Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα Samsung Galaxy S8 Red Tint

Η Samsung κυκλοφόρησε πρόσφατα τη ναυαρχίδα της συσκευής Galaxy S8 και S8 + και έχει φτάσει σε πολλές από τις αγορές όπως η Νότια Κορέα και οι ευρωπαϊκές χώρες. Ωστόσο, αυτή η συσκευή δεν έχει φτάσει ακόμη στην Ινδία, καθώς η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής στην Ινδία είναι στις 5 Μαΐου. Αυτή η συσκευή είναι γεμάτη με πολλά εκπληκτικά χαρακτηριστικά, ενώ η οθόνη είναι ένα άλλο αξιοθέατο.

Αυτή η εταιρεία αντιμετώπισε μια μεγάλη πτώση όταν το Galaxy Note 7 αποδείχθηκε καταστροφή και γι 'αυτό σκέφτηκαν να επιστρέψουν στην αγορά πλήρως εξοπλισμένη με μια άλλη ναυαρχίδα συσκευή Galaxy S8. Ωστόσο, δυστυχώς, αυτό και αυτό δεν είναι απαλλαγμένο από ελαττώματα. Οι χρήστες που έχουν ήδη αποκτήσει τη νέα σειρά Galaxy S8 άρχισαν να διαμαρτύρονται για ορισμένα από τα ζητήματα και το ζήτημα του Galaxy S8 Red απόχρωση είναι ένα από τα πιο κοινά από αυτά.

Εδώ θα συζητήσουμε περισσότερα σχετικά με το πρόβλημα διαφήμισης πώς να το διορθώσετε.

Δείτε επίσης: Πώς να απενεργοποιήσετε το Samsung Galaxy πάντα στην οθόνη

Τι είναι το κόκκινο χρώμα στη σειρά Galaxy S8;

Σύμφωνα με τους χρήστες του Galaxy S8, η οθόνη της συσκευής τους έχει κόκκινη απόχρωση και αυτή η απόχρωση είναι κυρίως ορατή στη λευκή οθόνη. Επίσης, εάν συγκρίνετε όλες τις άλλες οθόνες συσκευών Galaxy με την οθόνη Galaxy S8, η τελευταία έχει πιο κόκκινη οθόνη από άλλες.

Οι χρήστες που αντιμετώπισαν αυτό το ζήτημα προσπάθησαν να το ξεφορτωθούν με διάφορους τρόπους προσαρμόζοντας την ισορροπία χρώματος, αλλά δυστυχώς, τίποτα δεν λειτούργησε. Ωστόσο, αυτό το ζήτημα απορρίφθηκε από την εταιρεία όταν αναφέρθηκε για πρώτη φορά και δήλωσαν ότι είναι απλώς ένα μικρό ζήτημα και μπορεί εύκολα να επιλυθεί μεταβαίνοντας στην επιλογή ρυθμίσεων. Η σειρά S8 διαθέτει ρυθμίσεις ισορροπίας χρώματος όπου μπορούν να ρυθμιστούν το κόκκινο, πράσινο και μπλε χρώμα. Οι χρήστες προσπάθησαν επίσης να ορίσουν την κόκκινη τιμή στο χαμηλότερο και δυστυχώς δεν προσέφερε καμία διαφορά στο ζήτημα του Galaxy S8.

Τελικά, ενώ η Samsung άρχισε να δέχεται πίεση από όλες τις γωνιές, ανακοίνωσε να βγει με μια ενημέρωση λογισμικού για να διορθώσει αυτό το πρόβλημα με την κόκκινη απόχρωση.

Επίσης, αναφέρεται εδώ ότι αυτό το ζήτημα κόκκινης απόχρωσης στη σειρά γαλαξία S8 δεν είναι πρόβλημα υλικού, αλλά είναι ένα μικρό πρόβλημα που μπορεί εύκολα να διορθωθεί μέσω της ενημέρωσης.

Λύση στο ζήτημα Galaxy S8 Red απόχρωση:

Ενώ μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορες μεθόδους όπως επανεκκίνηση της συσκευής, προσαρμογή των ρυθμίσεων και πολλά άλλα για να απαλλαγείτε από το πρόβλημα, αλλά μόνο η ενημέρωση λογισμικού μπορεί να λειτουργήσει σαν μαγεία. Η εταιρεία ανακοίνωσε κάποτε ότι θα φέρει μια ενημέρωση λογισμικού και τα καλά νέα είναι ότι η ενημέρωση είναι ήδη διαθέσιμη.

Έτσι, η απόλυτη λύση στο ζήτημα του Galaxy S8 Red είναι η ενημέρωση λογισμικού. Η Samsung άρχισε να κυκλοφορεί αυτήν την ενημέρωση στη Νότια Κορέα και σε ορισμένες από τις ευρωπαϊκές χώρες. Με αυτήν τη νέα ενημέρωση, οι χρήστες θα λάβουν δύο επιλογές, όπως η προσαρμοστική λειτουργία οθόνης προβολής που θα προσφέρει «Ισορροπία χρώματος πλήρους οθόνης», ενώ η επιλογή ισορροπίας χρώματος άκρης οθόνης θα είναι διαθέσιμη στο μενού λειτουργίας οθόνης. Αυτή η ενημέρωση λογισμικού είναι διαθέσιμη τόσο για τα Galaxy S8 όσο και για S8 + και φέρει τον αριθμό κατασκευής XXU1AQDG.

Επομένως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό το ζήτημα της κόκκινης απόχρωσης στη σειρά Galaxy S8 Οι Ινδοί πελάτες είναι οι πιο τυχεροί, καθώς δεν έχουν ακόμη λάβει τη συσκευή στα χέρια τους και θα είναι σε θέση να επιλύσουν το πρόβλημα αμέσως. Καθώς θα εκκινήσουν τη συσκευή για πρώτη φορά, θα εμφανιστεί η ενημέρωση.

Τόσο η συσκευή Galaxy S8 όσο και η S8 + έχουν μεγάλη τιμή και οποιοδήποτε είδος προβλήματος, αν και αρκετά μικρό, θα είναι πραγματικά απογοητευτικό. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν πρόβλημα υλικού, και σύμφωνα με τους χρήστες, αυτή η σειρά S8 έχει πολύ καλή απόδοση.

Δείτε επίσης: Πώς να ενεργοποιήσετε το φίλτρο μπλε γαλαξίας Samsung Galaxy S8

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found