Τρόπος ενημέρωσης του Opera Browser

Συνιστάται πάντοτε να ενημερώνετε το πρόγραμμα περιήγησης Opera επειδή μια τέτοια ενέργεια μπορεί να επιφέρει πολλές βελτιώσεις. Το ενημερωμένο πρόγραμμα περιήγησης παρέχει πάντα καλύτερο σχεδιασμό και διεπαφή. Η νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης, κατά κανόνα, αύξησε τη λειτουργικότητά του που σας επιτρέπει να είστε πιο παραγωγικοί στο Διαδίκτυο. Επίσης, το πρόγραμμα περιήγησης θα έχει καλύτερη απόδοση και ταχύτητα. Η έκδοση που κυκλοφόρησε πρόσφατα διορθώνει τα ελαττώματα που είχε προηγουμένως το πρόγραμμα περιήγησης. Ας δούμε πώς να ενημερώσετε το Πρόγραμμα περιήγησης Opera.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να αλλάξετε το θέμα Ταχείας κλήσης στο πρόγραμμα περιήγησης Opera

Πώς να ενημερώσετε το Opera Browser

Κατά γενικό κανόνα, κάθε πρόγραμμα περιήγησης ιστού που είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας έχει ρυθμιστεί από προεπιλογή να ενημερώνεται αυτόματα και δεν χρειάζεται να χάνετε χρόνο στην εγκατάσταση. Εάν για κάποιο λόγο το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν μπορεί να ενημερωθεί στη νέα έκδοση και θέλετε να χρησιμοποιήσετε το πιο πρόσφατο, τότε πρέπει να προσαρμόσετε ορισμένες ρυθμίσεις.

Οι προηγούμενες εκδόσεις Opera είχαν δύο επιλογές ενημέρωσης - αυτόματη και μη αυτόματη, αλλά σε νεότερες εκδόσεις, έχετε μόνο έναν τρόπο ενημέρωσης του προγράμματος περιήγησης.

Κάντε κλικ στο κουμπί Μενού, το οποίο βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία του προγράμματος περιήγησής σας.

Στο αναπτυσσόμενο μενού, μεταβείτε στο κάτω μέρος και επιλέξτε την επιλογή "About Opera".

Εκεί μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα έκδοση του Opera και άλλες λιγότερο σημαντικές πληροφορίες.

Στη συνέχεια, εάν η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη, ανανεώστε τη σελίδα και το Opera θα ξεκινήσει αυτόματα τη λήψη και εγκατάσταση της νέας έκδοσης.

Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί «Επανεκκίνηση τώρα».

Μετά την επανεκκίνηση, μεταβείτε στο Μενού <Σχετικά με το Opera και θα δείτε τις πληροφορίες - "Το Opera είναι ενημερωμένο".

Πηγή εικόνας: www.wallpaperswide.com

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να συγχρονίσετε δεδομένα στο πρόγραμμα περιήγησης Opera

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found