Προσθέστε ασύρματη φόρτιση στο Galaxy S5 σας με μόλις 10 $, αλλά με ένα μεγάλο Catch

Εντάξει, ας το θέσουμε κατευθείαν στο σημείο. Όλοι γνωρίζουμε ότι το Samsung Galaxy S5 δεν διαθέτει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης. Ενώ αυτό είναι σίγουρα λυπηρό, αλλά εδώ είναι το μεγάλο ερώτημα. Είστε διατεθειμένοι να διακινδυνεύσετε την αντοχή στο νερό και να είστε εντάξει με το φορτίο που θα έχετε μετά την προσθήκη αυτού του πηνίου ασύρματης φόρτισης Qi;

Αυτά είναι βασικά απλά λεπτά πηνία Qi που βρίσκονται μεταξύ της μπαταρίας σας και του πίσω καλύμματος. Οπότε απλά δεν μπορείτε να κάνετε το κυνήγι του κεφαλιού παντού. Και η απάντηση είναι για λίγα μόνο δολάρια, κάτι που δεν κάνει πολλά από αυτά.

Αλλά εδώ είναι ένα άλλο αλίευμα. Μόλις προσθέσετε αυτό το πηνίο Qi, θα έχετε προφανώς μια μικρή διόγκωση μαζί με την αυξημένη πίεση στο πίσω κάλυμμα του τηλεφώνου σας. Και αυτή η πίεση είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχείτε γιατί δεν θα απλώς προσθέτετε επιπλέον ενέργεια ενώ αφαιρείτε αυτό το κάλυμμα, αλλά θα ασκείτε επιπλέον πίεση στην βαθμολογία αντοχής στο νερό IP67.

Και δεδομένου ότι αυτό το πηνίο ασύρματης φόρτισης Qi είναι ανεπίσημο, όταν ρωτήθηκε από τη Samsung για τη χρήση του, απλώς αρνήθηκαν. Μας συνέστησαν να χρησιμοποιήσουμε το επίσημο κάλυμμα φόρτισης ασύρματου δικτύου, αν αυτό ακριβώς θέλαμε.

Δείτε επίσης - Λειτουργεί το Android L στο Samsung Galaxy S5 (Πριν από την κυκλοφορία φυσικά)

Έτσι, η επιλογή είναι δική σας. Είτε είστε διατεθειμένοι να ασκήσετε πίεση και πιθανώς να καταστρέψετε το τηλέφωνό σας 700 $. Εάν με ρωτήσετε, σίγουρα θα το συνιστούσα να μην χρησιμοποιήσετε αυτό το απλό αξεσουάρ $ 10 για να το κάνετε ως λύση. Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται σαν ένας τύπος της Apple που είναι πρόθυμος να ξοδέψει περισσότερα χρήματα για την ίδια λύση, αλλά μιλάμε για την ασφάλεια και την ανθεκτικότητα της συσκευής μας.

Στο τέλος της ημέρας, η επιλογή εξαρτάται από εσάς.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found