Πώς να εγκαταστήσετε το Google Chrome Extensions στο Opera Browser

Οι προγραμματιστές του διάσημου προγράμματος περιήγησης Opera εργάζονται συνεχώς για τις βελτιώσεις του προγράμματος. Οι επεκτάσεις Opera μπορούν να αυξήσουν τη λειτουργικότητα του προγράμματος περιήγησης, να κάνουν τη χρήση απλούστερη και πιο άνετη και επίσης να παρέχουν την αισθητική απόλαυση (για παράδειγμα, πρωτότυπα θέματα για το πρόγραμμα περιήγησης). Μπορείτε να εγκαταστήσετε επεκτάσεις Opera από το επίσημο κατάστημα, αλλά αν δεν σας αρκεί, μπορείτε να εγκαταστήσετε πολλές επεκτάσεις Google Chrome. Θα σας δείξουμε πώς να εγκαταστήσετε τις επεκτάσεις του Google Chrome στο πρόγραμμα περιήγησης Opera.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να προσαρμόσετε τις στήλες ταχείας κλήσης στο πρόγραμμα περιήγησης Opera

Πώς να εγκαταστήσετε το Google Chrome Extensions στο Opera Browser

Οι επεκτάσεις Opera προορίζονται μόνο για Opera και δεν υποστηρίζονται από κανένα άλλο πρόγραμμα περιήγησης.

Όμως, η επέκταση "Λήψη επέκτασης Chrome" προσαρμόζει μια επέκταση Google Chrome έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόγραμμα περιήγησης Opera.

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την επέκταση, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Opera, κάντε κλικ στο Μενού στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης και, στη συνέχεια, βρείτε την επιλογή "Λήψη επεκτάσεων". Ανοίξτε τις επεκτάσεις καταστήματος και στο πεδίο αναζήτησης, εισαγάγετε το όνομα της επέκτασης - "Λήψη επέκτασης Chrome".

Ανοίξτε την επέκταση και πατήστε το κουμπί "Προσθήκη στο Opera".

Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, το πρόγραμμα περιήγησης Opera θα είναι έτοιμο να εγκαταστήσει τις επεκτάσεις που είχαν αρχικά σχεδιαστεί για το Google Chrome.

Σημείωση! Παρά το γεγονός ότι το Opera βασίζεται στη μηχανή Chromium, το πρόγραμμα περιήγησης έχει ορισμένους περιορισμούς, αλλά εξακολουθεί να είναι η πλειονότητα των επεκτάσεων από το Google Chrome που μπορούν να εγκατασταθούν εύκολα στο Opera και θα λειτουργήσει κανονικά.

Για να εγκαταστήσετε μια επέκταση, μεταβείτε στο Google Chrome web store με το πρόγραμμα περιήγησης Opera, επιλέξτε την επέκταση που θέλετε και κάντε κλικ στο κουμπί "Προσθήκη στο Opera" πάνω δεξιά στο ανοιχτό παράθυρο.

Το πρόγραμμα περιήγησης Opera θα προσθέσει μια επέκταση στη λίστα των εγκατεστημένων, αλλά δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί χωρίς την επιβεβαίωση του χρήστη στο κατάστημα επεκτάσεων Opera όπου πρέπει να ενεργοποιηθεί χειροκίνητα.

Κάντε κλικ στο Μενού <Επεκτάσεις <Διαχειριστής επεκτάσεων και, στη συνέχεια, βρείτε την επέκταση που προσθέσατε από το Chrome και πατήστε το κουμπί "Εγκατάσταση" και αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, οι επεκτάσεις θα είναι έτοιμες για χρήση.

Πηγή εικόνας: www.whoa.in

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να κατεβάσετε βίντεο από το YouTube στο πρόγραμμα περιήγησης Opera

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found