Συμβουλές και κόλπα των iPhone 6s και 6s Plus

 • Συμβουλές για τη χρήση του 3D Touch
 • Μετατρέψτε το πληκτρολόγιό σας σε ένα track pad πατώντας βαθιά το πληκτρολόγιο. Θα σας βοηθήσει να επιλέξετε κείμενο στο τηλέφωνό σας εύκολα.
 • Ρίξτε μια ματιά σε άλλες εφαρμογές με τη βοήθεια του 3D touch. Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν σύνδεσμο που αποστέλλεται σε ένα μήνυμα, πατήστε σταθερά τον σύνδεσμο για να ρίξετε μια ματιά και στη συνέχεια μπορείτε είτε να ανοίξετε τον σύνδεσμο είτε να τον προσθέσετε στη λίστα ανάγνωσής σας.
 • Εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών πατώντας βαθιά την αριστερή πλευρά της αρχικής οθόνης για να τραβήξετε το παράθυρο εναλλαγής εφαρμογών. Μετακινηθείτε εύκολα από τη μία εφαρμογή στην άλλη μέσω αυτού.
 • Λάβετε επιλογές για να καλέσετε, να στείλετε μήνυμα ή να στείλετε μια επαφή πατώντας βαθιά την επαφή από οπουδήποτε - επαφές, μηνύματα ή μηνύματα.
 • Ανακαλύψτε το ρολό κάμερας στην εφαρμογή κάμερας πατώντας σταθερά τη μικρογραφία του κάμερας μέσα στην εφαρμογή κάμερας.
 • Ρίξτε μια ματιά στις λίστες αναπαραγωγής της Apple Music πατώντας σκληρά έναν τραγουδιστή για να εμφανίσετε λίστες κομματιών και την επιλογή αναπαραγωγής, τυχαίας αναπαραγωγής ή προσθήκης του κομματιού στη λίστα μουσικής σας.
 • Κλείστε όλες τις καρτέλες στο Safari ταυτόχρονα πατώντας παρατεταμένα το Τέλος στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης. Εάν έχετε 5 καρτέλες ανοιχτές, θα έχει μια επιλογή που λέει, Κλείσιμο 5 καρτελών. Πατήστε σε αυτό για να κλείσετε όλες τις ανοιχτές καρτέλες ταυτόχρονα.
 • Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης για να μειώσετε την μπαταρίαΧρήση

Η Λειτουργία Χαμηλής Ισχύος είναι χρήσιμη για χρήστες που σκοπεύουν να μείνουν μακριά από το φορτιστή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα μειώσει τη λειτουργικότητα του τηλεφώνου απενεργοποιώντας το Hey Siri και μπορεί επίσης να μειώσει τις επιλογές συγχρονισμού στο παρασκήνιο, αλλά μπορεί να είναι χρήσιμο αν έχετε μια κουραστική μέρα στη δουλειά, χωρίς πρόσβαση σε φορτιστή.

 • Μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις της συσκευής σας
 • Πατήστε Μπαταρία
 • Ενεργοποιήστε τη λειτουργία χαμηλής ισχύος

 • Ενεργοποιήστε το Hey Siri

Η ενεργοποίηση του Siri μόνο με τη φωνή σας, ανεξάρτητα από το αν είναι κλειδωμένο ή ξεκλειδωμένο, είναι ένα νέο νέο χαρακτηριστικό στο iPhone 6s. Οι άνθρωποι αγαπούν την ικανότητα του Siri να αναγνωρίζει γρήγορα τη φωνή σας και να σας απαντά ανάλογα. Αλλά για αυτό, θα πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε το Hey Siri.

 • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
 • Πατήστε Γενικά
 • Αναζητήστε το Siri και αγγίξτε το
 • Τώρα πατήστε Ενεργοποίηση Hey Siri για να ενεργοποιήσετε την επιλογή φωνής.

Το Siri θα αναγνωρίσει τη φωνή σας μόνο και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βρείτε το τηλέφωνό σας εάν ξεχάσατε πού το κρατήσατε. Το μόνο που χρειάζεται να πείτε είναι, "Hey Siri, πού είσαι εσύ;" Κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα για τους χρήστες της Apple και πιο προσβάσιμα επίσης. Ο κύριος ήταν διασκεδαστικός για πολύ καιρό, και τώρα γίνεται πιο συναρπαστικό.

 • Χειρόγραφα εγγραφής iMessages

Εάν χρησιμοποιείτε πολύ συχνά το iMessages τότε αυτή η εφαρμογή έχει την επιλογή να επιτρέπει τώρα χειρόγραφα μηνύματα. Εάν δεν θέλετε να πληκτρολογήσετε τα γράμματα από το παραδοσιακό πληκτρολόγιο iOS, πατήστε την περιοχή iMessage όπου συνήθως πληκτρολογείτε το μήνυμα και, στη συνέχεια, γυρίστε το τηλέφωνό σας σε οριζόντια λειτουργία. Θα βρείτε μια κενή οθόνη στην οποία μπορείτε να πληκτρολογήσετε το μήνυμα. Ένα εικονίδιο πληκτρολογίου στο κάτω μέρος της οθόνης θα σας επιτρέψει να επιστρέψετε στο συνηθισμένο πληκτρολόγιο. Εάν θέλετε να μεταβείτε σε χειρόγραφη οθόνη, στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο με τη γραμμή στο κάτω μέρος του πληκτρολογίου.

Θα βρείτε ότι λειτουργεί καλύτερα με πληκτρολόγια iOS. Εάν έχετε κατεβάσει ένα πληκτρολόγιο τρίτου μέρους, τότε ενδέχεται να μην λειτουργεί σωστά λόγω προβλημάτων συμβατότητας.

 • Εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών ποιοτήτων βίντεο κατά την εγγραφή βίντεο

Δεδομένου ότι η εγγραφή βίντεο 4K είναι μια νέα δυνατότητα με τα iPhone 6s και 6s Plus, πολλοί χρήστες θέλουν να δοκιμάσουν αυτήν τη νέα δυνατότητα. Ωστόσο, ο χώρος αποθήκευσης είναι ένα πρόβλημα με βίντεο 4K, καθώς καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Ενδέχεται να καταλήξετε να διαγράφετε φωτογραφίες και βίντεο πολύ συχνά όταν χρησιμοποιείτε βίντεο 4K. Για εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών επιλογών βίντεο ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
 • Πατήστε Φωτογραφίες και κάμερα
 • Πατήστε στο Εγγραφή βίντεο

Θα εμφανίσει μια σειρά επιλογών εγγραφής που περιλαμβάνουν εγγραφή βίντεο 4K στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες επιλογές ανάλογα με την ποιότητα του βίντεο που σκοπεύετε να εγγράψετε.

 • Προσαρμογή αναζήτησης Spotlight

Είναι εύκολο όταν αναζητάτε ένα αρχείο ή πληροφορίες χρησιμοποιώντας προβολέα όταν η αναζήτηση είναι προσαρμοσμένη ώστε να περιλαμβάνει συγκεκριμένες περιοχές του τηλεφώνου και να αποκλείει τα υπόλοιπα. Για να προσαρμόσετε τα αποτελέσματα αναζήτησης στο Spotlight κάντε τα εξής:

 • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
 • Πατήστε Γενικά
 • Πατήστε στο Spotlight Search

Θα δείτε μια λίστα αποτελεσμάτων που δείχνουν τις περιοχές του τηλεφώνου που περιλαμβάνονται αυτήν τη στιγμή στην αναζήτηση. Απενεργοποιήστε οποιαδήποτε από τις περιοχές που δεν θέλετε να συμπεριλάβετε στην Αναζήτηση.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Spotlight Search, σύροντας από αριστερά προς τα δεξιά στην αρχική οθόνη. Προσαρμόζοντας την αναζήτησή σας, μπορείτε να αποφύγετε την εμφάνιση προσωπικών πληροφοριών ή αντικειμένων στα αποτελέσματα αναζήτησης.

 • Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση υποβοήθησης Wi-Fi

 

Το Wi-Fi Assist είναι μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ομαλή συνδεσιμότητα στο Διαδίκτυο, ακόμη και όταν έχετε μια εύχρηστη σύνδεση Wi-Fi. Αυτό το κάνει δανεισμό από τη σύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Με τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας που βοηθούν το Wi-Fi θα μπορείτε να έχετε καλή σύνδεση, αλλά το πρόβλημα έγκειται στη χρήση δεδομένων που μπορεί να οδηγήσουν σε χρεώσεις δεδομένων για εσάς. 

Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone 6s και 6s Plus. Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε ή να το απενεργοποιήσετε ακολουθώντας αυτά τα βήματα:

 • Από το μενού Ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας, μεταβείτε στο Κινητό
 • Κάντε κύλιση προς τα κάτω προς τα κάτω μέχρι να βρείτε Wi-Fi Assist. Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε το σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Τα iPhone 6s και 6s Plus είχαν φέρει νέες τεχνολογίες και εισήγαγαν μερικές πολύ μεγάλες δυνατότητες και λειτουργίες στη βιομηχανία smartphone. Το 3D Touch ήταν το καλύτερο επίτευγμα σε αυτά τα δύο τηλέφωνα. Οι χρήστες και των δύο τηλεφώνων διαπίστωσαν ότι το 3D Touch ήταν μια εξαιρετική λειτουργία, παρόλο που πολλοί χρήστες χρειάστηκαν χρόνο για να εξοικειωθούν με αυτό. Η Apple συνεχίζει να δημιουργεί νέα σημεία αναφοράς για τα smartphone, αλλά με μια ήδη κορεσμένη αγορά smartphone, η εταιρεία ανέφερε την πρώτη της κάθε τριμηνιαία μείωση των πωλήσεων iPhone από έτος σε έτος.

Αυτό σήμαινε ότι η Apple έπρεπε να φέρει μια αξιοσημείωτη αλλαγή που μπορεί να προσελκύσει τους ανθρώπους της και να συνεχίσει να ενισχύει την αγορά της με την κυκλοφορία της επόμενης γενιάς iPhone. Έπρεπε να εισαγάγουν αλλαγές που θα γίνουν αποδεκτές και θα εκτιμηθούν από τους χρήστες. Ταυτόχρονα, η Apple ήταν πολύ συντηρητική για το συνολικό σχεδιασμό και την εμφάνιση των iPhone από την αρχή. Ενώ έγιναν αλλαγές, δεν υπήρχαν πολλά που γινόταν αντιληπτό από τον μέσο χρήστη.

Αυτοί οι λόγοι σε συνδυασμό με τη λίστα προβλημάτων που εντοπίστηκαν στα iPhone απευθείας από το κουτί οδήγησαν σε μια σταδιακή πτώση της αγοράς. Ωστόσο, η έρευνα πωλήσεων δείχνει ακόμη ότι το iPhone είναι το τηλέφωνο με τις καλύτερες πωλήσεις στον κόσμο το πρώτο τρίμηνο του 2017.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found