Τρόπος επίλυσης προβλήματος μικροφώνου στο HTC One M7

Το εξαιρετικά λεπτό, ορθογώνιο και επίπεδο HTC One M7 διαθέτει κορυφαίες δυνατότητες, τετραπύρηνο επεξεργαστή και μια όμορφη οθόνη 4,7 ιντσών που χρησιμοποιεί τεχνολογία SoLux για βελτιωμένες και υψηλής ποιότητας φωτογραφίες. Εκτός από όλα τα χαρακτηριστικά του και την υπέροχη οθόνη, ο σχεδιασμός αυτού του smartphone είναι επίσης εξαιρετικός.

Ωστόσο, αυτό το τηλέφωνο εξακολουθεί να έχει πολλά ελαττώματα. Το HTC One M7 έχει πολλά σφάλματα με τα οποία έχουν αντιμετωπίσει οι χρήστες του. Το πρόβλημα του μικροφώνου στο HTC One M7 είναι ένα από αυτά. Κατά τη διάρκεια των κλήσεων, ο καλών από την άλλη πλευρά ενδέχεται να αναφέρει ότι ο ήχος σας δεν ακούγεται ή ότι η ποιότητα του ήχου δεν είναι καλή. Η εναλλαγή στο ηχείο μπορεί να λύσει το πρόβλημα, αλλά είναι αδύνατο να χρησιμοποιείτε το ηχείο όλη την ώρα. Θα βρείτε δύο ηχεία στο τηλέφωνό σας HTC One M7 - το ένα βρίσκεται στο κάτω άκρο και το άλλο βρίσκεται στο πίσω μέρος του τηλεφώνου. Ακολουθούν ορισμένοι τρόποι επίλυσης του προβλήματος του μικροφώνου στο HTC One M7 που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Δείτε το lso: Πώς να επιλύσετε το ζήτημα των ακουστικών στο HTC One M7

Πιθανές λύσεις για πρόβλημα μικροφώνου στο HTC One M7

1. Πάρτε μια βελόνα, ή καλύτερα ακόμα ένα κουτί πεπιεσμένου αέρα και βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει σκόνη ή βρωμιά αποθηκευμένη σε κανένα από τα μικρόφωνα.

2. Εάν χρησιμοποιείτε θήκη τηλεφώνου, αφαιρέστε την και δείτε εάν αυτό επιλύει το πρόβλημα. Μερικές φορές ένα ή και τα δύο μικρόφωνα αποκλείονται, προκαλώντας ένα πρόβλημα μικροφώνου στο HTC One M7.

3. Ορισμένοι κάτοχοι του HTC One M7 ανέφεραν ότι βρήκαν μια λύση για το πρόβλημα των μικροφώνων τους καλύπτοντας το μικρόφωνο στο πίσω μέρος. Μπορείτε είτε να το κρατήσετε κατά τη διάρκεια των κλήσεων με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι καλυμμένο, ή μπορείτε να βάλετε ένα μικρό κομμάτι ταινίας πάνω του.

4. Πάρτε μερικά μικρά κομμάτια κλώνων οδοντόβουρτσας, εισάγετε ελαφρώς το νήμα μέσα στο μικρόφωνο και όταν το νήμα εισαχθεί, περιστρέψτε το σταδιακά χωρίς να καταστρέψετε το μικρόφωνο. Αυτό θα καθαρίσει το μικρόφωνο από σκόνη και άλλα σωματίδια.

Σχετικά: Κοινά προβλήματα στο HTC One M7 και οι λύσεις τους

5. Εάν κανένα από τα παραπάνω βήματα δεν λειτουργεί για εσάς, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πωλητή λιανικής και να ζητήσετε αντικατάσταση.

Διαβάστε επίσης: Πώς να επιλύσετε το πρόβλημα υπερθέρμανσης στο HTC One M7

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found