχετε μια δωροκάρτα iTunes, χρησιμοποιήστε τον 16ψήφιο κωδικό στο πίσω μέρος της κάρτας που ξεκινά με X.

πηγή: technobezz.com

Εάν το Apple ID σας έχει ορισμένα χρήματα, όπως 10 $ για ελάχιστο, μπορείτε απλώς να συνεχίσετε τη συνδρομή Apple Music στο iTunes Mac / PC ή στην εφαρμογή Music στο iOS 8.4 Εάν θέλετε μόνο μια δοκιμή, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτόν τον οδηγό για να απενεργοποιήσετε την ανανέωση της Apple Music.

Δείτε επίσης: Πώς να προσθέσετε περιεχόμενο Apple Music στη μουσική βιβλιοθήκη μας

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found