Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Google Play Store 403

Το σφάλμα Google Play store 403 είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα σφάλματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες πολύ συχνά. Εμφανίζεται το σφάλμα 403 όταν προσπαθείτε να κάνετε λήψη ορισμένων εφαρμογών από το Google play store και η λήψη γίνεται ανεπιτυχής. Υπάρχουν όμως διάφοροι τρόποι για να διορθώσετε το σφάλμα 403 του καταστήματος Google Play.

Δείτε επίσης- Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα εάν δεν μπορείτε να κατεβάσετε εφαρμογές από το Google Play Store

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Google Play Store 403

Μέθοδοι για να διορθώσετε το σφάλμα Google Play Store 403

Μέθοδος 1

Ο κύριος λόγος του σφάλματος 403 είναι οι ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης, επομένως πρέπει να το απενεργοποιήσετε. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις ρυθμίσεις> ασύρματο και δίκτυο> δίκτυο κινητής τηλεφωνίας> APN (Όνομα σημείου πρόσβασης) και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή διαγραφής διακομιστή μεσολάβησης για επιβεβαίωση ότι η ρύθμιση διακομιστή μεσολάβησης είναι απενεργοποιημένη. Τώρα δοκιμάστε ξανά να κατεβάσετε την εφαρμογή και πιθανότατα δεν θα υπάρχει τέτοιο σφάλμα.

Μέθοδος 2

Μερικές φορές αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται λόγω αδύναμης σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Υπάρχει ένας τρόπος που μπορεί να ενισχύσει την καθαρή σύνδεση για να διορθώσει το σφάλμα 403 του Google Play Store.

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία αεροπλάνου στο τηλέφωνό σας και περιμένετε έως ότου παρατηρήσετε μια εικόνα ενός αεροπλάνου. Τώρα απενεργοποιήστε το. Περιμένετε το σήμα και τη σύνδεση στο Διαδίκτυο στο τηλέφωνό σας και προσπαθήστε ξανά να πραγματοποιήσετε λήψη για να δείτε εάν λειτουργεί.

Μέθοδος 3

Εάν και οι δύο παραπάνω μέθοδοι δεν λειτουργούν για εσάς, ακολουθήστε την τρίτη μέθοδο. Αυτή η διαδικασία απαιτεί να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης από το Google play store. Ανοίξτε πρώτα το Google play store και μεταβείτε στις ρυθμίσεις πατώντας το κουμπί μενού. Επιλέξτε την επιλογή διαγραφή ιστορικού αναζήτησης. Αυτό θα διαγράψει όλο το ιστορικό αναζήτησης από το Google play store.

Μέθοδος 4

Ο εναλλακτικός λογαριασμός Google που είναι συνδεδεμένος με τον λογαριασμό Gmail μπορεί μερικές φορές να είναι ο λόγος του προβλήματος. Δημιουργήστε λοιπόν έναν νέο λογαριασμό Gmail και, στη συνέχεια, μεταβείτε στο Google play store> πατήστε το κουμπί μενού> Λογαριασμοί> επιλέξτε τον εναλλακτικό λογαριασμό Gmail (νέος) και προσπαθήστε να πραγματοποιήσετε λήψη της εφαρμογής τώρα χωρίς κανένα σφάλμα.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found